Köszönöm, nagyon aranyos vagy
Köszönöm! hát alapvetően a filces tusokkal tudok a legjobban bánni, és már csak az ecsethasználat miatt is nehezebb volt. Illetve amit te is írtál, hogy ragacsosabb volt, jobban ügyelnem kellett, hogy nehogy felpislogjam (bár egyszer így is sikerült) és ilyen gondjaim nem szoktak lenni a hagyományos tusnál.
Ahhoz képest, amit írtál, nagyon szép vonalat húztál. Nekem is jobban kézreáll a filces tus, bár sokan szidják, hogy rossz minőségűek.
Köszönöm, hát lehet hogy jobbak a gélesek, én is próbáltam és tény hogy mélyebb fekete volt stb, viszont sosem tudtam igazan éles farkincát húzni, ahhoz még nem elég ügyes a kezem
Géltus szett a szivárvány minden színében:). Nem próbáltam még, de ezek a színek, azta. Amúgy nekem a gél tus jött be a legjobban. Írtad, hogy neked meg a filc. Colourpopnak van filces tusa is. Én még nem próbáltam jó filcest, neked melyik jött be? Én most amúgy a színes ceruzákra kattantam rá, konkrétan erre:
Gyönyörű szemeid vannak, és még mindig tökéletesen megtestesítik a legideálisabban sminkelhető formát. Én irigykedem:D.
Istenem de gyönyörűek bármelyik pillanatban elfogadnám ezeket a szetteket
Amúgy sokfelé tust próbáltam már, de akihez mindig visszatérek, az ő https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-super-liner-perfect-slim
Nagyon kedves vagy köszönöm próbálom tanulgatni, hogy mi a legelőnyösebb ennek a szemformának
Köszi a tippet:). Lehet majd egyszer próbát teszek egy filcessel megint. Mondjuk nekem annyira bevált a gél, egy kis ecsettel, hogy annyira nem érzem szükségét. Bár a kíváncsiság nagy úr:D
Te amúgy minden alkalommal használsz tust? Vagy nem száradnak be a tégelyes tusok neked? Én mindig félek hogy a felét ki kell majd dobjam
Nem használok mindig tust, de eddig életemben (kb.2011 óta, mióta elkezdtem sminkelni) a 2. tégelyt használom. Eddig nem volt gond beszáradással, de ha úgy adódna én egy csepp barackmag olajat, vagy bármilyen más itthon lévő hidegen sajtolt olajat adnék hozzá. ABH pomádéhoz már tettem egyszer és teljesen jól működött. Szépen felszívta az egészet és visszapuhult, minőség és állagromlás nélkül.
Köszi a tippet, lehet hogy újra elkezdek kísérletezni
A ColourPop szemceruzáit nagyon ajánlom. Nekem a Venus és a Puppy van még közülük és mindkettő tartós, könnyen felvihető és pigmentált. A géles tusokkal is szemezek, de meg kellene tanulnom szép tusvonalat húzni előtte. Konkrétan az egész márkát csak ajánlani tudom.
A Colourpoptól én is próbáltam szemceruzát, a sárgát és nagyon szépen látszik a vízvonalon, nem kell ötvenszer oda-vissza húzgálni.
A Clinique-nek és a MAC-nek szerintem abszolút jó filces tusa van, zsibin vettem őket nagyon jó áron.
De jó, hogy szeretitek őket. Nézegettem máshol is, de színes jó áron, jó minőségben, szinte csak az van. Meddig bírja a nap folyamán a vízvonalon? Én eddig ott sosem sminkeltem. Alul is most kezdtem csak a szemem sminkelni és így viszont nagyon hiányzik a vízvonalra valami.
Nekem Over Board színben van meg a ceruza, és teljesen odavagyok érte. Eleve a színért is, na meg hogy milyen könnyen csúszik a szemhéjon, mégis tartós. Sokkal könnyebben bánok vele reggelente kómásan, mint egy tussal, de ez a bronzos szín mégis jól kiemeli a szempillatöveimet. Mármint nem pont azokat, hanem a szememet, de oda húzok egy vonalat, na értitek
:D, értem:D. És akkor alsó pilla tőre és vízvonalra is megállja a helyét ezek szerint? Nagyon Ráizgultam, mert szerintem a 20as szettjük nagyon megéri. Főleg ha kilehetne fogni valami jó akciót. Jelenleg, meg egyetlen fekete szemceruzám van, és nagyon szeretnék majd olyanra beruházni ami tuti jó. Nem szeretnék kísérletezéssel megint halmozni. Legyen jó, és akkor tuti használni fogom szeretettel.
Bevallom, ezt nem figyeltem, de legközelebb igyekszem észben tartani. Nekem már az is megkönnyebbülés volt, hogy fog, az Yves Rocher darabja semmit nem ér, a Linda Hallberg pár fokkal jobb, de elég drága, a CP pigmentált és olcsó.
Én is erre jutottam, hogy ár-érték arányban az a legjobb ha színekre vágyik az ember. Remélem majd magam is tapasztalom, hogy mennyire jó:).
Igaz, hogy megéri, de nem biztos, hogy minden színt használnál a szettből és úgy már nem éri meg (kivéve ha azokat eladnád). Én inkább kevesebbet vennék, de olyan színekből, amik nagyon tetszenek.
Én most H&M-es szemceruzát mentettem nemrég kívánságlistába (köszi @Kokapu, újabb csábítás ), nagyon-nagyon szép színekben kapható.