Múlt héten próbáltam ki először, és annyira nem is nehéz, mint gondoltam volna.
Nade, szerettem volna egy csillogós tusvonalat húzni a választóvonalra, sikerült is, erre teljesen elrejti a szemhéjam
Láthatunk majd képet is?
Nem csináltam képet sajna De szombatra tervben van megint, majd megpróbálom lefotózni
Nekem is fejtörést okozott most a dolog, hogy oldjam meg, de tán holnapután megpróbálom, addig gyűjtöm az erőt
Kiváncsian várom mindenkiét!
Hááát, vannak fenntartásaim! De próba szerencse!
Nekem sem kedvencem és nem is a mi technikánk szerintem. Számomra talán ez lesz a legnehezebb feladat, mert itt nincs nagyon kibúvó. Hát, meglátjuk mi lesz belőle. Szerintem ennyire rejtett szemhájon, mint az enyém ez nagyon nehéz feladat. Meg a több réteg festék is nagyobb eséllyel csomósodik, na mindegy nem panaszkodom, de nem lesz egyszerű:D. Még jó, hogy én csináltam a feladatokat magunknak:D, ebből is látszik, hogy szeretem magam szivatni:D
Nekem rá kellett gúgliznom hogy mi az a cut crease De nagyon látványos, megtetszett, talán illene is a szemformámhoz.
Persze elképzelem hogy reggel nettó egy óra időbefektetéssel valahogy magamra varázsolok valamit, ami hasonlít. Jóindulatúan feltételezem, hogy nem úgy fogok kinézni, mint aki belefejelt a sminkes dobozba.
Aztán tíz perccel elteltével találkoznék a Nap Első Idiótájával, és a kezem előbb a halántékomra vándorolna passzív-agresszív masszírozásra, majd a szemhéjaimra…
De egy este kipróbálom
Lehet, hogy gáz, de én szinte sosem csinálok semmit a szemöldökömmel. Pontosabban szinte minden nap szedem, hogy ne legyen ősdzsungel.
Ezek után már csak az kéne, hogy utána meg még rajzolgassam is.
Most egyébként örülök, hogy végre nem a csíkra kiszedett szemöldök a divat.
Egyébként ilyen a szemöldököm. Tudom, lenne rajta mit javítani. Néha át is szaladok rajta ilyen pici kefés izével, de egyébként utálom, mert ha rendesen áthúzom szemöldökceruzával, akkor túl erős.
Meg egyébként is tök mindegy úgyis előtte van a szemüvegem.
Amit én nem szeretek az, hogy fent olyan kis hegye van. Utálom, legszívesebben kiszedném, de a férjemnek meg tetszik.
Nekem tetszik a hegye, mindig rajzolok magamnak! Azért is, mert a bal szemöldökömön a többi száltól kicsit elkülönülten, az ív tetején ott egy szál, én meg pontösszekötős játékot játszva közös nevezőre hozom őt a többiekkel.
Amúgy a te szemöldököd teljesen rendben van, szép a formája is. Én se rajzolgatnám, ha nem tépázták volna meg a kétezres évek. Meg hajlamos kikopni és iszonyat bénán néz ki.
Ne címkézd magad! Ilyennel meg pláne! Már hogy lennének “elcseszett” színeid? Természet adta színeid vannak. Nincs ideális színösszeállítás csak az, amilyen vagy!
Na, én sem vagyok egyértelmű színtípusú Hullafehér bőr + egérszőke haj + fekete szemöldök (ez hogy sikerült, nem tudom) + majdnem fekete szem.
Alapvetően rózsaszínes a bőröm, DE sárgásan barnulok, szemsminkhez a meleg színek állnak jobban, viszont rúzsban a hidegek. Na ez kihívás lenne bármilyen színtanácsadónak, szerintem én lennék a “négyévszak” típus
Azért nehéz megbékélni ezzel a fakósággal.
Hasonlónak tűnnek a színeid. A hajunk pedig sötétszőke!
Engem csak elbizonytalanítanak az évszaktípusok… hogy őszinte legyek, kenem-veszem magamra, ami tetszik és jónak gondolom, a “hivatalos” állásponttal nem foglalkozom, van elég komplexusom enélkül is.
Én asszem ősz típus vagyok: barna szem, barna haj.
Elvileg nem kéne pl. királykéket hordanom, de pont letojom, mert egyébként meg szeretem a színt.
Ennyi
Én a hajam színét unalmas barnának hívom. Tényleg az. De mivel az ősz hajak miatt festetem, ezért mogyoróbarnát szoktam.
Vicces, régen majdnem derékig érő barna voltam, aztán egyszer ültem a metrón, és az ablakában néztem magam, és szinte elborzasztóan hatott rám, mennyire unalmas a hajam. Még azon a hétvégén vállig érő vörös lettem, volt aki nem ismert meg.
Hosszú évekig vörös voltam, bezzeg most, amikor barna szeretnék lenni, muszáj festeni, hogy ne legyen a fele ősz.
A királykék szuperül megy a barnához! Ahogy angolul mondják a barna szín a kéktől “pop out”.
Én is szeretem a sötétebb, élénk kékeket a szememen (pont most érkezett egy ilyen a postán).
Hát igen, szerintem is jól áll. Csak ugye az hideg szín. Persze lehet, hogy egy tél típusnak tényleg jobban áll, de attól még az ősznek sem rossz.