A TBS kezd szimpi lenni, de sosem voltam oda a termékeikért az az igazság. Elég jó az ára és az értéke, néztem.
A L’Occitane illatai és vackai közelebb állnak hozzám. És, ami nem fogy el, annak a 2 húgom örülne. De azért most inkább magamnak szeretnék adventi ajándékot
Néztem a Loccitane kalendáriumát is. Az is jónak tűnik nekem, bár tőlük konkrétan semmit nem próbáltam még. Tavaly néhány TBS terméket rendeltem a karácsonyi kollekcióból és azokat szerettem. Idén ez a kalendárium lesz a TBS adagom. Idővel a Loccitane is sorra kerül.
Ha nem feltétlenül beauty témájút szeretnél a Dmben láttam English Tea Shop kalendáriumot bár elég drága ha azt nézzük hogy 24 kis tasak van benne, tavaly a téli kiadást vettem meg amiben 72 filter van és egész télre elég volt.
A beauty kalendáriumoknál sajnos nehéz olyat találni amit teljesen ki tud használni az ember.
Ráadásul van amelyik márkánál a külföldön elérhető változat teljesen más pl a NYX kalendárium ami itthon kapható csak mini kiszerelésű ajakkencek vannak de legalább mindegyik hordható szín, a németben 31 van és vannak benne ecsetek, highlighterek, szempillaspirál is de kevésbé hordható színeket is tartalmaz és árban kb. ugyanannyi a kettő a doboz. Remélem azért majd a kibontása után is elégedett leszek vele, a doboz alján van egy lista és pár termékre rakeresve elég vegyesek voltak a vélemények, de szerintem ez egy jó módja annak hogy kipróbáljam a márka termékeit és nem bánom a sok ajakkencet, legalább egész évben lesz mindig valami amit ki tudok próbálni (nem tervezem egyszerre kipróbálni az összeset főleg a folyékony mattra száradó ruzsokat a tél közepén)
A TBS mellett a Loccitane nagyon-nagyon gyenge, ha jövőre azt tervezel, azt tanácsolom, előbb nézd meg személyesen így, hogy idén TBS kalendáriumod lesz.
Ez elfogyhatott, mert már nincs a linken.
Csak drágább lett úgy látom (ezen az oldalon szinte hetente változnak az árak):
A férfiakra is gondoltak:
https://www.cultbeauty.co.uk/nyx-professional-makeup-christmas-24-day-advent-calendar.html
Nem csak ajaktermékek vannak benne.
Ez csak 12 napos.
ha esetleg valaki még keresne és nem akar külföldről rendelni
Istenem! Pumpkin Spiced Latte a sivatagban! Már csak a műanyag karácsonyfák kellenek meg a műhó! Idén mi is melegben leszünk Karácsonykor, alig várom már a Mikulás sapkás thai-okat :DDD
Ó, már a Toffee Nut Latte szezonja megy azóta piros pohárban Ma este is áldozunk, mostanában majdnem minden este, annyira gyönyörű idő lett.
Thaiföld Karácsonykor? Én meg azt nézegetem, hogy el kellene menni északi fényt nézni
Mindenkinek az kell, ami nincs ha egész évben 30 fok fölött lennék, én is szívsen sütkéreznék az északi fényben pár napig
Mi nagyon gyűlöljük a párommal a hideget (mondjuk az idén még pont nem volt Magyarországon se…), totál depisek vagyunk a sötétségtől és szerencsére egyikünk se síel
Én sem szeretem a hideget, a telet. De 8-9 hónap szikrázó napfény után egyszerűen kell valami más. Jólesik már látni felhőt, van mit nézni az égen
Sosem volt még szépségcikkes kalendáriumom.
Nem igazán szeretem a miniatűr termékeket, valamint kb. a fele olyan darabból áll, amik nem igazán hoznak lázba/ nem használnám el.
Bár tavaly nagyon epekedtem egy TBS- es kaliért, de győzött az eszem🙃.
Ami miatt fáj a szívem, azok a limitált kiadású termékek, amik legtöbb esetben csak így érhetők el…
Természetesen azért nagyon örülnék egy ilyen ajándéknak, de magamnak nem vennék.
Úgy tűnik a drágább kalendáriumok nem érik meg annyira, és az utolsó napra is karácsonyi díszt rakni, amikor pont ott számítanánk nagyobb ajándékra…
Azért én már várom hogy holnaptól elkezdhessem bontogatni az enyém eddig sikerült megállni
Ilyen kategóriában én sem akarnék fa-díszeket.
December 01 van, tehát elkezdtem az én kis Jawbreaker adventi kalendáriumomat (az a lényeg, hogy december 24-ig minden szín használva legyen).
Ma 3 színt is felhasználtam, a smink többi része az Urban Decay Naked Cherryvel készült.
Ecco Verde Testápolás és Wellness kalendárium első benyomások.
Leírás: Új design! 24 testápoló és fürdő ajándék, amely minden felnőtt számára csodálatossá varázsolja az adventi időszakot. A vegyes vagy tiszta vegán termékekkel töltött Ecco Verde Adventi naptárak kiválóak ajándékként vagy saját magunk megörvendeztetésére.
Első nap: Egy. Darab. Teafilter.
Igen. És ez nem vicc. Olyan pipa vagyok, hogy alig látok. Várom a válaszukat, hogy szerintük az egy darab teafilter vajon testápoló, vagy fürdő termék. Ajándékba adtam… Iszonyatosan ég a képem. Arra nem vette a fáradságot az Ecco Verde csodálatos csapata, hogy amikor kézzel összerakták (mert erre is büszkék, hogy kézzel rakták össze!), legalább ne az első napra tettek volna egy teafiltert.
Soha többé nem rendelek mást, csak TBS-t.
Megnéztem az árát. Brr… Biztos aranyárban van az a tea. Ami ugye tusfürdő .
Én még az eredeti árán vettem ráadásul…