2019-es sminkkihívás

Az én férjem már tisztában van a Pupával. :smiley: Múltkoriban egyszer az Árkádban volt, otthon meg szólt, hogy a Pupánál valami 30% van kirakva. :joy:

4 Likes

Anyukámnak nagyon sokáig gyönyörű bőre volt, pedig szerintem életében nem kent rá semmit, se sminket, sem arckrémet. Én szerencsére örököltem tőle, habár szerintem nálam a ránctalansághoz az is közre játszik, hogy alulról zsírral fel a van töltve (milyen szépen leírtam, hogy kövér vagyok, hmm? :smiley:).

De 70 felé már neki is eléggé lógott a felső szemhéja, ami ugye eleve rejtett volt neki is. De hát 70 felé már én sem hiszem, hogy 4-5 féle színből dobom majd össze a szemsminkem. Persze ápolom, de nem tudom, leszek-e egyszer elég bátor egy szemhéjplasztikához.

2 Likes

Annyira cuki a férjed! Leülhetne beszélni a pasimmal, mert ő meg kivan, hogy reggelente fél órát sminkelem magam.

1 Likes

Nálunk, ha én elkezdek hétvégén sminkelni, akkor már tudja a család, hogy 1 óra múlva indulunk. :smiley:
Egyébként tőle kaptam a 40. szülinapomra egy fotózást, sminkkel, frizurával. Amúgy szerintem nem néztem ki jól, pontosabban inkább furán néztem ki, most ha én összeszedem magam, akkor jobban tetszik, ahogy én csinálom. Persze az is igaz, hogy fényképezéshez erősebb smink kell, de szerintem a kontúr sok lett, meg emiatt talán, de a fejem is túl sötét a képeken (ha valakit érdekel, teszek ki képet az FB csoportba).
Egyébként egy srác volt a sminkes, és sokat beszélgettem vele. Összességében jót tett az egész az önbizalmamnak, meg rájöttem, hogy érdemes foglalkozni magammal, szóval elindított az úton (nevezhetjük lejtőnek is :D).

8 Likes

Hehe, hétvégén extra lassú vagyok, komótosan reggelizünk, mosogatás stb. Mire kész vagyok a csipcsup házimunkával és felöltöztem (utóbbi kb. 5 perc), a párom már rég menetre kész.:smiley:

1 Likes

Én kíváncsi vagyok arra a képre.:slight_smile:

1 Likes

Hát jó, te akartad… :smile:

Jaaaaj, képzelem, mennyire “”“szörnyű”"" lesz.:slight_smile:

De aranyos :slight_smile: Tök jó hogy neki is van hobbija (az órák, ugye?) így sokkal empatikusabb :slight_smile: Na meg annyi nő elhanyagolja magát, szerintem a férfiaknak is örülni kell ha az ő feleségük nem!

Igen, igen! Most pl. azzal próbálom meggyőzni arról, hogy menjünk nyáron Bázelbe, mert onnan vonattal másfél óra Schaffhausen, ahol van IWC múzeum. :smiley:
Mondjuk egyelőre senki sem akar oda menni a családból, csak én…

2 Likes

Még nyárig van idő a meggyőzésre :blush::wink::wink: Én a HP stúdióra fenem a fogam, de az jövő évre csúszott. Nem bánom, mert (eddig nem írtam róla itt a fórumon) de érkezik egy újabb kisbaba :smile:

10 Likes

Úú, gratula! Biztosan cuki csöppség lesz! Boldog baba-várást!

1 Likes

Gratuláloooook!!!
Ez nagyon szuper! Mikorra várod?

A HP Stúdió szuper, mi már voltunk kétszer. Arra bezzeg rá tudtam őket venni. :smiley:
Nem tudom, igazából én is határozatlan vagyok, mert lehet, hogy elég lenne rá inkább egy hosszú hétvége (főleg a francia részen Colmarba szeretnék elmenni). Illetve tavaly Caorlében voltunk, és jövőre biztosan oda megyünk, de tavaly még azt terveztük, hogy a közbe eső évben valahova belföldre kéne menni. Mert az mégse járja, hogy Európában már elég sok helyen voltak a gyerekek, miközben Egertől keletre északon, és a Balatontól lejjebb, vagy a nyugati határszélen Soprontól lejjebb még nem voltunk velük.
Illetve most még az is felmerült (mivel úgy néz ki, hogy csak ősszel lesz brexit), hogy elmenni még Londonba, vagy valahova vidéken Angliába.
Ááá, annyira tanácstalan vagyok, hogy máskor tavasszal már szerveztük a nyaralást, most meg azt sem tudom, merre menjünk.

1 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile: :slight_smile: :kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes:

Köszönöm :slight_smile: :kissing_smiling_eyes: Októberre, most 15 hetes és kislány :slight_smile: Van már egy 9 éves fiam és itthon vagyok a 20 hónapos lányommal, szóval ő most a 3. gyerkőc lesz már :slight_smile:
Jaj de jó helyek, olyan jó utazni! Mindegy is hova, csak utazzunk :slight_smile: De a HP helyek abszolút bakancslistások, na az igazi az orlandoi park lenne de az egy horror árú út lehet :slight_smile: Igen, itthon is vannak szuper helyek, illetve hát nehéz sokszor a családi igényeket egyeztetni, de a fontos hogy együtt vagytok és felfedeztek új helyeket :slight_smile: Mi családdal belföldön nyaralunk mindig (szüleim azt szeretik és mindig együtt megyünk sok rokon, 4 generáció :slight_smile: ), viszont munkából kifolyólag kiutaztam magam sokfelé külhonban. A fiamat viszont mindenképp szeretném elvinni pár év múlva a HP stúdióba ill. Egyiptomba, a két lányzót addig a mamáék viszik majd nyaralni itthon :slight_smile:

5 Likes
2 Likes
3 Likes

“Arab stílusú smink” akart lenni.
Rimmel London Magnif’ Eyes szemhéjpalettát használtam,nagyon tartós annak ellenére,hogy semmiféle alapot nem használtam. :slight_smile:

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D %5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D %5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D %5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D %5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D %5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

8 Likes

Nagyon szép lett a tus, és a szemöldököd is kifejezetten tetszik:).

1 Likes

Köszönöm! :slight_smile: Próbálkoztam! Képzeld el, még egy kendőt is a fejemre akartam tekerni, hogy “Arabos” legyen, de sajnos nem találtam! :joy:

Egyébként én rettenetesen béna vagyok, ha tusvonalról van szó, de amit most használok azzal nagyon könnyű dolgozni. Csak pár húzás és kész is,imádom!
L’Oréal Paris Super Liner Perfect szemhéjtus

2 Likes