2019-es sminkkihívás

Ez most nálam mondhatni “nyitott kapukat döngetett”, ugyanis már pénteken eldöntöttem, hogy ma a Jeffree Star Blue blood palettát fogom használni, és ezeket a fantasztikus zöldeket. :slightly_smiling_face: A lila spirál pedig egészen különleges hatást ad, bár nem tudom, hogy a képen mennyi látszik belőle.

IMG_2019-04-22_14-57-27

9 Likes

Imádom ezt a színes spirált, meg a zöldeket is. Annyira meghoztad a kedvem a színekhez:). Na akkor neked a hét pipa:D. Hogy tetszik a Blue blood?

1 Likes

Abszolút látszik a lila spirál. A te képeiden jobban átjön, mint rajtam élőben.:slight_smile:

1 Likes

Egyelőre nagyon tetszik, ha kicsit olcsóbb lenne azt mondanám, hogy már ezekért a zöldekért is megérte, mert gyönyörűek, ráadásul én úgy látom, hogy jól is áll.
De egyébként már megfordult a fejemben, hogy ennek az lesz a vége, hogy megveszem a Blood Sugart is. :slight_smile:

2 Likes

Én szeretem a Blood Sugart is.:slight_smile:
Meg nem akarok izé lenni, de az Alienben tényleg szemet gyönyörködtető, valóban különleges színek vannak.:alien::smiling_imp:

2 Likes

@Natulcien, de 1- et- folyèkony alapozòt - elfogyasztottam. Nagyon folyèkony, viszont szèpen - közepesen fed. Amièrt nem vettem ùjra, nekem kopott, elmàszott es kiemelte a pòrusokat. 2 òra mùlva màr alig látszott . A por alapozòt ellenben nagyon szeretem.

1 Likes

Gyönyörű és nagyon jól áll!

Oh, kösz az infót, melyik volt az alapozó, a szérumos?

A Blood sugar engem is nagyon izgat, na meg egy zöld spirál??? Imádnám:D. Tényleg nagyon jól állnak neked ezek a színek.

Igen a szèrumos. Pàr hete kaptam egy pròbát a bare pro- bòl, az kicsit sűrűbb, de az sem marad sokáig a T zònában az arccsontnál pedig ismèt pòrusokba ül. Primerrel is. Mondjuk elképzelhetőnek tartom, hogy egy száraz arcbőrön teljesen máshogy viselkedik, tartòsabb.

1 Likes

Hm, köszi az infót, meggondolom. Egy darabig úgysem aktuális még az alapozó vásárlás.

1 Likes

Nagyon tetszik a sminked, jól állnak ezek a színek! Annyira gondolkodom ezen a palettán. Nincs még semmim Jeffreetől, és ez meg az Alien nagyon megfogott.

1 Likes
5 Likes

Nagyon szép lett! Annyira illik hozzád ez a rúzs és a zöld színhez is passzol.

1 Likes

Köszönöm szépen, a zöld az és a piros, meg a narancs szerintem az én színeim. Ezt a zöldet még arannyal is szívesen kipróbálnám. Ez egy nagyon komfort feladat volt, de imádtam. Kell ilyen is, nem csak a kihívások:).

1 Likes

Igen, a narancs is abszolút a te színed. Mostanában egy jó élénk kékkel szeretném kipróbálni (mint ami a Lime Crime palettájában van).
Neked komfortfeladat, másnak kihívás.:slight_smile: Sokan idegenkednek a zöldtől.

1 Likes

De jól hangzik ez a kék narancs, majd muti milyen lett. nekem is ötletet adtál. Ezért szeretem ezeket a feladatokat mert tényleg többet ki lehet hozni a megszokott sminkcuccokból. Tegnap beszabadultam egy Rossmannba és olyan büszke vagyok magamra, hogy nem vettem s
emmi csak úgy.

3 Likes

Nagyon szép a rúzs és a szemed is!

1 Likes

Köszönöm szépen, ez a rejtett szemhéj előnye, nyugodtan magunkra kenhetünk egy csomó színt, úgysem látszik:D

2 Likes

Nagyon ügyes vagy!:heart:
Én se nagyon vásárolok már drogériás cuccokat, főleg hirtelen felindulásból nem. Fejben mindig összevetem a magát kellető dolgot az otthonikkal, ill. hogy éppen mi a vágyaim tárgya, és rögtön sikerül visszatenni a 600 Ft-os TIU pirosítót.

5 Likes