Köszi, tök jó! Amúgy nem vakít arcon, nem olyan, mint az ABH vagy a Juvia’s highlighterek.
Na majd kísérletezünk mit tud a kicsike, nagyon izgalmas szín, van valami zöldes verziója is nekem az még jobban tetszik.
Nagyon tetszik. Van itt rajtad alapozó?
Nem hagy nyugodni, mióta olvastam a véleményed itt:
https://kremmania.hu/kremek/annemarie-borlind-anti-aging-make-up-alapozo
Bizony, ez a kedvenc Börlind anti aging alapozóm. A w3 és a w1 árnyalat keverve, és semmi más, nincs púderrel se fixálva. Annyira gyönyörű természetes a finishe és annyira hidratáló. A szkvalánt nagyon szereti benne a bőröm és a parfüm ellenére sem szárít. Hozzáteszem, hogy száraz bőröm van, vagyis inkább vízhiányos.
Müller?
Meg kell nézzem közelebbről is…
Ilyen puha, természetes finishű, közepesen fedő BB-t vagy alapozót szeretnék. Az én bőröm kombinált, de sajna a vízhiány nálam is gond.
Fránya parfüm.
Müller igen. Inci alapján én is kizártam volna, de mindent megbocsájtok neki, annyira jó. Ráadásul semmi más cuccomban nincs se parfüm, sem alkohol, reméltem ez belefér, mert tényleg überel mindent, amit próbáltam eddig. A tesztert mikor a kezemre kentem már éreztem, hogy ez valami nagyon más és nagyon jó. Állagra is olyan, mint egy krém, nem is mint egy alapozó. Ráadásul az ára sem csillagászati.
Kívánságlistás lett…
Majd mesélj bevált-e:).
ehhez hozzáfűznék valamit: mindenféle pirosas-pinkes-rózsás árnyalatot érdemes kerülni. a szájra való termékekben lévő vörös pigmentek nagyja nem használható biztonságosan a szemen.
Köszi szépen a tippet;).
Hú, mennyi ilyen “hülyeség” dolgot letettem az utóbbi időben! Van persze még bőven, egyet biztos még nem engedtem el rendesen: a reggeli outfit kiegészítőit szeretem összehangolni a ruhával. De túl aprólékosan. Este kitalálom mit veszek fel mi lesz a kegészítő(k) és ha reggel nem pont olyan, ahogy elképzeltem, akkor feltúrok mindent, hogy megtaláljam az elképzelésemet. Emiatt időt, energiát és idegsejtelet veszítek. Ritkábban megvonom a vállam és közlöm a tükörrel, hogy ma ez van és kész. Gyakorolom a saját magam állította szabályok elengedését Nem szabad maximalistának lenni. Senki nem jár jól vele. Az illető és a környezete sem.
Versenytárs akadt, szkvalán van, parfüm nincs. Nem rossz, nem rossz.
https://kremmania.hu/kremek/la-roche-posay-toleriane-sensitive-szinezett-krem
Woww, köszi a tippet, ez tényleg nagyon biztató. Ki kell próbálnom:). Majd mesélek, ha sikerült őket összehasonlítanom. De a te véleményedre is kíváncsi vagyok:).
Jajj, de átérzem a helyzeted. Régen én is nagyon kényszeres voltam, de olyan büszke vagyok arra, hogy sikerült a nagyját levetkőzni. Felszabadító érzés a szabadság, amit magunknak engedélyezünk. Remélem egyre jobban fog majd menni neked is.