Eddigi rövid ismerettségünk alatt nekem is hasonló a véleményem. Nem számítottam rá, hogy például bírja egy délelőtt a kiskacsa tempómat, bár azért kopik, persze. Viszont kényelmes, nem is érzem, hogy van valami rajtam
Az alliteráció pedig mindig jó, én kifejezetten szeretem
Ez mit boost-ol?
Öregedésgátló arcápoló szérum, osztrák gyártmány, én korábban nem hallottam róla. Eléggé minimalista az összetétele, nia is van benne, elkenegetem majd. Kicsit drága.
https://www.douglas.at/de/p/5000727001
Akkor +1
Kiskacsa kompatibilis, kenegetve kifejezetten könnyed kényelmes kence
Húha, micsoda ára van! Na, ettől biztos nagyon szép leszel
Azt kétlem. Nagyobb híre lenne, ha csodaszérum lenne. Gondolom kicsit túlárazták, mert osztrák gyártmány.
“szilárd arctisztító” (mondjuk ezt más helyeken szappannak hívják, ámde legyen ) Kíváncsi vagyok rá… 50 g az egész de a dobozkájára fel van festve, hogy 2x150 ml-nyi “hagyományos” arclemosónak felel meg. Önbizalomból nincs hiány
Most ez a divat, hogy a szilárd dolgok mekkora tutiságok. Pedig nem találta fel senki a spanyolviaszt, de meg lehet lovagolni ezt a 0-waste trendet, ami alapvetően dicséretes, de sokszor kamu vagy túlzó dolgokat állítanak a mennyiséget és minőséget illetően.
No igen!
Nincs vagy kevés a csomagolás, mégis 2x annyiba kerülnek az ilyen cuccok. Nemár!
Végre testvaj
Ez a név se mond nekem semmit, német gyártmány.
Gyógykenőcs kígyóharapásra meg ilyesmikre:
Repedezett bőr, viszketés ellen van.
Nem rajongok a TBS-ért, de a testvajaikat nagyon szeretem. Pont ma végeztem ki a nagy kiszerelésű epreset.
Elmaradtam tegnap a fotózással, ez az utolsó hét rendesen kapkodós az ünnepek előtt.
A fenti a tegnapi, a lenti a mai. Csodaszép színeik vannak, a mai kifejezetten szép, rózsaszínes, abszolút nem sötét szín
22ml, ez Jessica Alba márkája, tőle még nem próbáltam semmit, forgalmazza a Douglas.
2 ml-es minták. Remélem egyikre se cuppanok rá, mert horror áron van a teljes kiszerelés
Barátkoznom kell ezekkel az árnyalatokkal, nem érzem magaménak a barnásabb rúzsokat. Meg nem próbáltam ki őt se.
Megértem, én se. Van egy-két kallódó barnás rúzs a kollekciómban, de félévente max egyszer nyúlok értük.