Ami tönkre ment vagy sz.r, annak mennie kell könyörtelenül…
Egyetértek! Kell a hely a jobb dolgoknak
Sziasztok!
Van pár termék, amiket nagyon akartam szeretni, de sajnos nem sikerült. Egyébként én fel szoktam tenni zsibire, ha egy ideig nincs rá jelentkező, akkor megkérdezem a barátnőket. Aztán lenne kuka, de ez eddig nem következett be.
Nagyon ritkán dobok ki bármit is, egyszerűen azért , mert nincsenek impulzus vásárlásaim, amik bekerülnek a fürdőbe azokat használom is és felhalmozni pedig semmiből nem szoktam.
Ajándékba gyakran kapok kozmetikumot, nekem nem tetsző illatú hab vagy tusfurdővel felmosok, vagy kádat sikálok. Arckrémet belekeverek testápolóba vagy volt hogy a talpamra használtam el
Aztán ha tudom , hogy valaki örülne annak ami nekem nem kell -oda adom ajándékba.
A házban ahol lakom van egy kis asztalka a földszinten oda szoktam még kitenni dolgokat, cetlizem, hogy “ ajándék” vagy “ elvihető”.
Ha pedig valami olyan förtelem landol nálam amivel senkit sem büntetnék akkor a végső megoldás a szemetes, lehetőség szerint szelektíven.
Ti jartatok már így Catrice vagy más korrektorral? Két hét használat után eltört. Még nem dobtam ki, de mégrdemelné. Kiköltözött a nesszeszerből a fürdőszobaszekrénybe, és “rajta tartom a kupakot”, próbálom mihamarabb elhasználni, úgyhogy az egész arcra kenem, és amúhy kb olyan mintha BB krém lenne, kényelmes az arcon.
Nem is lehet visszatuszkolni azt a dugót? Igazén bosszantó, hogy 2 hét után ezt művelte!
Engem nem ért ekkora kár, amikor egy régi korrektoromnak a pamacskája egyszer csak beletört a tubusba. Már volt utódja, de akartam még használni kicsit pattanásokra, foltokra (szem közelébe már nem). Így nem tudtam “kikanalazni” magát a korrektort, mert a pálcikára nam tapadt rá semmi
Valahogy így…?
Ez egy Catrice ajakápoló/szérum.
Pontosan
Ki tudod szedni belőle az ajakápolót valahogy?
Ugyanígy jártam ezzel a korektorral, aztán vettem belőle egy újat. Kb. 20-30 használat után az is letört, de adtam egy 3. esélyt is. Miután mind a 3 esetében ugyanaz volt a végeredmény, megfogadtam, hogy ezt a típust nem veszem újra többet. Így is túl kitartó voltam.
Exférjem ugyanígy járt a Catrice egyik hasonló kiszerelésű folyékony korrektorával (nem tudom, hogy pont ezzel-e), azzal a különbséggel, hogy neki konkrétan a csavargatástól oldalirányban tört el a cucc, nem így, “illesztés mentén”, szóval ő azt csak kidobni tudta. Szerencsére a javát elhasználta addigra, de egy harmad-negyed szerintm volt még benne. Otthon használta csak, nem zúzódott táskában, vagy ilyesmi. Vett másikat, de hogy azzal mi a helyzet, azt már nem tudom…
Nekem az Essence Heart Core ajakbalzsam tört le tőből kb. a harmadik használatra - tudom használni, és azóta puhult is valamennyit, de utálom, hogy összekeni a szélét a tégelynek, a kupaknak, amiatt, hogy oldalra mozog használat közben - és ráadásul én ezt magammal vivős használatra terveztem venni, de így inkább csak itthon merem használni, útközben olyan ajakbalzsam kell, amit nem óvatoskodva tudok csak használni, hanem csak előkapom-használom-elteszem.
Igen, még használgatom, mert jó cucc. A pálcika végén ami fennakad picuri mennyiség, azt a számra kenem, és ezt alkalmanként megismétlem vagy tízszer. Amúgy ilyesformán már többet elkenegettem belőle, mint amennyit a letörés előtt.