2019-es sminkkihívás

De jó, hogy itt vagy:), köszi a csatlakozást. Néha már kezdem azt érezni egy teljesen önkényes magamutogatást folytatok itt ebben a topikban:D. Gyönyörű a szemed. Tökéletesen megfelel a kor szépség és sminkideáljának. Annyira kisminkelnélek egyszer:). A smink is nagyon tetszik. Nekem ez a bluebrown nagy kedvenc, többféle márkától és kiszerelésben, formulában is meg van. Nagyon izgalmas árnyalat. Remélem találsz majd minden héten majd inspirációt a sminkekhez. Tényleg bele lehet ragadni egy-egy folyamatba legyen az akármilyen területén az életünknek. Aminkes selfiek meg, hát, katasztrófa milyen körülményes nekem:D.

2 Likes

Neked szerintem ezek a szemöldök gélek nagyon praktikusak lennének, mert azzal, mint egy szempillaspirállal a szálak színezed. Próbáltad már? Nekem annyira erős a szemöldököm, hogy pl.ceruzával nem is tudom formázni, vagy kb. 1 hét alatt lereszelik a szőrszálaim az egész ceruzát… A krémek viszont szuperül beváltak, főleg az ABH Pomádé. A szemöldököd meg nagyon trendi. Most minden sminkes ilyet csinál;).

2 Likes

Köszönöm szépen a bókokat :blush: Tiszta önbizalomturbó ez a fórum olyan kedvesek vagytok :smiley: Nekem is nagy kedvencem ez a szín, lehet hogy keresek majd én is más márkáktól is. A pomádékat még nem próbáltam, pedig sokszor nekiindultam már a keresésnek, viszont sosem találtam tökéletes hamvas szőkés vagy világosbarna árnyalatot. Valahogy mindennek túl sárgás a tónusa. Emellett kicsit félek attól is, hogy túl harsány és ezáltal természetellenes lenne az eredmény. Bár egy jó árnyalattal ez azért menedzselhető lenne.

1 Likes

Én is szeretem ezt a színt.:slight_smile: a Colourpop Glass Bull ilyesmi, meeeg a Nabla Alchemy asszem.
A JSC Alien palettában is van, de az kevésbé duokróm, ma az van rajtam.

3 Likes

Nekem is az jutott eszembe, hogy a sminkesek épp ilyen modelleket szoktak festeni, mint @curlsandcurves .

2 Likes

Bizony, tökéletes sminkmodell, szerintem többen is elkapnánk itt a csoportban egy sminkre:D.

2 Likes

Utána én meg szívesen lefotóznám, miután ti kisminkeltétek. :smiley:
@curlsandcurves, fotós még nem keresett meg modelljének?

1 Likes

Nem is tudok mit kezdeni ennyi bókkal, nagyon nagyon kedvesek vagytok, én pedig itt pirulok, mint egy öt éves kislány :blush: @Amadea a Colourpopt már amúgy is régóta ki akarom próbálni, úgyhogy lehet hogy megvan a következő irány sminkvásárlásban :smiley: @Natulcien és @anon27689852 ti angyalok :blush: nem keresett meg még senki egyik irányzatban sem, viszont érdekes lenne egyszer legalább kipróbálni :smiley:

3 Likes

Vigyázz, a Colourpopra iszonyúan rá lehet függeni.:slight_smile:
Még sose sminkeltem mást, lehet, hogy hirtelen azt se tudnám, hogy fogjam az ecsetet.:smiley:
Vicces lenne tartani egyszer egy pizsipartit, amin összevissza kenjük egymáson a festékeket.:smiley:

7 Likes

Ez a nő nagyon tehetséges, az egyik trend diktáló az oroszok közül. Telistele olyan modellekkel, mint te. Hátha innen is kapsz ötleteket:).

1 Likes

Én imádok mást sminkelni. A családban ha valaki kicsit tovább egy helyben ül, tuti nem menekül és kenek rá valamit:D:D

4 Likes

Még benne is lennék egy ilyen pizsipartiban :smiley: Úristen de gyönyörűek ezek a sminkek és a lányok is. Innen lehet bőségesen inspirálódni :heart_eyes:

2 Likes

Az én számaim:
|Testápoló |3|
|Kézkrém |3|
|Arclemosó |2|
|Micellás víz |5|
|Más sminklemosó|1|
|Tonik / mist|1|
|Maszk|2|
|Hámlasztó |3|
|Anti-aging szérum|3|
|Kombi szérum|1|
|Egyéb szérum|1|
|Hidratáló szérum / krém|4|
|Hajnövesztő szérum|2|
|Szemkörnyékápoló |1|
|Fényvédő arcra |5|
|Fényvédő testre |5|
|Ajakápoló |6|
|Olajak|3|
|Körömápoló|2|

|Szemhéjpúder paletta|5|
|Mono szemhéjpúder|5|
|Tus/ceruza|8|
|Alapozó|4|
|Primer|2|
|Szemhéj primer|1|
|Púder|1|
|Kontúr/bronzer|2|
|Highlighter|5|
|Pirosító|4|
|Körömlakk|9|
|Szájceruza|6|
|Rúzs|8|
|Folyékony rúzs|6|

És azt hiszem, itt az ideje nekem is, hogy ezeket elhasználjam, és többet ne halmozzak. Elég gyorsan sikerült ezt összehozni, februárban még nem volt egyetlen palettám sem, alig volt ecsetem, és talán összesen volt 7 db rúzsom folyékonyakkal együtt, ami most szinte megduplázódott… Elhatároztam, hogy nem fogok többet vásárolni, Kijelöltem pár terméket, amiket fokozottan használok. Figyelek rá, hogy naponta / heti több alkalommal a kezembe kerüljenek jellegüktől függően. Remélem sikerül egy-két terméket elhasználni. Ad valami furcsa kielégülést tényleg, amikor valami elfogy, és ezt kell erősítenem inkább a vásárlási kényszer fojtogató érzése helyett.

