Tavaly Baleat vettem. Az nem érte meg, de ez nagyon jó. Ha egy javaslatot elfogadsz, akkor nem a legolcsóbbat veszed meg, hanem amelyiket legjobban ki tudod használni és úgy látod megéri az árát. Ennek már kívülről is isteni illata van
Nagyon jók! Jövőre mindenképpen beszerzem.
Nekem itt javasolták többen is és örülök, hogy megrendeltem. Ajánlom neked is
Remélem azóta a többi napon kellemesebb meglepetések voltak a dobozban.
Az Asos karácsonyi kalendárium első 6 napja:
- nap Origins Super Spot Remover
- nap Wet Brush Mini Detangler
- nap Emma Hardie Protect & Prime SPF 30
- nap Rituals The Ritual of Holi testápoló
- nap Sand & Sky maszk (?)
- nap. Mane’n Tail sampon és balzsam
Alapvetően nem panaszkodhatok, mert eddig tényleg van benne minden (arc, testápolás, smink) és a kiszerelések sem arra valók, hogy kiszúrják az ember szemét. Ár-érték arányban is jól áll a dolog.
Viszont mostanában sokat gondolkodok a fogyasztásomon, legfőképpen azon, hogy feleslegesen halmozok fel dolgokat. A kalendárium csak megerősített ebben. Az Emma Hardie hidratálóból/sminkalapból van otthon már egy, amit meg sem kezdtem. Tesápolóból csak a Mixát használjuk, mert az van a baba miatt kéznél. Mini samponból és balzsamból van 4 szett bontatlan. Maszkot pedig egyáltalán nem használok.
A fésűn gondolkodok, mert most ugyan nem kell (a Tangle Teezer nekem vizesen is tökéletesen máködik, nem tudom mivel tudna ez többet), de később még jól jöhet.
Szóval 6 nap alatt igazából egy olyan termék van, amit igazán megvettem volna magamtól…
A kiixelt szinek a kihívásban vettek részt, ugye?
Bírom a merész szinhasználatodat! Nagyon jól áll!
Igen, azok a színek, amik már használva lettek december 1. óta.
Hú, egyébként nagyon tetszik a dolog, lehet, hogy más palettámmal is csinálok majd ilyet. Megmozgatja rendesen a fantáziám, hogy mit mivel párosítsak, hogy ne legyen teljesen nyárias.
Egyébként eddig a kék-rózsaszín volt a kedvencem, mert korábban eszembe nem jutott volna, hogy egy Jeffree Star palettát egy Catrice-szel párosítsak. Főleg, hogy egyébként van egy olyan kényszerem, hogy nem keverem egy szemsminken belül a márkákat (szerintem ezért is van ennyi palettám).
Ez a kényszer bennem is megvan. Kifejezetten azért, mert a különböző márkájú palettáknak más a textúrája. Máshogy viselkednek, másik ecsettel működnek jól, stb. Sokkal könnyebb egyazon márkával dolgozni egyszerre. Azt hiszem nekem ez van a háttérben.
Nekem is hasonló. Plusz még az is, hogy nem egyformán maradnak meg a szemhéjamon.
Az első hét nap, a Lego Harry Potter adventi kalendáriumban (balról jobbra):
Az első hét nap a Boots Harry Potter beauty adventi kalendáriumban. Első napon griffendéles körömlakk, második nap varázspálca sminkecset, harmadik nap griffendéles fürdőgolyó, negyedik nap mardekáros szájfény, ötödik nap hugrabugos fürdőgolyó, hatodik nap hugrabugos szájfény, ma pedig egy aranycikesz fürdőgolyó volt benne.
Tudtam, hogy mik lesznek benne, de sokkal klasszabb, mint vártam! A körömlakk színe gyönyörű: bordó, pici arany beütéssel, a fürdőgolyók kellemes illatúak, és mindegyik más illatú, az ecset szép és használhatónak tűnik. A kedvenceim idáig a szájfények, amik baromi vagányul néznek ki, de a számon szép, viselhető színük van. Szájfénynek is nagyon kellemesek, a Blistexhez tudnám hasonlítani, ráadásul a szín egészen tartós, akkor is látszik még, amikor már az ajakápoló beszívódott.
Fúúú, de jók!
Mardekár szájfény nagyon tetszik!!
