Ez most nálam mondhatni “nyitott kapukat döngetett”, ugyanis már pénteken eldöntöttem, hogy ma a Jeffree Star Blue blood palettát fogom használni, és ezeket a fantasztikus zöldeket. A lila spirál pedig egészen különleges hatást ad, bár nem tudom, hogy a képen mennyi látszik belőle.
Imádom ezt a színes spirált, meg a zöldeket is. Annyira meghoztad a kedvem a színekhez:). Na akkor neked a hét pipa:D. Hogy tetszik a Blue blood?
Abszolút látszik a lila spirál. A te képeiden jobban átjön, mint rajtam élőben.
Egyelőre nagyon tetszik, ha kicsit olcsóbb lenne azt mondanám, hogy már ezekért a zöldekért is megérte, mert gyönyörűek, ráadásul én úgy látom, hogy jól is áll.
De egyébként már megfordult a fejemben, hogy ennek az lesz a vége, hogy megveszem a Blood Sugart is.
Én szeretem a Blood Sugart is.
Meg nem akarok izé lenni, de az Alienben tényleg szemet gyönyörködtető, valóban különleges színek vannak.
@Natulcien, de 1- et- folyèkony alapozòt - elfogyasztottam. Nagyon folyèkony, viszont szèpen - közepesen fed. Amièrt nem vettem ùjra, nekem kopott, elmàszott es kiemelte a pòrusokat. 2 òra mùlva màr alig látszott . A por alapozòt ellenben nagyon szeretem.
Gyönyörű és nagyon jól áll!
Oh, kösz az infót, melyik volt az alapozó, a szérumos?
A Blood sugar engem is nagyon izgat, na meg egy zöld spirál??? Imádnám:D. Tényleg nagyon jól állnak neked ezek a színek.
Igen a szèrumos. Pàr hete kaptam egy pròbát a bare pro- bòl, az kicsit sűrűbb, de az sem marad sokáig a T zònában az arccsontnál pedig ismèt pòrusokba ül. Primerrel is. Mondjuk elképzelhetőnek tartom, hogy egy száraz arcbőrön teljesen máshogy viselkedik, tartòsabb.
Hm, köszi az infót, meggondolom. Egy darabig úgysem aktuális még az alapozó vásárlás.
Nagyon tetszik a sminked, jól állnak ezek a színek! Annyira gondolkodom ezen a palettán. Nincs még semmim Jeffreetől, és ez meg az Alien nagyon megfogott.
Nagyon szép lett! Annyira illik hozzád ez a rúzs és a zöld színhez is passzol.
Köszönöm szépen, a zöld az és a piros, meg a narancs szerintem az én színeim. Ezt a zöldet még arannyal is szívesen kipróbálnám. Ez egy nagyon komfort feladat volt, de imádtam. Kell ilyen is, nem csak a kihívások:).
Igen, a narancs is abszolút a te színed. Mostanában egy jó élénk kékkel szeretném kipróbálni (mint ami a Lime Crime palettájában van).
Neked komfortfeladat, másnak kihívás. Sokan idegenkednek a zöldtől.
De jól hangzik ez a kék narancs, majd muti milyen lett. nekem is ötletet adtál. Ezért szeretem ezeket a feladatokat mert tényleg többet ki lehet hozni a megszokott sminkcuccokból. Tegnap beszabadultam egy Rossmannba és olyan büszke vagyok magamra, hogy nem vettem s
emmi csak úgy.
Nagyon szép a rúzs és a szemed is!
Köszönöm szépen, ez a rejtett szemhéj előnye, nyugodtan magunkra kenhetünk egy csomó színt, úgysem látszik:D
Nagyon ügyes vagy!
Én se nagyon vásárolok már drogériás cuccokat, főleg hirtelen felindulásból nem. Fejben mindig összevetem a magát kellető dolgot az otthonikkal, ill. hogy éppen mi a vágyaim tárgya, és rögtön sikerül visszatenni a 600 Ft-os TIU pirosítót.