2019-es sminkkihívás

Igen, bocsi, medium és light. A Pingvin patikában most akciós, 4200 Ft, dec. 15-ig.

2 Likes

Nem bírtam megállni én sem bevallom mosoly nélkül a cikk olvasását:). Nagyon büszke is lettem a lakossági blogger mivoltomra, köntösben:D.

2 Likes

Januárban tuti megveszem, de segítettél a swatchhal nagyon sokat, mert a mediumra gondoltam, viszont a light lesz inkább a megfelelő. Vaaaaagyy…a Börlind világos, szóval lehet sötétebbel kéne keverni, jaj micsoda dilemma ez:D. Imádok ilyen “hülyeségeken” agyalni:D. Nagyon remélem, hogy beválik majd nekem is és nagyon köszi, hogy megosztottad, hálás vagyok:).

A világosból van mintám, ha szeretnéd, szívesen elküldöm.

1 Likes
3 Likes

@Natulcien, gyönyörű lett a sminked :).Nagyon élénkít és kiemeli a szemed, szerintem olyan ragyogó és vidám :).

1 Likes

Nagyon kedves tőled, élőben kicsit ijesztő volt ez a neonzöld alul, de nem mostam le, gondoltam lazulok, és ijesztegetem a környezetemben lévőket:).

2 Likes

Azt a neonzöldet én szoktam vízvonalra tenni és nekem tetszik. Ha valaki megijed az nem az én problémám. De eddig azt mondták, higy feldobja a sminkem és tetszik.

2 Likes

A sárga és magában csak a vízvonalon ez a zöld nekem is, de ha az alsó szemhéj részre is lemegy ez a neon szín, fent meg nem hangsúlyos a sminkem, akkor nekem már nem áll jól szerintem. Még ki kell kísérleteznem a megfelelő arányt ezekkel az élénk ceruzákkal, de nagyon örülök nekik, szuper jól ki lehet őket használni:).

2 Likes
1 Likes

Hú Glória, nagyon jó ez a Larose színezett krém. Annyira örülök, hogy felhívtad rá a figyelmem. Viszont nekem is keverni kell. A medium sötét, majd mondjuk nyárra jó lehet, a világos majdnem jó, de az sem tökéletes. Mivel van világosom másból így a sötétebbet vettem meg, hogy könnyebben tudjak mixelni. Van egy Ere Perez alapozóm, ami szintén tökéletes INCI-s de az meg világos, úgyhogy ahhoz is jó tökéletes lesz.

1 Likes

Én is a kettő között vagyok. De nyárra a sötét tökéletes lesz.

1 Likes

Na úgy tűnik, hogy akkor nekünk egyezik a színünk:D

1 Likes
3 Likes

Ez az utolsó feladat, amivel zárom is a kihívást. A konklúzió majd egy blogbejegyzés formájában érkezik. Nagyon köszönöm a támogató és segítő jelenléteteket és hozzászólásaitok. Nélkületek tuti nehezebb lett volna. :).

4 Likes