Simán. Majd két ünnep között, ha szabin leszek. Ha esetleg leesik a hajam tőle, talán januárra visszanő egy kicsit
Talán ez meg a tegnapi termék olyan, hogy nem biztos, hogy elhasználom őket, mert arcápolókra eléggé háklis vagyok. Ráadásul ebből a krémből volt ajándék minta a kalendáriumhoz, és nagyon parfümös, ráadásul mintha kicsit égett is volna tőle az arcbőröm… Akkor már inkább megpróbálom eladni, még ha ajándék is volt de inkább, mint hogy itthon porosodjon/szenvedjek vele/kidobjam.
- The blazing bronze collection szemhéj púder paletta
- Velvet matt ajakceruza
- Instant Smokey Eyeshadow and liner
- One drop coverage korrektor
- És
- Körömlakkok
- Multipurpose brush
Az ecsetet még nem próbáltam, a szemhéj púder paletta színei a nap végére eltűntek a szememről, az ajakceruza elég krémes de nem volt módom kitapasztalni hogy mennyire tartós, az instant Smokey Eyeshadow érdekes ötlet de nem igazán használok ilyesmit, pillatőben próbáltam de valahogy nem maradt szép a nap végére.
A korrektor megegyezik azzal az árnyalattal amit a camouflage korrektorbol használok de ez kicsit sötétebb.
A körömlakkok színei tetszenek, a rose gold csillámos különböző méretű glitterekkel van tele.
Ez a hét most kicsit vegyes volt, valószínűleg nem lesz mind kedvenc.
Szerintem a legnagyobb előnye ennek a kalendáriumnak, hogy tök jó kis méretű termékekkel van tele. Így hiába van egy halom sminktermék, mégis van esélyed őket elhasználni…
Úgy sajnálom, hogy már nem látom sehol online a kalendáriumot, szívesen megvenném még, ha elérhető lenne.
Nekem is nagyon tetszenek a termékek, amiket rejt az adventi naptárad .
Összességében én sem bánom, hogy őt választottam. Abszolút nem baj, hogy nem teljes kiszerelésűek benne a termékek. Ami beválik, azt újra fogom venni, és sikerélmény lesz, hogy valamit elhasználok végre. Mondjuk egy rúzst, ami nálam nagyon lassan fogy.
10ml-s. Ez a márka nem kapható itt egyébként.
10ml
Írisz (izé… WC illatosító) illatú deo, teljes kiszerelésű
Nem éppen kivehető, de ennek a rúzsnak tényleg olyan színe van, ami hétköznap simán megállja a helyét.
Ez melyik árnyalat? Natural?
Igen, ő az
Nos, ő biztosan ajándék lesz. Túl világos, úgyhogy ki sem próbáltam.
7ml
Pont őt kentem fel ma
Olyan szép színe van.
Szereted egyébként?
Rajtam egy picikét élénkebb színe van, de ettől függetlenül szeretem. Simán egy hordható, hétköznapi rúzsnak felel meg. Viszonylag jól bírja a strapát, és egyenletesen kopik. Matt mivolta miatt minimálisan (alliterálok itt
) szárítja az ajkakat, érdemes aláhidratálni.
Kíváncsi vagyok, neked mennyire fog beválni, de nem hiszem, hogy csalódást fog okozni.