Én tavaly júliusban találkoztam először a pan project fogalmával és nagyon vonzott a gondolat, hogy próbáljam elhasználni amim van. Természetesen a vásárlási stopot nem tudtam betartani, de júliustól szinte ugyanazt a bronzert és púdert használtam év végéig. A púdert sikerült is elhasználnom, a bronzernek is több mint felét.
Csak közben meg sajnáltam a többi cuccomat, hogy kihasználatlanul hevernek a fiókban, így arra gondoltam, hogy idén ez másként lesz. 1 hétig használom ugyanazt a szemfestékpalettát, bronzosítót, pirosítót és highlightert. Alapozó, bb nekem is több meg van kezdve, de kb október óta szinte csak a Maybelline Fit me alapozót használom, és hamarosan a végére érek. Utána jöhet a következő megbontott. Persze ha olyan helyre megyek ahol szeretnék nagyobb fedést, vagy hosszan tartó hatást akkor mást veszek elő (Double Wear)
Arra jutottam tehát, hogy alapozóból, púderből, fényvédőből, hidratálóból és szérumból nem veszek addig újat amíg a meglévők nem fogytak el. Ide tartoznak a szempillaspirálok is.
Gyengéim a rúzsok és szemhéjpúder paletták, de próbálok erős lenni.
Januárban én is vettem már pár dolgot, de igazából mind olyanokat amim még nincs. Arc primert a KAP-tól, szemhéjalapozót (UD Primer potion) mert utálom a meglévő Rimmelt és lehet hogy nem fogom tudni elhasználni. És egy marula arcolajat a The Ordinarytól.