Sejtem, hogy melyik lehet ez a púder a fényes fújás alatt, időről időre visszahozza a MAC valahogyan. Gondolom, legyártattak belőle valamikor vagy 1 millió pant és a kutya nem viszi, meg kell tőle szabadulni. Tényleg olyan semmilyen rózsaszín, highlightnak nem jó, pirosítónak túl gyenge és nem is elég pigmentált, teljes arcra túl rózsaszín, semmire nem jó szerintem.
A highlighterek gyönyörűek, olyan " nedves" hatàsùak.Nekem van mèg 2 liquide lipstick, azt mondjàk nem szàrad teljesen mattra hanem krèmes marad ès kissè nyomot hagy de ez nekem nem hàtràny. Kipròbàlom a napokban.
Jaaajjj… imádom a vizes hatású highlightereket.
Engem se zavar, ha kopik egy rúzs, inkább jöjjön le szépen, minthogy levakarhatatlan cafatok maradjanak meg belőle.
Ez könnyű lesz.
Most megyek a hétvégén km zsibin vett JP Warrior palettáért.
A lila Colourpop palettám még úgyis a nemzetközi kicserélő központban dekkol…
Azta a KM-en volt Warrior, jaja de szeretném azt a palettát, most nagyon irigykedem ám, na majd jövőre az lesz a jutalmam:).
Igen, ráadásul korrekt áron, 6000 forintért vettem, és ki volt próbálva, de van benne olyan szín, ami érintetlen.
Ez a paletta még amúgy “listán” volt nálam, csak olyan akcióra vártam, amivel nem lesz rajta vám.
Annyira csodaszép sminkeket csináltok, hihetetlen
Én rettentően lemaradtam a kihívással, majd lassan újra neki tudok állni pótolni. Mentségemre szóljon, hogy azért minden nap igyekeztem kimozdulni a komfortzónámból és a szempillaspirál-tus kombónál kreatívabbnak lenni Élvezem is, rendeltem is egy új palettát, ma érkezett meg, úgyhogy ez nem lesz nehéz feladat
(Egyébként szörnyen rossz hatással vagytok a pénztárcámra, én is shopping stopot akartam tartani idén, erre három rendelést adtam le csak a múlt héten )
Szia Alexa, annyira átérzem, ezt a shopping stoppot is, meg a komfortzóna kimozdulást is. Nagyon nehéz nekem is tartani bevallom a fogadalmam, pláne a fel-fel tűnő kedvenc paletták és 50%-os akciók között. Néha elgondolkodom, hogy csak egy paletta és csak 6000 Ft, de tudom hogy akkor nem lenne megállás. Szóval a stoppnak eljön majd az ideje, ezek szerint kell még egy kis kényeztetés neked. Amúgy elkezdtem ruhákat vásárolni de szigorúan, csak amire szükségem és persze, hogy szükségem van 2 új fürdőruhára is egyszerre:D. Szóval nagy kihívás ez a megszorítás, és még csak 1,5 hónap telt el. Remélem majd belejövök. Amúgy fogynak a cuccaim legalább, ami viszont nagyon jó érzés.
Most is van egy eladó Warrior sőt a 2. is
https://kremmania.hu/elado/alisa211991-juvia-s-place-the-warrior-eyeshadow-palette
https://kremmania.hu/elado/alisa211991-juvia-s-place-the-warrior-ii-eyeshadow-palette
Úgy irigyellek, hogy van elég akaraterőd ezt megvalósítani
Borzasztó ez, egyetértek! Olyan termékekre hívják fel a figyelmem a lányok, amelyekről édes ártatlanságomban nem is tudtam, hát még azt, hogy kell nekem!
Annyira ügyes vagy, hogy tartod a fogadalmad!
Most mézesmadzagot húzogatsz egy éhező előtt ugye tudod:D:D:D
Ő és a kecskeméti Nikkike elég sok JP palettát töltött fel mostanában. Biztos olvassák itt a rajongásunkat.
Nagyon köszönöm a biztatást, de tényleg nagyon nehéz…, a hajápolási cuccokra próbálok fókuszálni, ugye olyat vehetek, amim nincs, meg olyan kategóriákat keresek, amik eddig nem voltak, de hát alig van:D, szóval fel van adva a lecke. Azzal próbálok enyhíteni, hogy van még bontatlan sminkcuccom. Azt félrerakom ha már nagyon nem bírok magammal és akkor felbontom, mintha valami újdonság lenne, mert amúgy az is.
Jó kis stratégia. Mintha egy falánk szörnyet kellene jóllakatni, néha így érzem.
Igen nekem is feltűnt, hogy megszaporodtak a JP paletták a piactéren
Pontosan. Lehet el kellene dugnom még pár alig használt dolgot ínséges időkre:D.
Csak az a baj, hogy drágák. 10500 forint, és még rá jön a posta ktg is. Én legalábbis preferálom a személyes átvételt, de mondjuk ez Budapesten könnyebben megvalósítható.
Kb. Beauty Bay ár, de én inkább ott is megvárnám, hogy akció legyen rá, vagy hogy a Juvia’s-nál legyen úgy akció, hogy kikerülje a vámot.
Persze nyilván ha megveszik annyiért is, akkor miért ne adnák annyiért, de szerintem túl lett picit árazva…