2019-es sminkkihívás

Nagyon köszönöm :blush:
Eddig nem nagyon mertem rózsaszínnel kísérletezgetni, de most rá lettem kényszerítve, kétszer is :joy:
Sőt, még a párom is megdicsért, hogy egyre ügyesebb vagyok, pedig ő nagyon utálja, ha sminkelem magam :smiley:

4 Likes

De jól áll neked a rózsaszín!

1 Likes

Köszi szépen! :blush:

1 Likes

Heti kihívás, 2. kör. :smiley:
Colourpop It’s my pleasure paletta, tegnap érkezett.
Talán erről a képről lehet legjobban összerakni, hogy milyen a belső szemzug és a mozgó szemhéj.

IMG_20190314_165353

6 Likes
2 Likes

Csinálok majd ígérem, csak abban igazi színek vannak, semmi töltelék, meg satír színek. Facere rakok fel azért egyet. Én meg a warriorra vagyok nagyon kíváncsi:).

Hát ezek itt nagyon szépen mutatnak. Nem értem én miért nem szeretem a CP palettámat. Annyira, de annyira nem hat meg. Talán mert vannak olyan színeim más palettákban, amiket jobban szeretek így nem találok benne semmi különlegeset. Pedig izgi paletta: https://kremmania.hu/kremek/colourpop-perception-pressed-powder-shadow-palette

2 Likes

Tényleg gyönyörű ez az arany. Nagyon jól mutat, nekem ez eddig a kedvenc, de elfogult vagyok.

1 Likes

Élőben még szebb volt, és egy nagyon átgondolt paletta. Igaz, hogy 9 pan, és a lila szín köré épül fel, de azért ad lehetőséget variációkra.

1 Likes

És ez még csak nem is a legaranyabb arany, hanem egy sötétebb árnyalat. :slightly_smiling_face:

Ez vigasztal engem is, hogy élőben szebbek a sminkjeim, mint fotókon. Jó lenne szép minőségben megörökíteni a legjobbakat, de majd egyszer talán belejövök:). Egyik CP paletta szebb, mint a másik, de az első találkozás valahogy elvette a kedvem tőlük.

Megnézegetem a swatchokat megint a warriorról, olyan szép, legalább legeltetem a szemem:D. Amúgy valamelyik nap swatcholtam én is itthon játékból és arra jutottam, rengeteg hasonló palettám és árnyalatom van. Szinte az összes kb.egy stabil meleg kör köré épül. Ezért is nem szabad elcsábulnom egy x.hasonló palettára mert tök felesleges.

1 Likes

Nagyon szép ez a paletta! Mennyi lehetőség rejlik benne!

Igen, annak tűnik, én is beleszerettem de annyira nem működik élőben. Egyáltalán nem hat meg, és nem is használom…és nem értem, hogy miért:D. Mindegyik színnek van egy jobb megfelelője valamelyik másik palettámban. Lehet időt kell hagynom neki és egyszer majd beleszeretek, de időről-időre ha próbálkozom vele, csak valami unalmas megszokott smink lesz belőle.

Nem gondoltál rá, hogy felrakd piactérre eladásra? Így megértem ha nem használod, én is szívesebben nyúlok a jobb minőségű palettáimért. Most az Iconic Pro 2-vel vagyok úgy, hogy lehet megválok tőle. 4 napig vele sminkeltem, bőven elég is volt.

2 Likes

De gondoltam rá, hogy eladom, de annyira akartam, és annyira szép amúgy, hogy mindig megsajnálom, ha oda kerül a sor. Szerintem adok neki még esélyt. De több CP palettám szerintem nem lesz.

1 Likes

Az igaz, hogy a CP nincs olyan jó minőség, mint a Juvia’s, legalábbis nekem az tovább bírja a szememen (de az enyém extrém zsíros szerintem). Illetve a Juvia’sban kicsit különlegesebbek a színek szerintem (a CP Good Sporthoz képest). Viszont ez erre az új lila palettára nem érvényes, mert abban nagyon szépek a színek, és van egy mélységük.

1 Likes

Hát, mit ne mondjak, feladtad a leckét! Én még nem próbáltam, nem is igazán tetszik, szerintem rajtam nem is mutat, meg szerintem béna is vagyok hozzá.
Azért megpróbálom, januárban vettem hozzá a Primarkban kézi készüléket, amivel elvileg könnyebb meghúzni az ívet, de még ki sem próbáltam.

Szerintem ez nem igaz! Te olyan gyönyörű szemsminkeket tudsz csinálni, nem hiszem, hogy gondot okozna. :heart_eyes: Szerintem ezt csak te gondolod így, biztos vagyok benne, hogy gyönyörű lesz és jól fog álni. Kiváncsian várom! :blush::heart_eyes:
(Nekem a cut crease a kedvenc szemsmink technikám)

1 Likes