2019-es sminkkihívás

Nagyon szép! Olyan jó, hogy itt vagy!

1 Likes

Szerintem így is hozza a stílusjegyeket:). Az ilyen extra kiegészítők nekem sem férnek bele egy 5 perces fotózásba, de nem kell annyira vér komolyan venni ezeket a feladatok amúgy sem. A lényeg most is, hogy élvezzük a folyamatot, és örülök, hogy neked sikerült;).

1 Likes

Köszönöm! :slight_smile: Próbálkozni fogok! Nagyon szeretem ezt a topikot!! :heart_eyes:

Én nagyon élveztem, várom a következő hetit és ha megtetszik megcsinálom! :slight_smile:

1 Likes

Nagyon örülök neki, köszönöm a visszajelzést:)

1 Likes
2 Likes

Nálam ez mindennapos, de jól hangzik!:heart_eyes::slight_smile:

1 Likes

Ti kevertetek már folyékony rúzsokat? Jelentem új technikával bővítem a repertoárom, hogy ne unjam meg olyan gyorsan az itthoni rúzsaim. A képen egy MAC rózsaszínt és egy Jeffree Star aranyat kevertem. Az eredmény pedig egy meleg korall.

7 Likes

Csak szilárd rúzsaim vannak, de szoktam keverni őket. Főleg így: világosabb, nude szín az egész ajakra, sötétet a belső részre (flying lips vagy koeai módi). “Telibe” is szoktam kotyvasztani, főleg nyáron, amikor a világosabb rúzsok túl világosnak tűnnek. Teszek bele egy kis lilát vagy bordót és kapok valami újat és vidámat :smiley:

2 Likes

De jól hangzik, ki fogom próbálni a trükkjeidet, köszi, hogy megosztottad. Én még nem kevertem szilárdakat, se folyékonyakat, de jó móka lesz:).

1 Likes

Főzés közben beugrott, hogy nem flying, hanem floating lips :slight_smile:

1 Likes

Imadom ezt a korall színt, nagy kedvencem! :star_struck:

Amikor én keverni akartam a folyékony matt rúzsaimat, mindig katasztrófa lett belőle :persevere: Morzsolódtak,koptak, undorítóan néztek ki sajnos :confused:

1 Likes

Húha, simán lehet, hogy csak mázlim volt, elsőre. Vagy a kezdők szerencséje kísért.

1 Likes

A heti feladatot a Nabla Berry Bite folyékony rúzzsal és egy Pupa szájceruzával kiviteleztem.
Viszonylag ritkán használok ilyen erősebb színt, pedig ma a szomszédom is azzal indított reggel, hogy milyen jó a sminkem, pedig csak a szám élénkebb a szokásosnál. :slightly_smiling_face: :lipstick:

11 Likes

Tényleg nagyon jó ez a bogyó szín:). És milyen sokat tud dobni egy kis újdonság:).

1 Likes
1 Likes

Elmesélem hogy állok a kihívás “nem vásárolok” részével. Lassan eltelt a nem vásárolok kihívásom harmada. 3,5 hónapja nem vásároltam magamnak csak úgy sminkcuccott mert megtetszett. Szigorúan csak ha valami elfogyott. Arcápolási cuccot,de még tusfürdőt sem. Borzalmasan nehéz. Egy faluban kisgyerek mellett könnyebb távol tartanom magam a drogériás impulzus vásárlástól de a net nagy kísértés. Ez a fórum is hatalmas stresszforrás. A legnehezebb egy fárasztó időszak után,mikor a sminkcucc jutalom volt és pszichológiai segítség. De mi a pozitív oldal? Nagyon büszke vagyok magamra. Jobban értékelem a meglévő cuccaimat. Jó érzéssel tölt el ha valamit elhasználok. Nagyon átgondolom mit fogok legközelebb beszerezni. Úgy érzem újra én irányítom az életem,nem pedig a kényszeres vásárlási vágy. Rájöttem, hogy sokszor nincs is szükségem arra,ami megtetszik. Viszont ha hónapok után is a wishlistemen van, akkor az jó befektetés lesz majd. Nagyon érdekes tapasztalás lesz ez az év. Kíváncsi vagyok még mit tartogat a számomra. Plusz egy érdekes tapasztalat,eddig nem spóroltam semmit…
Borzalmasa nehéz volt hétvégén ott hagyni a Müllerben ezt a rúzst: https://www.lancome-usa.com/makeup/lips-and-nails/lipstick/labsolu-rouge-drama-matte/LAN254.html De tudom, hogy csak a kiéhezett birtoklási vágyam vezérelt, és van itthon hasonló rúzsom.

11 Likes

Nagyon ügyes vagy! Egyébként hogy érzed, más fronton nem pótolod?
Csak azért kérdezem, mert ugye tavaly az utolsó 4 hónapban én sem vettem ruhákat, viszont a kozmetikumokra meg többet költöttem.
Így végül is csak átcsoportosítás történt lényegében. Habár végül is nem a spórolási szándék vezérelt, hanem hogy túl sok a ruhám… :thinking:

3 Likes

Ezek tök jó tapasztalások. Nekem “könnyített verzióm” van, ajándékba kapott pénzből vehetek sminket. Sokkal jobban meggondolom és nincs halmozás. (példának okáért már 2 hete agyalok mit is vegyek a névnapra kapott penzemből és még nem döntöttem. Ja és nincs “magamtól kapom” meg “kaptam egy ötöst a nagynénitől is szóval csak kipótolom tizenkettővel és akkor 2 palettát is veszek” hanem csakis kézbe adott pénzt használhatok el! Ez saját szabály) Igazából ez tényleg csak elhatározás kérdése, a cigiről leszokni nehezebb volt :smiley:

3 Likes

@Kokapu felvetésén elgondolkodtam én is, de én nem pótoltam máshogy a költést, amihez azért masszívan segítség az újabb baba várása és az hogy azért terhesen nem olyan buli a ruhavásárlás :smile::smile: egyébként ettől eltekintve nálam is a meglévő készlet használata motivál. Húú csomó színemet kombináltam az elmúlt hónapokban amit azelőtt soha mert párhetente jött az újabb paletta/rúzs/bármi. Most az itthoni készletemből is kinyílt a világ és ez szuper.

3 Likes