2019-es sminkkihívás

:D, igen van ebben nagyon jó érzés is, hogy egy DM már nem tud meghatni, jobb már várni egy extra dologra, mint felhalmozni ezer tucat cuccot. Régen én is mindent vettem amire volt kupon, kellett vagy nem. Olyan feleslegesen vásároltam, el sem tudom mondani, de szerintem te átérzed. Szóval ritkán éri el valami az inger küszöböm. Most pl. ez a Lancome rúzs tudom, hogy csak a hiány miatt lett volna fontos, hogy valamit vegyek, hogy valamivel megjutalmazzam magam. De inkább hazajöttem és elkezdtem számba venni, mi lesz a következő dolog ami elfogy, és azt tervezgetni mivel fogom majd pótolni:). Milyen JS rúzsokat rendeltél?

Scandal
és
Calabasas

Gyönyörű az a Lancome rúzs! Én talán sosem merném felkenni, de neked jól állna!

1 Likes

Jujj de szépek, főleg a Calabasas. De amúgy tök érdekes, hogy milyen merész sminkjeid vannak, bátran használod a színeket, de piros rúzst még tényleg nem láttam rajtad.

Mintha magamat olvasnám!:smiley: Nagy büszkén levonom az érzéseimből a következtetést, hogy mennyire nem kell semmi és nem is kívánok semmit, aztán… aztán hirtelen végzetesen megtetszik valami pár nap vívódás után a rendelés megerősítése gombot nyomom le.

Calabasas!:star_struck:

1 Likes

Na, hát már az is valami, hogy megfontoltan döntünk a választást illetően. :joy:

1 Likes

Szerencsére hirtelen felindulásból nagyon ritkán rendelek. Ma bementem a Müllerbe vadászni, de se érdekes Essence ecseteket, se Kaviar Gauche highlighter-pirosítót nem találtam. Más nem tudott meghatni, abszolút érinthetetlen voltam a veszélyzónában és sértetlenül távoztam.
(Igaz, hogy a szatyromban lapult a GoT paletta, az ajándék mini setting spray és egy MACxAladdin rúzs… mégis mit akarnék én a Müllerben.:relaxed:)

3 Likes

De május végén jön a Nabla paletta és szerintem a Melt Gemini is akkor lesz újra kapható.:roll_eyes::grimacing:

Hogy tetszik a GoT paletta?
(Valaszolhatsz nyugodtan a palettás topikban is.)

A setting sprayt ismered? Én az All nighterrel szerettem meg a műfajt. :slightly_smiling_face:

Még csak megnézegettem, úgyhogy itt válaszolok.:slight_smile: Mivel a képeid alapján tudtam, milyen méretre számíthatok, nem lepett meg az óriási doboz. Szép, szépek a színek és nagyon ötletes az egész, felállítottam a Vastrónust is.:smiley: Tkp. azért vettem meg, hogy később, amikor rájövök, hogy nekem ez kell, ne verjem a fejem a falba, amikor már nem lehet kapni…

Nem, nem is vettem volna meg a setting sprayt az alkoholtartalma miatt. Kíváncsiságból kipróbálom, de mindennap nem fogom használni. Amúgy vicces, hogy a Skindinavia gyártotta, az ő sprayjeiket viszont nézegettem már.

1 Likes

Már megint nem találkoztunk? Legközelebb szólj, ha arra mész! Én is ma voltam, igaz délelőtt. :laughing:

Ma Blahán voltam, te az Árkádban? Sajnos a délelőtt esélytelen.:roll_eyes:

1 Likes

Amúgy tök durva, én is tartottam az alkohol miatt tőle, mert azt általában nem bírja az arcom, ezt viszont akár minden nap is fújhatom, semmi bajom sincs tőle, egyáltalán nem szárít, nem lesznek tőle piros pöttyeim, semmi.
Biztos valami jó féle pia van benne :joy:

Én inkább a hosszú távú hatásától félek, pl. az Eucerin fényvédőmben is volt, és nem volt tőle bajom, de jobb az óvatosság.
Lehet, hogy mivel permet, nagyon pici jóféle bourbon whiskey jut konkrétan az arcra.
Annyira lökött vagy!:rofl::yum:

1 Likes

Mondjuk az igaz, hogy elég kevés kell egyszerre belőle, és nem is használom minden nap.
Amúgy azon gondolkodom, hogy a MAC Fix+ - t, átöntöm a Missha mist kiürült flakonjába, mert az nagyon finomra porlaszt, a Fix+ - al meg pont az a bajom, hogy nem.

A Fix+ nekem a végén sugárban köpködött, brrr. Amúgy kellene vennem egy újat ecsetnedvesítésre, hátha azzal jobban működnek a rakoncátlan Juvia’s fényes monók, de mindig van izgalmasabb vásárolnivaló.:relaxed:

Többnyire csak az Árkádig jutok, messzebbre igen ritkán.
Na, majd egyszer együtt portyázunk valami után… :wink:

1 Likes

Kommandósmódiban cserkésszük be az áldozatokat.:slight_smile:

2 Likes

km
Nagyon megörültem ennek a feladatnak, mert magamtól tuti nem válogatom össze ezeket a színeket. Viszont imádom a végeredményt. Hihetetlen, hogy egy palettában mennyi-mennyi lehetőség van. Szerintem a következő kihívásom magamnak az egy paletta egy hétig lesz, mert nagyon izgalmas új dolgokat lehet kihozni a megszokott, megunt, vagy épp elfeledett palettákból is. Ez egyébként a Juvias Place Tribe palettájának 2.4.6 színe.

3 Likes

Jó reggelt. Az unalmasból,a megszokottból kihozni valami jót, újraértelmezni,újra felfedezni,megszeretni újra a régit,az a kihívàs nem is a feladatok. Egy kapcsolatot is így kell életben tartani. Mennyivel könnyebb új izgalom,szerelem,vonzalom utàn nézni. Persze a tàrgyakhoz nem ragaszkodik az ember,de itt indul a fogyasztói társadalom pszichológiàja. Szóval,te hűséges vagy a tàrgyaidhoz,vagy pikk-pakk újat szerzel,ha megunod a régit vagy kis renovàlàsra szorulna? És a kapcsolataidban?

1 Likes