2019-es sminkkihívás

Okés! :slight_smile: Azzal mindenképp!

1 Likes

Kész a heti feladat, ami könnyű volt most mert egy régi kedvenc palettám van hozzám legközelebb a sminkasztalon (növekvő sorrend). A https://kremmania.hu/kremek/mac-burgundy-times-nine egy számomra szuperül kihasználható darab. Ha utazom általában ezt viszem magammal, mert kicsi, minden szín benne van, ami kell egy bármilyne sminkhez, jól záródik, és nem véltem annyira, mint a többit. Igazi kis strapabíró darab, pont az én színeimmel.

7 Likes

Oh, eddig ez a kedvencem tőled :slight_smile: Ez valóban a te színvilágod, nagyon nagyon jól áll :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm, ez a paletta szerelem volt első látásra, nem is gondolkodtam a megvásárlásán, és azóta sem bántam meg, nagy kedvenc:). Ma is ez van rajtam irizáló zölddel és annyira, jó, hogy megint beleszerettem:D.

1 Likes

Nagyon sok érdekeset hozott nekem a heti feladat. Pl. hogy az elfeledett ABH por szemöldökformázóm magában is szuper. A Colourpop monók szemfesték alapnak is jók, a pora alapozó még mindig egy csoda, bár azt használom rendszeresen, és hogy a bronzer mennyire más, ha por, mintha krém formában kerül fel.

6 Likes

Csodásan nézel ki! :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm szépen, új dimenzió nyílt előttem, mióta átalussza a kislányom az éjszakákat:D:D.

3 Likes

Gyönyörű a bőröd! Nagyon jól áll a kiengedett haj, viseld így többször.:slight_smile:
(Tudom, kicsi gyereked van.)

2 Likes

:D, igen ezért is növesztem megint, mert összefogva a legpraktikusabb, köszönöm szépen, pont megdicsérte anyukám is, hogy milyen szép a bőröm. A legutóbbi túlhámlasztás utáni visszahidratálás sikerrel járt. Egész életemben nem volt ilyen szép a bőröm, mint mióta tudatosan odafigyelek az ápolására, és ezt a környezetem is észreveszi, ennél nem kell jobb visszajelzés. Amúgy a poralapozó csinál ilyen gyönyörű bőrképet, imádom:). Makulátlan bababőrt csinál.

1 Likes

Melyik poralapozót hasznàlod?

1 Likes

Jól emlékszem, hogy száraz bőröd van? Sz enyem kombinált, de a vízhiány miatt sose mertem por állagú alapozóval kísérletezni. Szóval én is kíváncsi lennék a márkára.:slight_smile:

1 Likes

Jane Iredale, Inika, Physician formula…ezeket mind használom, minta kiszerelésben van Annabelle Minerals, mindegyik szuper. Nincs különbség minőségben, csak színben, meg bőrképben. Az összes matt, de az Inika kicsit csillámos. A képen Jane Iredale amaznig base satin árnyalat van rajtam: https://kremmania.hu/kremek/jane-iredale-amazing-base-asvanyi-porpuder-spf-20

Én is aggódtam a száraz bőröm miatt, de annyira tetszettek az összetevők, hogy ki akartam próbálni egy por alapozót, aztán rákaptam, mert nagyon jól működnek. Jó a fedésük, meglepően, plusz vizesen használva kifejezetten erős a takarásuk. Lehet könnyedebben is felvinni, és építeni is. Én használom magában is, színezett hidratálóra is. Mondjuk mindig rendesen aláhidratálok, így lehet esélye sincs szárítani: Szérum, hidratáló, fényvédő, primer és erre jön a por. Egész nap szépen tart, nem foltosodik, nem kopik látványosan, szerintem nyárra szuper alternatíva. Gazdaságos is nagyon.

Ui: Van egy Nude by nature is, csak az a legsötétebb nyári színem, el is felejtkeztem róla, az is nagyon jó.

2 Likes

Én eddig Alverdèt, Ymaunàt és Annabelle Minerals poralapozót használtam. Alverde nem jött be, de a másik kettő nagyon tetszik. Nedvesen még nem próbáltam csak simán szárazon. De ki fogom próbálni úgy is.

1 Likes

Èn bare mineralst hasznàlok èvek òta, de csak nyáron . Ez ilyen alapozò, pùder egyben. Nagyon jò, több òràn àt megmarad 40 fokban is.

2 Likes

A bareminerals márkát már olyan rég ki akarom próbálni, biztosan fogok majd venni aha aktuális lesz. Én az egyik szérum alapozóját néztem ki, nem próbáltad esetleg?

Én úgy szoktam, hogy rakok egy kis lapos tégelybe poralapozót, meg rózsavizet, és sminkecsettel összekeverem, és azzal egyúttal fel is viszem a bőrömre. Néha még highlightert is adok hozzá. De sötétítésként por bronzer is mehet.

3 Likes
2 Likes