Jujj, de izgi dolgokat írtál, utána is nézek mindegyik, hogy milyenek. Tök jó, hogy ilyen bátor vagy a pirossal.
Kíváncsian várom a sminket, nagyon jól hangzik ez a metálos matt piros, biztos nagyon vad lehet:).
A sminkkihívás keretében készítettem egy kis leltár miből is gazdálkodom idén. A lista a teljesség igénye nélkül készült.
ajakápoló 6 db
sampon 3 db
hajbalzsam 2 db
tusfürdő 9 db
testápoló 3 db
micellás víz 3 db
sminklemosó olaj 4 db
arclemosó 4 db
mist 5 db
hajápoló 4 db
fényvédő 4 db
primer 6 db
tonik 2 db
arckrém 6 db
színezett hidratáló, BB, CC 7 db
alapozó 6 db
poralapozó 4 db
folyékony higlighter 4 db
krém kontúr 4 db
krém pirosító 4 db
korrektor 6 db
szemöldök formázók 7 db
spirál 2 db
pirosító 6
bronzosító 4
szemfesték alap 4
szemhéjpaletta 19
Érdekes tapasztalásokat hozott az összeszámolás. Sok minden azt hittem a tökéletes megtalálása miatt halmozódott fel, de van itt bizony gyűjtögetésre utaló jel is:D. Szóval egy darabig eltart míg csökken a felhalmozott raktárkészlet. Ez még csak a hangolódás, hiszen a fogadalom februártól indul, de megvettem a hónapban minden tervezettet, úgyhogy szerintem nem fogok már ebben a hónapban sem vásárolni, hiszen nem nagyon lesz szükségem semmire.
Ó, te drága! Hát így könnyű lesz betartani a fogadalmat!
Ezek egyébként mind kipróbált termékek? Úgy értem, ha pl. a 4 szemfesték alapból csak egyet ismersz, de a másik 3 nem válik be, akkor mit csinálsz?
Pl. nekem most otthon 4 arckrémem van, a kis mintákat nem számolva. Ebből 1-et használok este, egy bontatlan, azt akkor nyitom ki, ha elfogy a mostani esti. Nappalra kettő van bontva, de igazából egyiket sem szeretem. Nem mondom, hogy rossz a bőrömnek, mert azt nem vettem észre, de az egyikre nem tudok sminkelni, a másikból meg szerintem nem tudok annyit felvinni, hogy érvényesüljön az spf30 fényvédelem (nem szívesen használnék külön nappali arckrémet+fényvédőt, mert így is mindig rohanás van reggel). Elvileg, ez a 4 arckém (plusz nyárra veszek egy PC Resist spf50-est, mert az tavaly nagyon bevált) közel elégnek kéne legyen.
Most ilyen esetben mi van?
Csak teoretikusan kérdezem, mert én a kihívás ezen részéhez nem csatlakozom.
Én is ebben bízom, hogy lesz alkalmam elmélyedni a meglévő termékekben:D. A többség bevált és szeretett, ami nem attól már megszabadultam. Annyi, hogy ebben nincsenek benne a nyári árnyalatok pl.alapozókból, ezek csak az idény dolgok. Meg benne van mondjuk egy olyan alapozó, amit csak világosításra használok, no az magában nem állja meg a helyét teljes értékű termékként.
Kérdésedre válaszolva: Ha van pl 4 pirosító amiből 3 szín nem jó és nem használom, azt vagy elajándékozom, vagy eladom, de ha az az 1,amit használok elfogy, akkor vehetek újat:). Ez a terv.
Szerintem érdemes kiszelektálni ami nem jó, mert úgysem lesz elhasználva, és ez már a “mi legyen a nem szeretett termékekkel topik”. Nekem ezek a nem bevált termékek egy kis neszeszerben várják a sorsuk.
Natulcien jóvoltából felfedeztem a régi elveszettnek hitt piros sminkeimet!
Nálam a vörös rúzs kb mindennapos,de a szeméjpalettát amivel készült a képen látható szemsmink, egyszer sem használtam.
( szerintem nem is fogom többet )
A pirosítót sem használtam ez előtt soha, szóval köszönöm Natulciennek ezt a remek kihívást.