- Suede matte lipstick (fetish) , pont ugyanolyan színe van mint a szív a csomagoláson, nagyon krémes formula, a színe miatt olyan hatása van mintha korrektoroztam volna az ajkaimat, egyelőre nem jött be de még nem használtam a hozzá való ceruzával
- Foil play cream pigment (dauntless),
Bronzos színe van, magában nem marad meg szemhéjon de a színe nagyon tetszik - Matte lip liner (fetish), csak kezemen próbáltam, krémes és ugyanolyan színű mint a rúzs
- Candy slick (single serving), nagyon érdekes formula, olyasmi mint egy szájfény de nem ragadós, nehéz szépen eloszlatni, a színe tetszik de elég hamar lekopik attól is hogy össze érintem az ajkaimat
- Rúzs ecset, ezt még nem próbáltam de jó minőségűnek tűnik tapintásra
- Filler instinct lip plumper, ezt se próbáltam még, elvileg mentolos, hűsítő hatású, jó lesz majd nyáron
- Szemhéj púder ( flustered), eddig ez a kedvencem, rosé gold szín, szemhejpuder alappal egész nap fent maradt de csak egyszer próbáltam
Tetszik benne hogy illenek egymáshoz a színek, de a legtöbb dolgot még próbálgatnom kell hogy lenne a legjobb, nagyon jó érzés minden este kiszedni az új meglepetést, bár elég jól bele vannak nyomva a műanyag tartoba, a legtöbbet kiskanállal tudtam csak kipiszkalni , legalább a szállítás során nem estek ki a termékek
Nekem eddig ezek voltak az adventi naptárban (de ugye itt nem kötött a sorrend):
- Light Illusion Loose Powder
- Charming Fairy Lip Glow
- Liquid Lip Powder Metal Matt
- Peeloff Glam körömlakk
- Spectra Light Effect körömlakk
- Powder Highlighter
- Longlasting Lip Pencil x 2
Púderre alapból szükségem volt, és ez talán a legjobb mattító púder, amit valaha használtam, pedig extrémen zsíros a bőröm. A lip glow sötét verziója hatalmas kedvencem, de hamarosan elfogy, és sehol nem látom már sajnos, ennek a világosabb verziónak nem annyira tökéletes a színe, de jó utánpótlás lesz. A folyékony rúzst csak itthonra próbáltam ki eddig, kicsit foltos (mondjuk nem készítettem elő az ajkaimat), de nem ragad, nagyon tartós, más rúzsok fölé szuper lesz Az effektlakkokat nagyon szeretem, borzasztóan kétbalkezes vagyok, képtelen vagyok normális körömdekorációt kisajtolni magamból, ez a maximum, ami még megy A rúzs minden sminkem középpontja, és mindig használok alá ceruzát is, úgyhogy azok is hasznosak számomra. Nagyon jó a színük, egy mályvás és egy pirosas árnyalat, a legtöbb rúzsomhoz passzolnak. A highlighter az egyedüli kakukktojás, szinte soha nem használok ilyesmit. Viszont nagyon szép fémes fénye van, nem az a csupa csillám. Az mondjuk külön tetszik, hogy ez külön nem kapható, csak az adventi kalendárium részeként került forgalomba, olyan exkluzív érzetet kelt, ha már megvettem
Összességében nagyon elégedett vagyok, számomra nagyon kihasználható ez a naptár, élvezem a bontogatást (komolyan, olyan örömmel ugrok ki minden reggel az ágyból, kávé helyett ilyesmi kellene egész évben ). A férjem mondjuk nem a legjobban keverte a sorrendet, de annyira nem is értette az egészet, hogy örülök, hogy egyáltalán összerakta nekem
Mai főszerepbe Suck és a Fuck került, ha már hétfő van.
A Too Faced Tickled Peach paletta finomított rajta egy keveset és a Cone.
A főnököm nem tudja mi bajom, úgy röhögök a 2 hétfői színen (suck és fuck)
Hát nekem is feldobták a napom!
Itt vagyok a TBS kalendáriumom második hat napjának meglepetéseivel. A véleményem továbbra is teljesen pozitív a termékekről. Bevallom a pontos sorrendre nem emlékszem, de igyekeztem összerakni.
A hetedik napi termék egy grapefruitos ajakvaj. A nyolcadik egy kókuszos testradír ami a hat közül most a kedvencem, mert imádom a kókuszt és a testradírokat is. Kilencedik egy sheas szappan aminek meglepően finom illata van. Tizedik a vanilla delight fürdőbomba volt szintén kellemes illattal. Tizenegyedik a british rose tusfürdő aminek azt hittem büdös rózsa illata lesz, de nem. Tizenkettedik az epres sampon amire nagyon kíváncsi vagyok.