A nevetőráncaid korrektorozásáról, illetve világosításáról írnál nekem kicsit bővebben? Mivel és hogyan/milyen irányban? Van ennek valamiféle technikája? Köszönöm előre is!
Szia, természetesen:). Nekem ilyen nagy hosszú nevető ráncom van a szám mellett, olyan bulldogos:D, ha megnézed a képeim biztos látod, az orrom és a szám szélét köti össze. Alapállapotban annyira nem látszik, de ha mosolygok akkor rögtön, erősen megjelenik. Lehet ezt nem is nevető ráncnak hívják hivatalosan, és egy arcberendezési sajátosság, de a lényeg, hogy ezt is lehet kicsit halványítani világos korrektorral, mint a szem alatti részt. Mi a tanácsadáson ugyanazt a terméket is használtuk rá. Egy sima korrektor ecsettel húzni kell egy világos vonalat a ráncra, és eldolgozni szépen. Fotókon van szerintem ennek jelentősége nem annyira a hétköznapi életben. Remélem tudtam segíteni és érthetően magyarázni.
Nekem a szám két oldalától lefelé, az állam irányába helyezkednek el olyan ráncok, amik az idő előrehaladtával a szám 2 szélét fogják majd összekötni az állammal, ezáltal lebiggyesztett ajkakat produkálva. (Egyébként ezeket marionett ráncoknak nevezik, ha jól tudom.)
Egyetlen ráncom se zavar, se a szarkalábak, se a homlokráncaim, de ezek a szájkörnyékiek nagyon.
Ki fogom a korrektort próbálni! Köszi még egyszer!
Ugye ezek milyen idegesítőek? Nekem kicsi állam van (mindig határozott erős állkapocsra és állra vágytam) és a pofácskáim meghíztak és nálam is ez a marionett-árok látszik. Egyelőre nem ránc, de mélyebb és árnyékos, szóval olyan fáradt és szomorú a képem miatta. Nem a szem körüli ránc, ami igazán öregít sztem, hanem ez a bizonyos ajak-áll barázda
Sztem élőben is van értelme ezt a részt világosítani, próbáltam és jobb az összkép.
Gondoltam arra, hogy folyton mosolyognom kéne, akkor nem látszik, de egész nap nem bírom úgy tartani a számat
Igen, ahogy mondod!
Én is próbálok rá figyelni, hogy enyhe mosoly legyen mindig az arcomon, persze folyamatosan elfeledkezek róla.
Tegnap megrendeltem, a medium verziót, holnap érkezik.
A te Börlinded is tetszett, de a parfümös krémektől nagyon elszoktam. Ez a La-Roche meglepetés volt.
Erről a Börlind alapozóról beszéltek?
https://kremmania.hu/kremek/annemarie-borlind-anti-aging-make-up-alapozo
Nézegettem múltkor a Müllerben, de a legvilágosabb szín is nagyon sötétnek tűnt számomra. Mondjuk ott csak 5 vagy 6 szín volt. Létezik belőle vajon több?
Hú, ez engem is érdekelne! Ezek szerint, lehet kapni a Müllerben is?
Nincs sajna nagy színválaszték csak az a 3 szín. Az én nyárim a w3, most a w1-gyel keverem és így pont tökéletes. Nekem a w1 világos, ha ez segít belőni az árnyalatot.
Én csak Müllerben láttam eddig. Még online is nehéz beszerezni. Remélem nem fog megszűnni, mert megtaláltam az igazit.
Nagyon kíváncsi leszek majd mit mesélsz róla. Jövőre tuti megrendelem, mert színezett hidratálóm nincs, szóval még a kihívásomba is passzol.
Próbáltam a legvilágosabb teszterjét, és sajnos sötét. Talán majd nyárra lesz jó, majd akkor újra megnézem.
Lakkossági blogger? Az milyen kategória? És milyen van még? Gondolom van megélhetési és még?
Ez a cikk volt a gondolatmenet alapja.
Dobozban nem láttam túl nagy különbséget, de így igen. A medium sötét lett, de szeretem, gyorsan fel lehet dobni ecsettel, elég jó fedése van, bőrfényű és illatmentes, nekem ez fő szempont. Hétköznapra elég. A következő pár napban meg kell találnom a megfelelő keverési arányt.
Ez a La-rose posay színezettjének a light és medium színe? Nagyon jó ez a sűrű állag én ezeket nagyon szeretem:)
.
Na jóóvvan’, akkor maradj is lakossági blogger, kérlek! Ez a Festy egy vicc! Meg az összes luxusblogger! Ezt eddig is tudtuk, de hogy ez a cikk milyen szépen lehúzza, hát (kár)öröm volt olvasni