2019-es sminkkihívás

Köszönöm szépen:). A sárga trikó miatt néz ki jól, élőben szerintem katasztrófa lett:D, de jó kis gyakorlás volt, meg egy kis kimozdulás a megszokott repertoárban. Ha nincs ez a feladat tuti én sem kenek magamra ennyi sárgát:D. A kék a lili nekem ezek a mumusok, de kezdem azt hinni minden színből van olyan árnyalat ami jól áll mindenkinél.

Ez jó kis üde lett :smiling_face_with_three_hearts::+1:

Ezt a sárga sminket én is megpróbáltam, mert régi vágyálmomat teljesítve, nemrég vettem egy palettát, amiben van sárga. De azt hiszem, ez pofára esés lett. Konkrétan a bőröm zöldnek néz ki mellette. Feltehetően a választott szemhéjpúder mégsem áll annyira jól, mint gondoltam… (Nem is értem, egy hete még jól nézett ki. Pedig nem is barnultam…)
De eskü bepótolom. Sőt, lehet hogy az összes eddigi kihívást megcsinálom egyszer :stuck_out_tongue:

2 Likes

:smiley: egy hős vagy. Merész próbálkozás a színekkel, és rögtön sárgával kezdeni, minden elismerésem:). Nagyon nehezen találtam ám én is olyan árnyalatot ami még elment. A narancsos sárgák nagyon rosszak voltak rajtam, azért mentem inkább neonos, zöldes irányba. Azért szeretem amúgy ezt a játékot, mert nincs kényszer, csak ötletek. Majd megcsinálod azt a feladatot, ami épp eszedbe jut, akkor amikor épp aktuális;). Ne tudd meg mögöttem mennyi hétvégi gyakorlás alatt lemosott smink van már:D

1 Likes

Azért nem ezzel kezdtem mint szín :smiley: Van pl egy neon korall szemceruzám, ami 2-3 naponta előkerül. Ha nem az, és nem is egy barna, akkor meg egy lilásbordó. Vagy sellőkék tus meg holo csillám. De duo- és multikróm palettám is van. Ezzel a sárgával csak annyi volt, hogy ihletem támadt, fel akartam tenni ide, hogy én is
megcsináltam, de az összes épp elérhető fényviszonyban betegesen hatott. Hogy most a választott sárga nem ment a színeimhez, vagy csak a fények nem mentek a sárgához, az nem tudom…

1 Likes
1 Likes
4 Likes
1 Likes
6 Likes
1 Likes
10 Likes

Hát ez a rúzs… Nagyon ott van! :lipstick: :+1:

1 Likes

Úhh, köszönöm Jeffree Star folyékony rúzs, erőteljesen addiktív, nehezen beszerezhető fajta ami rögtön felkerül a piedesztálra.

1 Likes

Persze azért kell hozzá egy olyan szép nagy felület is, amin ilyen vonzó módon el tud heveredni. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm, az élet igazságos, ha már a szemhéjamon nem látszik a smink, legalább a rúzsnak legyen hely:D.

2 Likes

A szemhéjadra se lehet panaszod, hidd el! :blush:

1 Likes

Ebben van valami. :smiley:
Ha csak magamat nézem is. :rofl:

1 Likes

Igen, mi egy hajóban evezünk:D.

1 Likes
1 Likes

Ez egy érdekes kedvenc paletta. A Juvia’s Place Nubian 2 palettája. Egy másik palettát néztem ki,de mivel ezt is árulták mellette jó áron és alapvetően szeretem a márka termékeit,megvettem ezt is. Képről nem tetszett. Ha magában látom soha nem veszem meg. De élőben és kipróbàlva valami csoda. Sokkal többet használom,mint a kinézett palettát. Tanulság nincs,az élet kiszámíthatatlan😜

6 Likes