Adventi kalendáriumok

Szintén zenész!:grin::grin::grin:
De VAN!

1 Likes

IMG_20191215_124921

NYX adventi kalendárium 2. hét:
8. mechanikus ajakkontúr ceruza/ Natural
9. Slip tease /Chic apeal
10. Metallic eyeliner /Rose gold
11. Liquid Suede/ Mauve mist
12. This is everything ajakbalzsam
13. Duochromatic highlighter /Lavender steel
14. Szemceruza/ Black Olive

Ezek közül most a Rose gold szemceruza a kedvencem, azóta kb mindennap használtam, hogy benne volt a naptárban, belső szemzugban nagyon jól mutat és a könnyezést is bírta,
a másik kedvencem a Duochromatic highlighter, rózsaszínes árnyalata van, magamtól sosem választottam volna, nem olyan durva, mint vártam, de azért bőrön is látszik, hogy rózsaszínes fényt ad.

A 9. és 11. folyékony rúzst ki sem bontottam, örülök, ha sikerül hidratáltan tartani az ajkaimat, de mindkettő hordható színnek tűnik.
Ajakbalzsam és ajakkontúr ceruza mindig jól jön, de ezekben nem volt semmi extra.
Az oliva zöldes színű szemceruza krémes és egész tartós, de én ritkán húzom ki a vízvonalamat, még nem tudom, hogy mennyire fogom ezt használni, de ez a 2. hét jobban tetszett összességében.

9 Likes

Kicsit megkésve, de mutatom a múlt heti zsákmányt a Catrice kalendáriumból:
P_20191216_120513

• Glowdoscope Highlighter Palette
  • Matt & Glow Brow Palette
  • Liquid Metal Cream Eyeshadow
  • Peeloff Glam körömlakk
  • Iconails körömlakk (Brown collection 04 Unmistakable style, 54 All that glitters is gold)
  • limitált adventi naptáras szájfény arany csillámokkal

A szemöldökpaletta túl világos nekem, de vagy kipróbálom szemhéjra vagy elrakom későbbre (magamat ismerve biztosan lesz még más színű a hajam, jól jöhet :smiley:). A highlighter palettától kicsit tartottam, de gyönyörű színek vannak benne, szemhéjon is csodásan mutatnak. A folyékony szemhéjpúder a legnagyobb kedvencem, régóta keresek pont ilyen szürkés-barnás-csillámos színt, könnyű vele bánni és nagyon tartós is. A körömlakkok gyönyörűek, most épp a barna van rajtam. A lehúzósból korábban volt egy másik árnyalat, azt próbáltam, és hatalmas kedvenc lett: három vékony rétegben tökéletes fed anélkül, hogy bármi színt kennék alá, nagyon látványos, gyorsan szárad, és tartós is, egy hetet röhögve kibírt a körmömön, pedig takarítottam, mosogattam, kutyát fürdettem, hajat mostam. Lemosáskor viszont elég volt egy rózsafa pálcikával megpiszkálni a szélét és tényleg lejött egyben az egész, nem kellett vakargatni. A szájfény az egyetlen, amivel nem tudok mit kezdeni, egy darab szájfényem sincs, úgyhogy lehet elrakom, hátha egyszer kedvem lesz hozzá (de valószínűbb, hogy odaadom a húgomnak :smiley:)

9 Likes

A folyékony szemhéjfesték szuper, nekem kettő is van, imádom, egész nap a helyén marad :heart_eyes:

3 Likes

Asos Adventi kalendárium harmadik kör (mindjárt itt karácsony! :grimacing:)

IMG_20191218_084300

13: Yes To Tomatoes sminklemosó kendő
14: Crayola Stick
15: Spectrum legyező ecset
16: Regenerate fogkrém
17: First Aid Beauty Arclemosó
18: This Works Deep Sleep Pillow Spray = Altató Spray

Na ez a hatos, ami miatt biztos nem vennék meg egy adventi kalendáriumot se. A fogkrém és a sminklemosó elmegy. Highlightert nem nagyon használok, egy külön ecset ehhez totál felesleges. A fűzöld Crayola értelmezhetetlen. Ki és mire használja? A mély alváshoz nekem pedig jelenleg tökéletesen elég, hogy lefáraszt a kislányom… :crazy_face:

5 Likes

Talán az a crayola karácsonykor még jól jöhet… A spray meg a csemetének, hátha akkor nem fáraszt le annyira :wink:

2 Likes

:rofl::rofl::rofl:

Ismét eltelt hat nap és kinyitottam hat ablakot a TBS szépséges adventi kalendáriumából.
A következők voltak benne: epres kondícionáló, mangós kézkrém és ajakbalzsam, fürdőkesztyű és fürdőrózsa, kókuszos tusfürdő.
Még mindig nagyon elégedett vagyok a tartalommal.
IMG_20191218_174334

11 Likes

Annyira kedvcsináló a kalendárium-nyitogatásod és olyan jók a termékek, hogy jövőre lehet, én is veszek TBS kalendáriumot.:slight_smile:

2 Likes

Nekem nagyon pozitív élmény az egész. Minden nap várom, hogy kinyithassam.

5 Likes

A holo lakkok gyorsan száradnak?

