Ah megvan
Sokszor még a nagyon nagy guruk videóiban is látszik egy-egy mozdulatuk során, hogy nagyon nem babaarc a valóság.
Véletlen belefutottam egy live sztorijába ahol sminkelte magát. Megdöbbentem milyen csúnya a bőre. Szerintem ez egy perverz örömködés, hogy más sem tökéletes, de olyan jó:D:D.
Igen, és bár nagyon jó nézegetni, még jó termékeket látni és inspirálódni, de amúgy kb. átveri magát az ember hogy hú én is leutánozom és ilyen szép lesz az arcom. Aztán jön a kiábrándító valóság.
Igen, neki elég csúnya bőre van natúrban. De cserébe (vagy pont ezért tanulta meg? ) nagy tehetséget kapott a sorstól az elfedéséhez
Pár videóját láttam csak, de kegyetlen mennyiségű alapozót visz fel. Rossz volt nézni. De attól még művészi értelemben nagyon szép amiket alkot.
Magyarok is olyan “lárvafejet” szoktak maguknak sokszor alapozni, hogy félelmetes. Tuti nem lépnek úgy utcára…
A magyarok közül sokan azt sem tudják, hogy pirosító/bronzosító létezik…
én se sűrűn használok, de nem bánom hogy kissé gótikus a végeredmény. bár talán ha nem maszkos az alapozóm, akkor nem annzyra nagy baj.
kontúrt viszont szoktam használni. egy keveset
Én a szemhéjsminkes videokkal vagyok így. Mindig elhitetik velem, hogy én is meg tudom csinálni!
Még mindig jobb, ha nem használok, mintha elcseszettül használom. Én egyelőre ezen a téren csak tájékozódok, mivel eddig alapozót is csak alkalmakra használtam Hétköznap pirosítót szoktam csak feldobni magamra. CC krémet pedig, ha épp olyan volt a hangulatom.
Huhú, nagyon jó cikk! Nos, én pesszimista vagyok, ellentétben az írójával.
Nekem is nagyon tetszett, nagyon érdekes, és új megközelítése a témának, ezért gondoltam, hogy megosztom veletek és talán ide illik a legjobban. Meg valamelyik nap téma volt a vásárlás pszichológiája is.
Valóban érdekes cikk, ugyanakkor nekem van ezzel egy aprócska próblémám. Pontosabban nem konkrétan ezzel a cikkel, csak már egy ideje ebből - és sok más szempontból is kiábrándultam.
Az a véleményem ugyanis, hogy a vállalatokat a világon semmi más nem érdekli, csak a pénz, a minél nagyobb haszon. És az baj, hogy talán a döntéshozókat is.
Miért nem lehet kötelezni a könnyűipari cégeket arra, hogy környezetbarát módszerekkel működjenek, kizárólag felnőtteket dolgoztassanak, és azoknak is biztosítsanak normális körülményeket, korrekt fizetést? És hogy ne sz@rt állítsanak elő minél olcsóbban, hanem minőségi ruhadarabokat? Ha ugyanis a fenti dolgok megvalósulnának, akkor automatikusan jóval többe kerülnének a ruhák, ezáltal a felhasználók is jobban megbecsülnék őket. Nem cserélnék le minden szezonban a teljes ruhatárat.
Kedvenc példám az Állatkert. Évek óta kizárólag üveges üdítőt lehet kapni, környezetvédelmi célból. És az emberek nem problémáznak rajta, üveges üdítő van, és kész.
Ugyanez az üzletekben. Régen sem derogált visszavinni a boltba az üveget…
Vagy ezek nagyon utópisztikus gondolatok?
Az utóbbi időben elkezdtek érdekelni a színes tusok, így arra gondoltam, hogy ezen a kihíváson tekerek egyet, és matt folyékony rúzst fogok tusként használni. Nem volt könnyű vele szép vonalat húzni, de elsőre tetszik az eredmény.
Uhh ez brutál jó. Imádom, ahogy feldolgoztad ezt ötletet. Na pont ez a kihívás lényege:D.Amúgy én is színes tusokat meg ceruzákat nézegetek, nagyon rájuk lehet kapni:). Csodás lett a sminked, nagyon különleges, egyedi és szuperül áll:).
Köszönöm szépen! én a ceruzáktól a vízvonalamon félek kicsit, mert a fekete nagyon beszűkíti a szemem optikailag, a színesektől pedig valahogy olyan beteg kinézetem lesz. A tusok viszont kifejezetten érdekelnek, úgyhogy majd írd meg mindenképp, ha találsz szép színeket és jó minőséget!
Közben bele gondoltam, hogy egy ilyen piros tus milyen jól nézhet ki barna szemen ilyenkor irigy tudok lenni
Nem kell irigynek lenned, a zöld szem nagyon különleges, és ritka + a csodás természetes göndör hajad már csak hab a tortán!
Nagyon jól néz ki! Ragacsosabb volt a formula, vagy miért volt nehezebb bánni vele?