De gondolom, a többibe remélhetőleg fürdő termék, vagy testápoló van, nem?
Nem tudom, még csak az első nap volt ma. És egyébként teljesen mindegy is, egy darab teafilter egyszerűen vicc…
Na, kicsit kreatívabban így decemberben! Náluk így néz ki az új fürdősó/fürdőbomba!
Látom magam előtt, ahogy lóg a kád végében a fürdővízbe az az egyszem szerencsétlen filter
Én idén a Catrice adventi kalendáriumát választottam. Alapból szeretem a Catrice cuccokat, ritkán fürdök be velük. Tetszik, hogy teljes méretű termékeket tartalmaz, nem miniket. Szerintem kicsit sok highlighter van benne (azt hiszem 5 db), de még akkor is megérte az árát számomra, ha azokat elajándékozom (bár kipróbálni ki akarom őket, némelyiket szerintem fogom tudni használni szemhéjpúderként). A rúzsokat, tust, körömlakkokat viszont biztosan ki tudom használni. Külön tetszik, hogy nincs előre beszámozva, külön vannak a termékek, hozzájuk kis dobozok és számozott matricák, így hiába néztem meg előre vásárlás előtt, hogy mik vannak benne, a sorrend meglepetés lesz. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a férjem “szerelte” össze és rettentően szentségelt közben, neki annyira nem tetszik ez a koncepció
Eddig egy púder és egy charming fairy lip glow volt benne, mindkettőt meg akartam venni alapból is, úgyhogy eddig maximális a siker. Tudván, hogy decemberben minden nap kapok valami sminkcuccot, nem is vettem az utóbbi időben ilyesmit Azok, amiket meg alapból nem vettem volna meg, kielégítik a színes kenceficék iránti vágyamat, és mivel nincs is semmi a kívánságlistámon (jó, egy Lisa Eldridge rúzst nem utasítanék vissza, de inkább csatlakozom a rúzsos kihíváshoz, mert így is örök életre elegendő rúzsom van :D), szerintem nem veszek karácsonyra sem sminket.
(Ja, amúgy van mellé Lego Harry Potter adventi naptáram, a férjemnek a szokásos Lego Star Wars, plusz a szüleimtől kaptunk egy ikeásat, amiben csokik vannak, 6-án és 24-én pedig meglepetés összegű vásárlási utalvány. És a kutyának is vettünk, szerencsére sikerült neki találni hipoallergént, úgyhogy mindenkinek virul a feje egész decemberben )
Tetszik, hogy mindenkinek megvan a kis mütyürkéje, amit bontogathat. Virul a fejetek, ez aranyos
Nem smink, de idén nekem is van adventi kalendáriumom. Mégpedig ikeás. Csokival van tele, plusz 2 db vásárlási utalvány van még benne. Nagyon menő lenne egy nagyobb összeget nyerni, de már így is megérős szerintem (3500 Ft volt a kalendárium, és min, 2500 Ft utalványként visszajön).
Én is veszek minden évben, de valami csokisat Tavaly Ritter Sport volt, idén Kinder
Sajnos ami szépségápolós kalendárium és nekem bejönne az 20+ ezer Ft, annyiért meg már inkább veszek pár cuccot, amit tényleg szeretnék. Az olcsóbbak tele vannak körömlakkal meg ilyesmivel, én azt nem használnám ki. Marad a csoki
December 04-e van, és az elmúlt két nap máris megtanított valamire: nevezetesen, hogy nem minden úgy van, ahogy Móricka elképzeli.
Eredetileg minden nap egy színt terveztem használni, aztán rájöttem, hogy a heti egy reggeli torna miatt ez nem fog menni, így annyiban maradtam magammal, hogy egy nap használhatok több színt is, a lényeg, hogy december 24-ig minden szín sorra kerüljön. Bölcs döntés volt, ugyanis a vasárnapi 3 szín után az előző két nap egyáltalán nem sminkelem. Hétfőn rohannom kellett melóba, tegnap reggelre pedig a kisebbik gyerek beteg lett, ezért gyerekorvoshoz mentünk, és a smink volt a legutolsó, amivel foglalkoztam.
