2019-es sminkkihívás

7 Likes

Nekem is nagy kedvenc :smiley: a lila szín most is a Soph x Revolution palettából való, ezúttal a Mixed Berries elnevezésű árnyalat

2 Likes

Ma pont lila sminket csináltam, szóval úgy döntöttem, feldobom a kihívásokhoz :slight_smile: A képminőség szokás szerint nyomi, de nagyjából átjönnek a színek, direkt több megvilágítást fotóztam. IMG_20190810_171444 IMG_20190810_171513 IMG_20190810_171740
IMG_20190810_172429

Update: olyan fura az egyik fotó, mintha nem lenne a szél elsatírozva, pedig el van :slight_smile:
A lilák a GoT és Blood sugar paletták színei

8 Likes

Szép lett!
Én sem tudom sosem normálisan lefotózni a sminkem. Néha foltosnak néz ki, néha meg mintha nem lenne egyforma.

2 Likes

Köszönöm :slight_smile:
A te fotóidon nagyon szépen kijönnek az átmenetek mindig!

1 Likes

Én mindig azzal vigasztalom magam, nézzen ki élőben inkább jól, mint fotón. Én is vért izzadok mire lesz valami használható kép, amin persze semmi nem látszik a sminkből:D

1 Likes

Szerintem egy képernyő kompatibilis smink teljesen vállalhatatlan élőben. Gyakorló anyukáknak, dolgozó nőknek szerintem esélytelen a mindennapokban az online megjelenést is dokumentálni.

6 Likes

Igazad van, a fontos, hogy élőben milyen :slight_smile: Csak olyan bosszantó, hogy élőben tök szép, az ember lánya “elmentené emlékbe”, erre sorozatban törölni kell a képeket mert egyik halvány, másik nem jön át, aztán vagy túl világos, túl sötét, foltosak hat, stb. De egy jó géppel majd egyszer :sweat_smile::sweat_smile:

3 Likes

Igen, azt hiszem Molnár Vikinek van erről jó videója, talán @Kokapu linkelted egyszer. Megkeresem

Képzeld én még körfényt is vettem hátha:D:D:D…azzal sem lett jobb a helyzet:D

1 Likes

Igen, ő volt. Habár van az instán blinkybeee, neki olyan szép mindig a sminkje, mégis simán vállalható napközben, utcára. De mondjuk idő és megfelelő technika híján maradnak a mobilos képek. :smiley:
Bár végül is, úgy vagyok vele, hogy én egyébként nem akarom sehol máshol megosztani, szóval nem kell ebbe többet beletenni, pláne anyagilag.

3 Likes

Akkor már inkább sminkre verem el a pénzt. :joy:

6 Likes

Nekem is van valami speckó lámpám (ajándék volt), de még sosem használtam. 2 éves gyerek mellett fotózgatni :rofl::rofl::rofl: háát kb. lehetetlen. Sminkelni is nehéz, mert közben lopkod meg magára ken ezt-azt, de azt már megszoktam.

3 Likes

Azt a nőt én is követem. Nagyon szépeket alkot tényleg.

Az enyém is 2 éves:D Teljesen átérzem. Fél órám van kb. reggelente, amit az apukájától kaptam magamra. Ebbe bele kell férjen a reggeli arcápolás, a smink, a fotó és a bejegyzés:D:D.

1 Likes

jaj blinkybeee olyan ügyes, imádom az egy paletta egy hét sminkjeit :))

1 Likes

A jó objektívvel meg az a baj, hogy még azt a ráncot is látod majd a képen, amiről addig azt se tudtad, hogy létezett. Hidd el nekem, jobb megmaradni a homályos illúziókban. :smile:

3 Likes

Milyen video?

Nagyon jól szemlélteti, hogy egy videón tökéletes smink a valódi természetes fényben mennyire sok és maszkszerű, mennyire természetellenes.
Tényleg nagyon jó ilyet is látni, hogy a videókban látott hipercsoda sminkek mennyire csúnyán mutatnának az utcán. Ezt nem sokan mondják el őszintén. Vagyis egyik youtubertől sem hallottam még :slight_smile:
A durva az, hogy amikor nappalra tettem fel full make-up-ot, azaz primer, alapozó (valami durva, mondjuk ELDW), kontúr, bronzer, púder, pirosító, highlighter, valóban mindig brutál volt fényben de mindig azt hittem én csinálok rosszul valamit. Örültem amikor egy videós is kimondta, hogy sajnos ez ilyen, a hiperprofin megvilágított platformokon látott babaarc valójában nem is babaarc.

2 Likes