Na pont ez a gondom, de hátha te tudsz rá megoldást. Ahogy látom a honlapon csak pár szín van külön, nem lehet az összeset megrendelni külön-külön is. Tényleg így van, vagy csak én néztem be valamit? Amúgy 15-öt használnék a 20ból tuti.
Na bocsi,most már látom, én voltam a béna:D. Akkor ez más megvilágításba helyezi a dolgokat:).
Már csak egy 40%-os akciót vagy free shippinget kell kivárni
Ha szabad hozzászólnom autentikus 80-as évekbeli fiatalként (bár a memóriám megtéveszthet): sokkal erősebb pirosítást használtunk és nagyobb területen oszlattuk el, viszont szerintem a szemöldökünk kevésbé vol erőteljes. Így konkrétan nem emlékszem, hogy ennyi színt tettünk volna fel egyszerre a szemünkre, legalábbis Magyarországon biztosan nem. Én úgy emlékszem, hogy pont csak egy színt használtunk egyszerre (még nem ismertük a színek közötti átmenetet, satírozást), de az erőteljes színű volt és leginkább fényes. Én konkrétan rózsaszínt használtam leginkább vagy világoszöldet akkoriban a szemhéjamra. Persze az akkori popegyüttesek feltűnőbben és színesebben sminkelték magukat. Hiányolok a szájról minimum egy szájfényt. Más bajom nincs , egyébként eléggé retró lett, ügyes vagy.
Ez a kép volt az inspirációm:). A világos zöld nagyon menő lehetett rajtad. Nekem a ciklámen rúzsok maradtak meg nagyon abból a korszakból.
Nem tudom miért alakult így, de én mindig fél kézzel sminkelek BB krémet szoktam csak két kézzel ha nagyritkán kezezek, de általában blenderezek és az mindig félkéz. Mit szoktál/szoktatok két kézzel felvinni?
Én a pilláimat jobb és bal kézzel festem, persze felváltva. Az alapozót, bb krémet a bal kezem fejéről szedegetem fel és esetleg a bb krémet kenem 2-vel egyszerre szimmetrikusan. Szóval inkább segéd a bal kezem, de ha egyáltalán nem használhatnám, akkor bajban lennék. Jobb kézzel pedig képtelen vagyok bal pillát festeni
Mindig jobb kézzel sminkelek, a balban a tükröt vagy tükrös palettát tartom.
Hú én bal kézzel nem tudok szempillát festeni, nagyon bénáztam amikor próbáltam, így jobb kézzel festem mindkettőt.
Szerencsére a tükröt nem kell tartanom, álló asztali tükörben sminkelek. De tényleg, van hogy a palettát fogom. Bár belegondolva sokszor az asztalon fekszik az is amíg mártogatom az ecsetet
Egy ideig én is álló tükörnél, vagy a fürdőszobai tükörben sminkeltem, aztán valahogy rászoktam erre, és jobban szeretem, mert így a rövidlátás hátrányait könnyebb kiküszöbölnöm
Nekem a fényviszonyokkal volt mindig problémám. A szobában a sminkes asztalom valahogy mindig úgy fért el jól, ha az ablakkal szemben volt. Na de így a fény pont a hátam mögül jött, azaz szinte semmit nem láttam. Szóval helyezkedtem a lakásban mindenfelé egy kistükörrel Aztán azzal oldódott meg a dolog, hogy kaptam olyan asztali nagy tükröt, amibe körben lámpa van építve, ami bármilyen szögben, fényviszonyban tökéletesen megvilágít. Azóta egyszerű
Mondjuk én is akkor szoktam rá erre, amikor kiégett a fürdőszobai tükör egyik oldalában az izzó. Akkor szoktam rá a szobában, természetes fénynél, kézben tartott tükörrel sminkelésre. Utána meg már hiába lett újra izzó a fürdőszobai tükörben…
Èn is csak a bal kezemet hasznàlom a jobb tartja az alapozòt, pùdert palettàkat. Kèt kèz csak az arc krèmezésènél ès lemosàsnàl van.
Én mindig csak egy kézzel sminkelek. Jobb kezes vagyok, a bal nekem nagyon ügyetlen, max csak a sminktükör fogására alkalmas
Itt a feladat lényege, hogy úgy kell sminkelni, mintha csak egy kezed lenne. Vagy mintha az egyikben egy gyereket fognál:D:D.
Én használom mindkét kezem egyébként is, spirálhoz, tusvonalhoz, stb. De lehet hogy még érdekesebb lenne, ha csak a bal kezem használnám (jobbkezes vagyok).