Ma viszont már időm és kedvem is volt rá, hát belecsaptam a lecsóba.
Ma főleg a paletta kék színeit használtam és a Catrice Glitterholic palettáját választottam társaságnak.
Szerintem végül kimondottan télies smink keletkezett, én imádom.
Ki hol tart a bontogatással? Szívesen olvasom, hogy miket találtatok a kalendáriumokban. Nekem idén sincs és nem is emlékszem volt-e valaha bármilyen adventi kalendáriumom. Talán egy csokis volt gyerekkoromban. Majd talán jövőre egy TBS-ossal meglepem magam
Hat naponta adok képes jelentést a tartalmáról De eddig nekem tetszik a TBS kalendariuma.
Én is úgy terveztem hogy hetente az összeset egyben mutatnám meg, egyébként jól emlékszem, hogy Te nyerted a Babor kalendáriumot tesztelésre? Még nem kaptad meg ezek szerint?
Áá, még nem, azt írták 3-4 hét az átfutási ideje. Szerintem a kövi 1-2 hétben érkezik meg valamikor.
Akkor egyszerre probálhatsz ki 12-14 szérumot?
Háát lehetne, de amúgy sem akartam minden nap egyet elhasználni Hanem majd amikor kedvem tartja.
Ma azt kellett megoldani, hogy a Diótörőre megyek a Zeneakadémiára (mostmár sokadik éve az adventhez tartozik, hogy valamilyen formában a Diótörő benne van). Eléggé fantáziátlanul oldottam meg, de sebaj, az eredmény a lényeg. Mivel a barnákra esett a választásom, egyértelmű volt, hogy az Alien paletta lesz a smink alkalmivá varázslója.
A kép nem lett valami jó, sajnos lámpafénynél ennyire futja.
Elég jól elhaladtam, de a neheze még hátra van.
Ez korántsem fantáziátlan! Ugyanis fun fact: van egy thriller, Jawbreaker az eredeti címe. A magyar szinkronos címe: Kemény dió ( Diótörő… )
Ma a Jawbreaker paletta fényes narancs színe került a mozgó szemhéjra, a belső szemzugba pedig a fényes sárga. A többi a Too Faced Tickled Peach palettából került ki.
Kibontottam a hatodik ablakot is a TBS szépséges adventi kalendáriumában. Eddig nagyon tetszik nekem a beltartalom. Az első napi a kézkrém volt ami a karácsonyi kollekcióból van. Második a grapefruitos testápoló aminek igazi fanyar grapefruit illata van, nyáron jó lesz.
A harmadik ablak mögött az epres fürdőbomba lapult. Imádnivaló intenzív eper illata van.
Negyedik napon a warm valilla mini tusfürdő került elő a dobozból, szintén a karácsonyi kollekcióból. Finom vanília illata van.
Az ötödik ablak egy körömreszelőt rejtett. Nem használok ilyen körömreszelőt, de ez elég jónak tűnik az eddig próbáltakhoz képest. Nem tudom alapból illatos, vagy csak átvette a doboz illatát, de szagolgatni is jó.
A hatodik termék a Juicy pear testvaj volt a dobozban.
Látszik ezen a kalendáriumon, hogy nem a megmaradt termékeket tették bele. Nagyon pozitív a tapasztalatom vele. Lehet jövőre a drágábbat veszem meg. Minden nap várom, hogy kibonthassam este a napi meglepetést. Külön öröm, hogy csak az van felsorolva a dobozon, hogy mi van benne, nem pedig sorrendben van.
Jajj de jó, mikor lesz keresetem egy ilyen kalendáriumra tuti beruházok .