8 Likes

Oh, de jó látni, hogy nem vagyok egyedül, egy ekkora gyűjteménnyel:D. Nagyon köszönöm, hogy megosztottad. Nagyon gyorsan el tudja ám kapni az embert a gépszíj. Ráadásul pont ma gondolkodtam, hogy hány pirosítóm van és mennyi kell, és arra jutottam nem egy. Mert nekem speciel 3 árnyalatos a bőröm: télen világos, nyáron sötét és ott van az átmeneti szín, ez kapásból 3 verzió mindenből. nem tudom a nyári bronzosítómat használni télen, és a téli pirosítómat nyáron. Ez segít amúgy a készlet karbantartásában és a lelkiismeretfurdalás kezelésében is.Szóval ez lesz a következő missönöm magamnak, hogy készítek egy listát a szükséges piperékről. Téli, átmeneti, nyári verzióban és ahhoz tartani magam, hogy nehogy az legyen januárban, hogy örömömben össze-vásárolok mindent megint koncepciótlanul. A maradék időt szeretném a meglévő cuccok használatán kívül arra fordítani, hogy ezt a listát tökéletesítsem, átgondoljam, és hozzáigazítsam a kívánságlistám. Kicsit olyan ez, mint amit arcápolásban is kezdek alkalmazni. Hosszútávú, stratégiai gondolkodást, és egy ütemezett bevásároló listát a jövőre.

Melyik termékek kerültek fokozott használatba?
Nagyon szurkolok a terveidhez. Nyugodtan írj, ha meginognál vagy kétséged van kell-e valami. Lebeszéllek róla bármikor:D, a project panning topikba pedig várom a képeket:). Bár szerintem nekem pirosító pl. soha nem fog elfogyni. Hamarabb fog megromlani, vagyis hamarabb fogom kidobni.

Nagyon nagy elhatározás ez, gratulálok hozzá és remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket:).

3 Likes

Bár nem összesítettem (még) a dolgaimat, de a pirosító témán elgondolkodtam, hogy biztos van legalább 6-7, de mind szükséges, mert pl. narancsos meleg sminkhez, hideg pinkhez, vagy fekete tusvonal-vörös rúzs kombóhoz megint más és más kell. Van barackosom, téglaszínem, barnás, van matt és fényes pirosítóm is azonos színben (matt barack és fényes barack), stb. Szóval abszolút használatban vannak :slight_smile: Ami nem volt annyira, őket eladtam illetve elajándékoztam.

2 Likes

Ez egyáltalán nem nagy és feleslegesen felhalmozott gyűjtemény.
Én csak szemceruzák és ajakkontúr ceruzák terén, ja és púderek (5 db) terén vagyok besokallva. A ceruzák nem zavarnak, mert tudom, hogy napi szinten használom és elhasználom őket. A púderek viszont kicsit aggasztanak… :roll_eyes: Főleg amiatt, mert csak nyáron, különben egyáltalán nem használom őket.
Írtam már, hogy az az érzésem, hogy én eddig nagyon sok mindenről lemaradtam a sminkeket, sminkelést illetően, amit csak most kezdek megismerni. Ezért nem vagyok hajlandó folyamatosan mardostatni magamat a bűntudattal, mert esetleg veszek magamnak valamit, amiben örömet lelem és ami inspirál. Én a palettákat is úgy fogom már fel, mint örömszerzési forrást és kihívást. Amelyik nem nyújt majd örömet, illetve nem jelent kihívást számomra, attól majd meg fogok válni.
Az igaz, hogy kis büszkeséggel töltött el, hogy a Nabla Soul Blooming Philosophyban már kikandikál a fém. Szinte kicsit meg is ijedtem tőle, amikor tegnap reggel megláttam. :smiley:

5 Likes

Köszönöm :slight_smile: Az erősítés mindig kell! A kiválasztott termékekről pont írtam a project panning topikba, mert oda fogom feltölteni a képeket is az alakulásáról.
Gondolkodtam azon, hogy vajon el lehet-e használni egy pirosítót. Ezelőtt csak egy volt, lassan két éve vásároltam, márciusig tart a szavatossága. És most kaptam egy hatalmas pirosítót ajándékba (Physicians Formula), vettem egy minit Párizsban, és jött egy a KM boxban is tavasszal… Alapból esélytelennek érzek egyetlen pirosítót is elhasználni, hát még 4-et. Bár legalább a színek különbözőek.
Szurkolok neked is, hogy sikerüljön egy szuper átgondolt sminkkészletet összeállítani! Ez rengeteg tapasztalat és önuralom! Eddig is csodálva néztem a kitartásod, biztos vagyok benne, hogy a hátralévő idő már el fog repülni.

2 Likes

Szerintem, amíg használsz valamit, addig nincs baj. Vagy rosszul gondolom?

2 Likes

Teljesen igazad van :slight_smile: Lehet hogy buta párhuzam, de én étellel is így vagyok :slight_smile: Sok ínyencséget vásárolunk és imádjuk a különleges konyhát, deluxe nasikat, amíg elfogy minden fillért megérnek :slight_smile: Akkor van bűntudatom, ha megromlik és ki kell dobni valamit :frowning:

2 Likes

Mértékkel szabad enni mindent! Erről meg ezt gondolom.
Nincs annál rosszabb érzés, mint amikor ételt kell kidobnom. Csak akkor dobom ki, ha már szaga van, vagy a kenyér penészedni kezd pl. A száraz kenyeret pirítósnak megesszük.

1 Likes