2019-es sminkkihívás

Sejtem, hogy melyik lehet ez a púder a fényes fújás alatt, időről időre visszahozza a MAC valahogyan. Gondolom, legyártattak belőle valamikor vagy 1 millió pant és a kutya nem viszi, meg kell tőle szabadulni. Tényleg olyan semmilyen rózsaszín, highlightnak nem jó, pirosítónak túl gyenge és nem is elég pigmentált, teljes arcra túl rózsaszín, semmire nem jó szerintem.

1 Likes

A highlighterek gyönyörűek, olyan " nedves" hatàsùak.Nekem van mèg 2 liquide lipstick, azt mondjàk nem szàrad teljesen mattra hanem krèmes marad ès kissè nyomot hagy de ez nekem nem hàtràny. Kipròbàlom a napokban.

1 Likes

Jaaajjj… imádom a vizes hatású highlightereket.:slight_smile:
Engem se zavar, ha kopik egy rúzs, inkább jöjjön le szépen, minthogy levakarhatatlan cafatok maradjanak meg belőle.

3 Likes
3 Likes

Ez könnyű lesz. :smiley:
Most megyek a hétvégén km zsibin vett JP Warrior palettáért.
A lila Colourpop palettám még úgyis a nemzetközi kicserélő központban dekkol…

3 Likes

Azta a KM-en volt Warrior, jaja de szeretném azt a palettát, most nagyon irigykedem ám, na majd jövőre az lesz a jutalmam:).

1 Likes

Igen, ráadásul korrekt áron, 6000 forintért vettem, és ki volt próbálva, de van benne olyan szín, ami érintetlen.

Ez a paletta még amúgy “listán” volt nálam, csak olyan akcióra vártam, amivel nem lesz rajta vám. :blush:

2 Likes

Annyira csodaszép sminkeket csináltok, hihetetlen :open_mouth: :heart_eyes:
Én rettentően lemaradtam a kihívással, majd lassan újra neki tudok állni pótolni. Mentségemre szóljon, hogy azért minden nap igyekeztem kimozdulni a komfortzónámból és a szempillaspirál-tus kombónál kreatívabbnak lenni :smiley: Élvezem is, rendeltem is egy új palettát, ma érkezett meg, úgyhogy ez nem lesz nehéz feladat :blush:
(Egyébként szörnyen rossz hatással vagytok a pénztárcámra, én is shopping stopot akartam tartani idén, erre három rendelést adtam le csak a múlt héten :smile: )

4 Likes

Szia Alexa, annyira átérzem, ezt a shopping stoppot is, meg a komfortzóna kimozdulást is. Nagyon nehéz nekem is tartani bevallom a fogadalmam, pláne a fel-fel tűnő kedvenc paletták és 50%-os akciók között. Néha elgondolkodom, hogy csak egy paletta és csak 6000 Ft, de tudom hogy akkor nem lenne megállás. Szóval a stoppnak eljön majd az ideje, ezek szerint kell még egy kis kényeztetés neked. Amúgy elkezdtem ruhákat vásárolni de szigorúan, csak amire szükségem és persze, hogy szükségem van 2 új fürdőruhára is egyszerre:D. Szóval nagy kihívás ez a megszorítás, és még csak 1,5 hónap telt el. Remélem majd belejövök. Amúgy fogynak a cuccaim legalább, ami viszont nagyon jó érzés.

Most is van egy eladó Warrior sőt a 2. is
https://kremmania.hu/elado/alisa211991-juvia-s-place-the-warrior-eyeshadow-palette

https://kremmania.hu/elado/alisa211991-juvia-s-place-the-warrior-ii-eyeshadow-palette

Úgy irigyellek, hogy van elég akaraterőd ezt megvalósítani :muscle:t3:

1 Likes

Borzasztó ez, egyetértek! Olyan termékekre hívják fel a figyelmem a lányok, amelyekről édes ártatlanságomban nem is tudtam, hát még azt, hogy kell nekem!

3 Likes

Annyira ügyes vagy, hogy tartod a fogadalmad!

1 Likes

Most mézesmadzagot húzogatsz egy éhező előtt ugye tudod:D:D:D

3 Likes

Ő és a kecskeméti Nikkike elég sok JP palettát töltött fel mostanában. Biztos olvassák itt a rajongásunkat.:slight_smile:

2 Likes

Nagyon köszönöm a biztatást, de tényleg nagyon nehéz…, a hajápolási cuccokra próbálok fókuszálni, ugye olyat vehetek, amim nincs, meg olyan kategóriákat keresek, amik eddig nem voltak, de hát alig van:D, szóval fel van adva a lecke. Azzal próbálok enyhíteni, hogy van még bontatlan sminkcuccom. Azt félrerakom ha már nagyon nem bírok magammal és akkor felbontom, mintha valami újdonság lenne, mert amúgy az is.

2 Likes

Jó kis stratégia.:slight_smile: Mintha egy falánk szörnyet kellene jóllakatni, néha így érzem.

1 Likes

Igen nekem is feltűnt, hogy megszaporodtak a JP paletták a piactéren :slightly_smiling_face:

1 Likes

Pontosan. Lehet el kellene dugnom még pár alig használt dolgot ínséges időkre:D.

Csak az a baj, hogy drágák. 10500 forint, és még rá jön a posta ktg is. Én legalábbis preferálom a személyes átvételt, de mondjuk ez Budapesten könnyebben megvalósítható.
Kb. Beauty Bay ár, de én inkább ott is megvárnám, hogy akció legyen rá, vagy hogy a Juvia’s-nál legyen úgy akció, hogy kikerülje a vámot.
Persze nyilván ha megveszik annyiért is, akkor miért ne adnák annyiért, de szerintem túl lett picit árazva…

2 Likes