@Blanky -hoz hasonlóan már én is izgatottan vártam az adventi kalendárium bontogatását. Idén az NYX ronda, de remélem tartalomban jó naptára költözött hozzám.
Az első ablak őt rejtette, rosegold szemfesték. Elsőre nagyon sötétnek tűnt, de szemen kellemes, csajos árnyalat. Szeretem Fel is avattam, mert úgy döntöttem, bármi is legyen, azt aznap ki kell próbálnom, kivétel ha olyan árnyalat, amiről rögtön tudom, hogy nem hozzám való (rúzsra gondolok)
Ez gyönyörű árnyalat
De szép színe van! Ez izgalmasabb, mint az ajakbalzsam
Úgy érzem magam, mint gyerekkorban, annyira várom, hogy kinyithassam a többi ablakot is.
Gyönyörű…
@curlsandcurves , @Mse szerintem is, feldobta a reggelem
@Blanky ne is mondd. Egy hete már nézegettem. Megrögzött karácsony imádó vagyok, a lakást november közepén elkezdtem dekorálni. Manók és hópelyhek vannak mindenhol
Az enyémben az első ablak mögött egy 15ml-s arckrém van.
Szép fogás
Szerintem ez a tavalyiban is benne volt. Akadnak azonos termékek benne, a Douglas weboldalán morogtak is az őslakosok.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy november végén van az évfordulónk a barátommal, így megkaptam ezen alkalomból ezt a kis csodát Még ősszel súgott neki valaki (én ), de aztán el is felejtkeztem róla.
Nagyon várom a további bontogatást Amúgy egyforma színárnyalatú kívül és belül, csak másak a fényviszonyok.
Csodásan néz ki, teljen benne sok örömöd!
Hűű, de szééép!
De szuper ajándék!
A mai ajándéknak kifejezetten örülök Mini kiszerelés, így az életben először van esélyem elhasználni rúzst. A színe nekem tökéletes, és a viselete is kényelmes
Az én ablakom mögött egy ezüst csillámos szemceruza rejlett, örülök neki, mert nincs hasonlóm.
Uh, de szép szín! Nekem sincs ilyenem. Gondolom lehet külön is kapni, vagy csak a naptárhoz jár? Nevét v. színkódot meg tudod mondani?
5ml
Hát körbenéztem minden infót a ceruzán, de csak ennyit találtam. Ez ahogy a neve is jelzi egy titokzatos szemceruza
akkor ez valszeg külön nem kapható