Én is leírom az Ecco Verde wellness tematikájú adventi csomaggal kapcsolatos tapasztalaimat. Sajnos az Ecco Verde sok-sok email váltás után sem tette lehetővé, hogy az oldalukon értékeljem a kalendáriumot - annak ellenére, hogy valahogy mégis volt már értékelése. Már ez a hozzáállás is gáz szerintem, különösen tényleg úgy, hogy mindent lehet náluk értékelni és hogy ennek a terméknek is már volt értékelése. Ha egy mondatban kellene összefoglalnom, akkor az az lenne, hogy “Az évközben nyakukon maradt legócskább, legvackabb termékeket rásózták a palimadárnak nézett vásárlókra.” Néhány ízelítő tartalomból:
- HAT darab kézkrém
- NÉGY darab testápoló
- síkosító
- lábra való CC krém
- szúnyogírtó karkötő
- két darab teafilter
- egy répa szagú tusfürdő, aminek olyan undorító szaga van, hogy majdnem elhánytuk magunkat, amikor megszagoltuk.
A többi 9 termék ilyesmi volt, hogy vámpír lila körömlakk, 5 ml-es zöldteás tusfürdő, szappan, golyós deo, krémes deo. Sajnos az összesről üvölt, hogy azért kerültek bele, mert meg akartak szabadulni attól, ami a nyakukon maradt. Hatalmasakat nevettünk a bontás közben, egyik ajándék ócskább volt, mint a másik, tényleg az a szint, amin csak röhögni lehet, ezt mondjuk köszönöm az Ecco Verdének.
Mindezt drágábban, mint a TBS legolcsóbb kalendáriuma. Nem igazán ajánlom. Rendeltem tőlük egy 100% Pure Flat kabuki ecsetet, ami lötyög, nincs normálisan megragasztva.