Adventi kalendáriumok

Uh hallottam, hogy a rózsás tusijának nagyon jó az illata, szuper dolgok voltak megint a Kalendáriumodba @BlackXentric :).

1 Likes

Az Asos adventi kalendárium következő 6 napja (csak 5 szerepel a képen, mert nem tudom a Nars ceruzát hova tökítettem el :innocent:):
IMG_20191213_192231

7: The Ordinary Hyaluronic Acid + B5
8: Sleek Au Naturel I Divine Szemhéjpúder paletta
9: Philip Kingsley Daily Damage Defence balzsam
10: Oskia Renessaince Cleansing Gel
11: Nars Powermatte Pencil (mini) : Train Bleue
12: Elemis Pro Collagen Marine Cream

Ez a 6-os mutatja be, miért is ezt az adventi kalendáriumot vettem meg. Minden bőrtípusra tökéletes lemosó, hidratáló szérum, és hajbalzsam. És egy teljes kiszerelésű Elemis krém! Ha nem is használom el őket, de ajándéknak is tökéletesek lehetnek. Egyedül a Nars rúzsceruzát sajnálom. Egyre bátrabban hordok színeket, de a sötét, már már feketébe hajló bordó nem az én árnyalatom.

12 Likes

Szuper cuccok!

1 Likes

A héten kedd óta nem sminkeltem, mert sikerült elkapni a gyerekektől a WC-re rohanós vírust. Ma azonban már újult erővel vettem elő az ecsetemet. :slightly_smiling_face:

CollageMaker_20191214_091719887

Szerencsére nincs lemaradásom. :slightly_smiling_face:

IMG_20191214_091806

13 Likes

Gyönyörűszép lett :heart:.

1 Likes

Én is epekedem a prémium TBS kali után.
Annyira jó dolgok vannak benne! És ahogy írtad nincs tele “minek” termékekkel, amik nem nagyon fogynak. És van benne Bambifül is!!!

3 Likes

Meg biztos szuper a hatása és az illata is a TBS-termékeknek :blush:.

Lehet műveletlen vagyok, de mi az a Bambifül?

1 Likes

:joy: ez en először én is elgondolkoztam, aztán rájöttem, h hajpánt lehet őzikefülekkel

2 Likes

Soha nem jöttem volna rá :smiley: köszi

1 Likes

Lego Harry Potter adventi kalendárium:
8 - grillcsirke és krumpli halom tányéron
9 - mardekáros zászló
10 - Ron
11 - asztal gyertyával
12 - poharak és ételek
13 - hollóhátas zászló
14 - Hermione
15 - hóember

IMG_20191215_184531

10 Likes

Boots Harry Potter beauty adventi kalendárium:
8 - hollóhátas szájfény
9 - mardekáros fürdőgolyó
10 - hollóhátas körömlakk
11 - roxfortos kulcstartó
12 - griffendéles fürdőhab
13 - hollóhátas kézkrém
14 - mardekáros kézkrém
15 - hugrabugos kézkrém

IMG_20191215_190117

IMG_20191208_094453

12 Likes

Nagyon cukik, hol lehetett ilyet vásárolni?

Ha valami nem kell szólj és megegyezünk :wink:

1 Likes

Jaj, de cuki vagy! :smiley:
Nem hiszem, hogy bármelyiktől is meg tudnék válni. Igazából még az is dilemma, hogy használjam-e őket, hiszen akkor el fog fogyni… :see_no_evil: (zakkant vagyok, tudom)

@Edina13 a Boots nevű angol drogéria kalendáriuma. Ők Magyarországra nem szállítanak, én az Orshy cosmeticsen keresztül jutottam hozzá.

3 Likes

Haha, én nem jöttem rá, hogy az krumpli, egy csomót gondolkoztam rajta, hogy mi lehet, aztán arra jutottam, hogy valami mágusétel, azért nem ismerem fel :rofl:

2 Likes

Mikor ott voltunk januárban, pont így helyezkedtek el az asztalon. :slightly_smiling_face:

IMG_20191215_203637

3 Likes

Igen, az, egy hajpánt őzfülekkel😊

1 Likes

Tudom ám, h nem adod :wink: Ezek igazi relikviák :star_struck:
Ó, ne aggódj,nekem is van olyan holmim, amit azért nem használok, hogy ne fogyjon el :sweat_smile:

2 Likes

Nagyon menők ezek a Harry Potteres cuccok. Nem vagyok egy óriási fan, de elnézegetve minden nap az adventi naptáraid kincseit azt kívánom, bárcsak az lennék. :smiley:
Egyébként most, hogy feljerültek hbo-ra a harry potterek, minden vasárnap nézünk egyet, most a 3. rész volt soros. :slight_smile:

3 Likes