Pont tegnap próbáltam ki, nagyon gyorsan szárad, mire felkentem mindegyik körmömre, már jöhetett is a következő réteg. Viszont érdekes módon nem teljesen fényesre szárad, picit bemattul, úgyhogy fedőlakkot mindenképp érdemes használni.

1 Likes

Catrice Spectra Light 05 Holo Enchantment
P_20191220_105026
(igen, folyton összekenek mindent a körömlakkal, de nem szoktam idegeskedni rajta, pár kézmosás és lejön a bőrömről, utána szép :smiley:)

9 Likes

Jaj de szép :star_struck::star_struck:

IMG_20191221_110504

1. Soft matte Metallic lip cream (Rome)
  2. Concealer brush
  3. Line and load ( biker babe)
  4. This is everything lip scrub
  5. Away we glow highlighter (state of flux)
  6. Cosmic metals (extra terrestrial)
  7. Worth the hype szempillaspirál

A 15. bronzos barnás színű, nem igazán folyékony rúzs de kicsit szárított, a18. Ajak radír után jobban mutatott.
A 17es egy elég érdekes szemhejtushoz hasonló tubusban van, könnyű volt használni, gyönyörű piros és a fogaimat is feherebbnek látom tőle. A héten ez volt a kedvencem.
A másik négy dolgot nem bontottam ki.
A zöld rúzs az egyetlen amivel nem tudom mit fogok kezdeni, de tudtam hogy benne lesz egy ilyen szin is, ha ezt soha nem használom még akkor is megérte eddig a kalendárium.

5 Likes

Asos adventi kalendárium utolsó 6 napja :

IMG_20191224_082333

19: Dr Jart Ceramidine fátyol maszk
20: My Clarins Recharge maszk
21: Clinique All About Eyes szemkrém
22: Coco & Eve Like a Virgin hajmaszk
23: Laura Mercier fixáló púder
24: Becca First Light Priming Filter primer

A végére belehúztak a készítők. Maszkok, szemkrém, primer és az ikonikus Laura Mercier púder. Tökéletes a méretük arra, hogy rendesen ki tudja őket próbálni az ember.

Összeségében elégedett vagyok továbbra is a kalendáriummal. Elég sok ismert márka bestseller terméke került bele. Nemcsak egy, hanem több szépségápolási kategóriában is. Kevés volt a “sózzuk rá a vevőre ami nem fogy” típusú termék (azért a fenyőzöld Crayola ceruzán azóta is nevetek), sok az igazán jó (Elemis krém, Laura Mercier púder).

Kinek ajánlom a kalendáriumot?
Annak aki szeretne jó áron megismerkedni a Magyarországon kevésbé elérhető nagyobb márkák termékeivel.

Kinek nem ajánlom?
Annak akinek hordákban állnak otthon a ki nem próbált mini termékek.
Aki csak egy-két terméket szeretne beszerezni a 24 közül.

5 Likes

Tetszik. Bocs, elvesztettem a fonalat, melyik kalendárium volt ez?
:slight_smile:

1 Likes

Ez az Asos kalendárium.

1 Likes

TBS adventi kalendárium utolsó hat tagja következik.
White musk testápoló, mango fürdőbomba, strawberry ajakvaj, mango szappan, coconut kézkrém, shea testvaj.
Élmény volt minden nap nyitogatni az ablakokat. Minden termék olyan amit ki tudok használni.
IMG_20191224_180306
Boldog karácsonyt kívánok nektek és szeretteiteknek! :slight_smile:

12 Likes

Az én NYX kalendáriumom 31 napos, még ezeken kívül három termék van benne
IMG_20191228_104639_1

1. Glitter goals folyékony rúzs (X Infinity)
  2. Glitter brilliance ( rose)
  3. Lip lingerie ( seduction)
  4. Soft matte lip cream (Milan)
  5. Wonder pencil ( medium)
  6. Soft matte lip cream (Coppenhagen)
  7. HD studio photogenic korrektor (yellow)

Ezek közül próbáltam a 23.-t, ehhez is kell valami mixing medium, duralinet próbáltam de még úgy is potyogott a csillám, utólag vettem észre hogy arcra és testre ajánlott
24. Kicsit ragacsos állaga van, de legalább nagyon tartós, ajakradir és ajakapolo használatával kellemesebb viselet volt
26. Elvileg ez szem és szajceruza plusz korrektor egyben, kíváncsiságból kipróbáltam korrektornak de a Catricet jobban szeretem szóval végül szerintem ajak kontur ceruza lesz
27. Eddig ez az egyetlen mini termék a naptárban, de legalább biztos elfogy mert a színe nagyon szép a csomagolához hasonló bordó bár engem kicsit szárított.

A lila rúzs elvileg glitteresre változik ha össze erinted az ajkaidat, kíváncsi vagyok rá, de a színe miatt szerintem ezt is nyáron próbálom ki inkább
A Milan lip cream hordható színnek tűnik, a korrektort valószínűleg szemhéj púder alapnak fogom használni de most feleslegesnek tartom megkezdeni hogy nem olyan rég bontottam az Artdeco alapot.

Ezek alapján a NYX kalendáriumot azoknak ajánlom akik imádják a márkát és/ vagy szeretnének többféle szinnel és formulaval kísérletezni és nem bánják hogy sok ajakkencet raktak a naptárba.

2 Likes