Ebbe azonnal beleszerettem:
Ez meg nagyon tetszik:
Gyönyörű mindkettő! Az első különösen, de annyira várom már, hogy Pat McGrath is gondoljon az ilyen kis nud(e)ista (jaj de sz@r volt…) biztonsági játékosokra is, mint én, és előjöjjön egy finom kis mindennapi palettával sárga tónushoz, meleg színekkel.
Sírnivalóan szépek, bár több matt elfért volna a palettákban (nekem). Valamiért nem szeretek fényes színt satírozni a mélyítővonalban.
Van egy földszínes-aranyszínű palettája, nem? Vagy milyen színekre gondolsz?
(Ez tényleg sz* szóvicc volt. )
Én is hiányolom a több mattot a palettáiból, a fényes színek egyrészt nem működnek mindenhol, mélyítőbe és azon felül már nem tennék (de ez az én egyéni ízlésem, nem mások ízlésének bírálata!).
Nekem kell(ene) minden palettában egy matt meleg tónusú csont szín, amivel lealapozom a szemhéjat. