2019-es sminkkihívás

Nem tudom, igazából szerintem csak egyéni dolog, hogy nem vált be a Nude Beach. Mindenki szereti, és nincs is vele különösebb gond, valahogy mégsem kedvelem. Számomra túl kemény, de nem úgy, mint a Juvia’s, mert azokat emellett mégis szeretem. :thinking:

Valamelyik nap majd kipróbálom megint, hátha akkor jobban meg tudom fogalmazni.

1 Likes
1 Likes

Hú hogy én mennyit gondolkodtam melyiket válasszam, de úgy tűnik beleválasztottam. Nekem most a Reloaded tetszik. Még jobban, mint az eredeti.

1 Likes

Vannak hangulatpaletták. A Colourpop és a Zoeva palettáim is ilyenek. Annyira szépek, de valahogy annyira nem érzem őket, de időről időre előtör belőlük valami jó:D

1 Likes

2 Zoeva palettám volt, a Cocoa Blend nem volt rossz (eladtam mert többet vártam tőle) az En Taupe szerintem kifejezetten gyengécske. Valahogy én nem ájultam el a Zoevától. Jobbnak gondoltam.

Viszont a Colourpop nagyon tetszik. 3 palettàt próbáltam és mindegyik jó minősègű volt: Yes, Please, Fame és a Good Sport

https://www.google.com/search?q=zoeva+spice+of+life&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj0v_T4-M3iAhVBpYsKHZmMDswQ_AUIECgB&cshid=1559586663349572&biw=1368&bih=657#imgrc=JJ_YFMkNtdyBWM:
Ez az ominózus paletta. Így képről jobban néz ki mint élőben. Túl porolós, lágy formula, valahogy úgy, “csúszik” az egész. De még próbálkozok vele ismerkedni.
Ez meg a CP:
https://www.google.com/search?biw=1368&bih=657&tbm=isch&sa=1&ei=0Wf1XOnzO8eblwSa3bywCA&q=colourpop+perception&oq=colourpop+perce&gs_l=img.1.0.0i19l7j0i8i30i19l3.42438.44722..46002...0.0..0.242.1444.6j1j3…0…1…gws-wiz-img…35i39j0j0i30.u83zBGud2XM#imgrc=MxQzlwGDcIVwhM:

Szerelem volt első látásra, de valahogy nem működik köztünk a kémia. Pedig olyan szépek ezek a CP paletták, de ezután nem merek venni, bevallom.

2 Likes
6 Likes

Nagyon tetszik a nyárias, zöld kendős hajpántod :+1:, amihez jól passzol a vibráló narancsos rúzsod​:lipstick:, a szemoldokod is tokeletes :ok_hand:, … huncut, nyáriasan kellemes összhatàs :clap::wink:

1 Likes

:D, nagyon szépen köszönöm, igyekeztem elkapni a “pinup” stílust de ezek szerint akkor összejött:D.

1 Likes

Nagyon jól áll a zöld, illetve egyetértek @Niko -val, tökéletesen passzol hozzá a rúzs! :blush:

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm, van eg ykis zöld mániám sminkben is, imádom a libafos zöldeket:D. Ez a narancs rúzs meg hatalmas kedvenc. örülök, hogy rátaláltam erre az árnyalatra:).

2 Likes

Mostanában én is zöldmániás lettem, főleg a ruhák terén, de nehéz találni színben és fazonban is megfelelőt. Illetve azt vettem észre, hogy a palettákban is nagyon kevés az, amiben jelen van a zöld szín. Megkérdezhetem, milyen fajta és árnyalat a rúzs?

1 Likes

65191948_2310500495833643_6052488817129029632_n

10 Likes

Nagyon szép lett! Miket használtál hozzá?

1 Likes

Köszi szépen:). Nagyon nehezen ment ez a mai smink, nem volt sárga hangulatom. JP Tribe és Ace beauté Flair színeket használtam. inkább az alma zöldeket és narancsot, hogy ne legyen túl sápadt sárga az összhatás. Kicsit vibrálóbbat szerettem volna.

1 Likes

Na hát nekem a citromsárga smink az, amit soha, semmilyen körülmények között nem tudnék magamon elképzelni (meg még a világoskék), de neked ez is jól áll, főleg az ügyesen kiválasztott sárga trikóhoz :slight_smile:

3 Likes