Adventi kalendáriumok

Én is leírom az Ecco Verde wellness tematikájú adventi csomaggal kapcsolatos tapasztalaimat. Sajnos az Ecco Verde sok-sok email váltás után sem tette lehetővé, hogy az oldalukon értékeljem a kalendáriumot - annak ellenére, hogy valahogy mégis volt már értékelése. Már ez a hozzáállás is gáz szerintem, különösen tényleg úgy, hogy mindent lehet náluk értékelni és hogy ennek a terméknek is már volt értékelése. Ha egy mondatban kellene összefoglalnom, akkor az az lenne, hogy “Az évközben nyakukon maradt legócskább, legvackabb termékeket rásózták a palimadárnak nézett vásárlókra.” Néhány ízelítő tartalomból:

• HAT darab kézkrém
  • NÉGY darab testápoló
  • síkosító
  • lábra való CC krém
  • szúnyogírtó karkötő
  • két darab teafilter
  • egy répa szagú tusfürdő, aminek olyan undorító szaga van, hogy majdnem elhánytuk magunkat, amikor megszagoltuk.
    A többi 9 termék ilyesmi volt, hogy vámpír lila körömlakk, 5 ml-es zöldteás tusfürdő, szappan, golyós deo, krémes deo. Sajnos az összesről üvölt, hogy azért kerültek bele, mert meg akartak szabadulni attól, ami a nyakukon maradt. Hatalmasakat nevettünk a bontás közben, egyik ajándék ócskább volt, mint a másik, tényleg az a szint, amin csak röhögni lehet, ezt mondjuk köszönöm az Ecco Verdének.

Mindezt drágábban, mint a TBS legolcsóbb kalendáriuma. Nem igazán ajánlom. Rendeltem tőlük egy 100% Pure Flat kabuki ecsetet, ami lötyög, nincs normálisan megragasztva.

11 Likes

“lábra való CC krém” mi a fene? :smiley: Ezen jót röhögtem :smiley: Mondjuk teafiltert tenni egy ilyen témájú kalendáriumba, az is megér egy misét

4 Likes

Ez az… Megneztem az osszetevoit, kicsit olajos, de lehet, hogy megprobalom arcra. Fene tudja, még soha nem éreztem, hogy kellene a lábaimnak egy jó kis cc krém.

Hát végül is… Miért nem én találok ki ilyen hülyeségeket? Ha egyszer kipróbálod, kérjük a beszámolót mindenképpen :smiley:

Szerintem holnap reggel megnézem az arcomon :slightly_smiling_face:

1 Likes

Szúnyogírtó karkötő :rofl:
Na, ez botrányos meglepi kalendárium volt, jaj!

2 Likes

Igen, nekem is az volt a kedvencem és a síkosító!

2 Likes

:rofl: az még jobb :scream_cat:

1 Likes

Sìkosítò és " répás tusfürdő" :rofl::exploding_head::see_no_evil::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag:, botrányos

1 Likes

Ma láttam egy ilyen vintage 70-es évekből való cikket a smink zsírkrétákról, azonnal eszembe jutottál :smiley:

IMG_20191231_133420_1

Utolsó három nap a NYX kalendáriumbol:
29. Slide on, glide on lip liner
30. Ajakapolo olaj
31. Love you so mochi highlighter paletta

A lip linert nem próbáltam, az ajakapolo inkább olyan mint egy sima átlátszó szájfény
A highlighter paletta a legérdekesebb, balról az első swatcholva rózsaszín, a középső ezüst, a harmadik pedig kékes árnyalatú, fura hogy nem úgy néznek ki mint a palettában de tetszik.

Egy ideig biztos lesz mit próbálgatnom, de jövőre szerintem inkább karácsonyi csomagot veszek mint kalendáriumot, kevésbé zsákba macska

4 Likes

Mivel csak az első 14 napot tettem eddig fel, utána maga alá temetett a karácsony, gondoltam most felteszem egyben az egészet.
Tehát a Harry Potter beauty adventi kalendáriumban volt a négy ház színeiben:
4 db körömlakk (a hugrabugos igazán különleges matt arany)
4 db fürdőgolyó
4 db szájfény (ezek a kedvenceim, imádom mindet)
4 db kézkrém
4 db habfürdő
Ezeken kívül:
1 db aranycikesz fürdőgolyó
1 db kulcstartó
1 db varázspálca sminkecset
1 db szemmaszk
Plusz 24-én volt egy kupon is benne, amivel le lehet tölteni a az első részt filmben.

IMG_20191231_162931

Én imádtam nyitogatni, és a termékek is sokkal klasszabbak, mint vártam. Nemcsak színben, csomagolásban, de illatban is mások.

14 Likes

Szép, tartalmas kalendárium, használható termékekkel!

1 Likes

Esetleg halványabb visszerek elfedésére?

Mostanában egy csomó adventi kalendáriumos videót dob fel a YouTube, úgy tűnik az ASOS 24 napos kalendáriuma már el is fogyott mert csak a 12 napos látszik, ha rákeresek

1 Likes

A Notinon van fent Catrice és Essence DIY adventi naptár

1 Likes
1 Likes

Ááádventi!:rofl:

2 Likes

Én most azt találtam ki magamnak adventre, hogy mindennap egy olyan sminket fogok használni, amit még nem használtam szinte magamon, és majd megírom egy hetente, minden vasárnap a tapasztalatokat. Ez nekem is jó, mert új sminkeket próbálhatok ki.

8 Likes

És végre kinyithattam az első ablakot a Marionnaud adventi kalendáriumból, ez a kis ajakbalzsam lapult benne. :slightly_smiling_face:
IMG_20201201_082352 IMG_20201201_103106

16 Likes