Hát a kollégáim konkrétan észre sem vették, hogy pirosra van festve a szemem. Bár ehhez azért a szemüveg is hozzájárul.
Igen, döbbenetesen jók a Juvia’s paletták. Miután a Masquerade után a másik kettőt (Magic, Saharan) is megrendeltem, azért elgondolkodtam, hogy jó ötlet volt-e egyből hármat rendelni, hiszen nem is ismerem a márkát? Másrészt viszont most lejött belőle 30%, és a brexit után meg ki tudja, hogy mi várható? (Hát igen, mindenre van megfelelő magyarázat. )
Most pedig nagyon örülök, hogy hármat rendeltem, mert elképesztően jók. Nyilván még nem próbáltam minden színt, de azért már elég sokat. A pigmentáltság csillagos ötös, sőt több annál. Szeretem, hogy könnyedén el lehet satírozni, ugyanakkor ez a festék ott van. Nem kell kínlódni, nem foltos, a színek élénkek, vibrálóak, de tudnak visszafogottak is lenni.
De idáig ez nem akkora nagy dolog, bár ez a minőség a drágább palettákra jellemzőbb inkább. Ami minden egyes használatkor meglep, az az, hogy egyáltalán nem porzik. Nincs potyogás, nincsenek foltok, nincsenek csillámok, nem kerül a szemem alá semmi, ha estig satíroznám, tán akkor sem.
Egy szó, mint száz: imádom!