2019-es sminkkihívás

A nevetőráncaid korrektorozásáról, illetve világosításáról írnál nekem kicsit bővebben? Mivel és hogyan/milyen irányban? Van ennek valamiféle technikája? Köszönöm előre is!

2 Likes

Szia, természetesen:). Nekem ilyen nagy hosszú nevető ráncom van a szám mellett, olyan bulldogos:D, ha megnézed a képeim biztos látod, az orrom és a szám szélét köti össze. Alapállapotban annyira nem látszik, de ha mosolygok akkor rögtön, erősen megjelenik. Lehet ezt nem is nevető ráncnak hívják hivatalosan, és egy arcberendezési sajátosság, de a lényeg, hogy ezt is lehet kicsit halványítani világos korrektorral, mint a szem alatti részt. Mi a tanácsadáson ugyanazt a terméket is használtuk rá. Egy sima korrektor ecsettel húzni kell egy világos vonalat a ráncra, és eldolgozni szépen. Fotókon van szerintem ennek jelentősége nem annyira a hétköznapi életben. Remélem tudtam segíteni és érthetően magyarázni.

2 Likes

Nekem a szám két oldalától lefelé, az állam irányába helyezkednek el olyan ráncok, amik az idő előrehaladtával a szám 2 szélét fogják majd összekötni az állammal, ezáltal lebiggyesztett ajkakat produkálva. (Egyébként ezeket marionett ráncoknak nevezik, ha jól tudom.)
Egyetlen ráncom se zavar, se a szarkalábak, se a homlokráncaim, de ezek a szájkörnyékiek nagyon. :pensive:
Ki fogom a korrektort próbálni! Köszi még egyszer!

3 Likes

Ugye ezek milyen idegesítőek? Nekem kicsi állam van (mindig határozott erős állkapocsra és állra vágytam) és a pofácskáim meghíztak és nálam is ez a marionett-árok látszik. Egyelőre nem ránc, de mélyebb és árnyékos, szóval olyan fáradt és szomorú a képem miatta. Nem a szem körüli ránc, ami igazán öregít sztem, hanem ez a bizonyos ajak-áll barázda :frowning:
Sztem élőben is van értelme ezt a részt világosítani, próbáltam és jobb az összkép.
Gondoltam arra, hogy folyton mosolyognom kéne, akkor nem látszik, de egész nap nem bírom úgy tartani a számat :joy:

3 Likes

Igen, ahogy mondod!
Én is próbálok rá figyelni, hogy enyhe mosoly legyen mindig az arcomon, persze folyamatosan elfeledkezek róla.

1 Likes

Tegnap megrendeltem, a medium verziót, holnap érkezik.
A te Börlinded is tetszett, de a parfümös krémektől nagyon elszoktam. Ez a La-Roche meglepetés volt. :slight_smile:

1 Likes

Erről a Börlind alapozóról beszéltek?
https://kremmania.hu/kremek/annemarie-borlind-anti-aging-make-up-alapozo

Nézegettem múltkor a Müllerben, de a legvilágosabb szín is nagyon sötétnek tűnt számomra. Mondjuk ott csak 5 vagy 6 szín volt. Létezik belőle vajon több?

1 Likes

Hú, ez engem is érdekelne! Ezek szerint, lehet kapni a Müllerben is?

1 Likes

Nincs sajna nagy színválaszték csak az a 3 szín. Az én nyárim a w3, most a w1-gyel keverem és így pont tökéletes. Nekem a w1 világos, ha ez segít belőni az árnyalatot.

Én csak Müllerben láttam eddig. Még online is nehéz beszerezni. Remélem nem fog megszűnni, mert megtaláltam az igazit.

1 Likes

Nagyon kíváncsi leszek majd mit mesélsz róla. Jövőre tuti megrendelem, mert színezett hidratálóm nincs, szóval még a kihívásomba is passzol.

1 Likes

Próbáltam a legvilágosabb teszterjét, és sajnos sötét. Talán majd nyárra lesz jó, majd akkor újra megnézem. :slight_smile:

E szerint a cikk szerint több áfonyát,szőlőt és fokhagymát kéne enni ilyenkor :joy:

1 Likes
2 Likes

Lakkossági blogger? Az milyen kategória? :hushed: És milyen van még? Gondolom van megélhetési és még?

3 Likes

Ez a cikk volt a gondolatmenet alapja.

1 Likes

Dobozban nem láttam túl nagy különbséget, de így igen. A medium sötét lett, de szeretem, gyorsan fel lehet dobni ecsettel, elég jó fedése van, bőrfényű és illatmentes, nekem ez fő szempont. Hétköznapra elég. A következő pár napban meg kell találnom a megfelelő keverési arányt.
IMG_20191212_171219

2 Likes

Ez a La-rose posay színezettjének a light és medium színe? Nagyon jó ez a sűrű állag én ezeket nagyon szeretem:)
.

Na jóóvvan’, akkor maradj is lakossági blogger, kérlek! :blush: Ez a Festy egy vicc! Meg az összes luxusblogger! Ezt eddig is tudtuk, de hogy ez a cikk milyen szépen lehúzza, hát (kár)öröm volt olvasni :rofl:

5 Likes