Az nekem is az egyik kedvenc színem!
Én is ezekkel a rúzsokkal jártam így. 2 hete dobtam el 4-5 db-ot
Oó, akkor átnézem minden envy-met és ráállok az elhasználásukra.
A tavaszi nagytakarítás eredménye. Volt, amire számítottam (Bite rúzsok), de van ami meglepett. A Colourpop Velvet Blur rúzsa egyáltalán nem régi, mégis avasnak éreztem. Azt hiszem kerülni fogom a blur verziót. A Bite rúzsokat nagyon szerettem, ha elérhető lenne, vennék még. A Trend it up rúzsokat sok lehetőségem nem volt kipróbálni (az elmúlt évben nem sokat sminkeltem). Mentségükre szóljon, hogy már a vásárlás idején kifutók voltak.
Én már eleve úgy kaptam meg a Blur rúzst, hogy avasnak éreztem. Szóltam az ügyfélszolgálatnak, de azzal takaróztak, hogy ez a formula sajátossága és nem pedig romlott.
Mondjuk eleve nem volt jó illata, az tény. De most feltéve is érezek valamit. Lehet nem avas, csak kellemetlen szagú. De úgy meg nem sok értelme van tartogatni, hogy csak nézegetem.
https://kremmania.hu/kremek/paese-drop-fix
Elfelejtkeztem róla, és most vettem észre, hogy elpárolgott, beszáradt, szóval kuka lett a vége. Sajnálom, hogy nem kísérleteztem vele többet. Ez is megerősített abban, hogy nem halmozni hanem használni kell a cuccaimat.
Két kicsi 15 ml-es tubust dobtam ki. Mindkettő tönkre ment, mert beraktam a fiókba (amúgy polcon vannak szem előtt a kencék), hogy melegebb időben veszem elő ezeket. A Clinique jó régi volt, jogos a tönkremenés, kevéske maradt, a PC fényvédő tavalyi, ráadásul szétváltak az összetevők és megváltozott a szaga is. Ebben maradt néhány használatra való. Semmi bontottat nem fogok fiókba süllyeszteni ezután.
Jé, már nem használjuk ezt a topicot?
Akkor megint én:
Kidobok 2 fényvédőt tavaly nyárról. Sajnos nem fogytak el, de már nem is ajánlott kenni őket. A flakonból valami papírszemét közé nyomom a maradékot és kimosom. Ha sikerül, mehet a szelektívbe.
Az ajakápolóval könnyebb: kitöröm a stiftet és tisztára törlöm a műanyag alkatrészeket, majd szintén szelektív kuka.
Kár, hogy nem volt alkalmuk elfogyni
Én ezeket selejteztem ki, mert nagyon régiek.
Az ott egy Armani vagy Guerlain Rouge G tok (az ezüst)?
Guerlain
Azt újratöltheted vagy eladhatod. Vagy ez régi és nem kompatibilis a mai fillerrel?
Hu fogalmam sincs mikori. De köszi a tippet, utánajárok.
MAC esetében ha 6 db csomagolóanyagot (pl. elhasznált rúzs- kivéve VIVA Glam) visszaviszel, ajándékba kapsz egy rúzst. Hátha érdekes lehet…
Igen a csomagolást nem fogom kidobni csak a tartalmàt kiszedem
Szerintem kompatibilis ki ne dobd! 8 ezer körül van egy ilyen .
A paletta sajnos használhatatlan, gondoltam jó lesz project pan-be de csak a fehéret használtam, de nem sok örömöm volt benne. Ugyanez igaz erre a rúzskorongra is. A vizespoharam tetején ilyen fura olajfoltok úsztak tőle, de csak ettől a rúzstól. Ennek ellenére próbáltam elhasználni de inkább kidobom.
Ruzsokkal en is igy vagyok. Eddig csak KAP es Colourpop eseteben volt olyan, hogy mar szagra sem volt guszta…