Bocsi a minőségért annyira rossz a telefon, amivel csináltam (Samsung S7 Edge) senkinek sem ajánlom, nem lehet vele normális képeket csinálni,nagyon homályos.
A szemsmink előben sokkal erőteljesebb színekből áll.
Igazából az egész smink kb 1 óra volt így nem igazán siettem vele, inkább a kihívás inspirált.
Eddig nem is láttam a képeiden, hogy milyen gyönyörű a hajad is! (Elnézést, ma ilyen napom van, nem tudok a lényegre fókuszálni)
Ohh, köszönöm!
Sokat foglalkozok vele, sajnos nem könnyű együtt élni ekkora hajtömeggel hálisten a festésről már 1 éve lemondtam (bár,sokszor megfordul a fejemben, hogy újra kéne festetni,de aztán mindig valaki lebeszél róla)
(Semmigond, néha nálam is megesik)
Van amikor nagyon fárasztóak a napjaim.
Nagyon jól áll a piros, igazi olaszos típusú végzet asszonya vagy!
Miért nem fogod használni a szemfestéket, nehéz vele dolgozni?
Köszönöm Amadea! Ilyet még nem mondtak nekem, igazán jól esik!
Azért nem fogom használni, mert egy sz@r, már bocsánat! Idegállapotban voltam a használata közben mert folyton porolt, kopott, minden baj volt vele !
És a színek sem valami hú de,izgalmasak benne.
Csak a kihívás miatt vettem elő! Igazán jó ötlet volt ez a topik, de tényleg, nagyon tetszik, hogy Natulcien ösztönöz minket, hogy elővegyük a régi sminkeinket! Még ha azok nem is olyan jók, mint a mostaniak!
Én is pont kérdezni akartam, miért nem használod, mikor tök jól áll a piros, de így már érthető. Nagyon örülök, hogy tetszik a topik, remélem minden héten lesz majd valami izgalmas kihívás számotokra:).
Én is nagyon remélem! Állok elébe!
Olyan szép képeket tesztek fel, hogyan, HOGYAN, HO-GYAN fényképezitek?! Most komolyan. Tragédia, hogy milyen képeket csinálok a szememről…
Sok múlik a megfelelő fényeken, utómunkán, kamerán, műszempilla nagyon sokat dob, és a paletták minősége sem utolsó!
@anon8665858 Nagyon szép lett!
Erre én is kíváncsi lennék. Egyszer próbálkoztam vele a munkahelyi mosdóban (nem röhög! Na, jó, de), katasztrofális képek születtek. Nem túl modern a telefonom, Samsung J3, de sose éreztem (eddig), hogy jobbra lenne szükségem, csak a netet nyomkodom rajta meg telefonálok, arra teljesen jó.
Utómunkát, gép rendben van, paletták minősége is. Akkor szeretnék fényképezni, amikor tényleg valami szépet sikerül összehoznom, de valahogy annyira nem érzem, hogy milyen szögből, hogyan kellene fényképeznem
Milyen telefonnal szoktad fényképezni?
Egyébként nagyon ismerős, bár én nem igazán tudok szemsminket csinálni, de a szöget nekem sem mindig sikerül megtalálni
Ez a fenyképezés dolog nálam is nagy mumus. Nekem főleg az a bajom, hogy nem jönnek ki a színek. Egybefolyik az egész. Múlt héten a Juvia’s palettával készült sminket sem közelítette meg a kép.
A másik meg, hogy az egyik szemem nem úgy nyílik, mint a másik. Vagy csak nem egyforma, nem is tudom. Ráadásul ez egészen addig fel sem tűnt, míg nem kezdtem el ide fényképezni a szemem.
Hát őszintén ez sokszor nálam is előfordul!
Élőben mindig jobb minden mint a képeken. Lehet, hogy nem vagyunk fotogének. Sok olyan embert ismerek, akik előben szebbek mint a képeken, de olyat is, aki a képeken szebb. Sajnos az én szemeimet sem szereti a kamera!
Ó, az tiszta sor, hogy nem vagyok fotogén, 3 éves korom óta olyan képek születnek rólam, hogy röhögni vesszük őket elő.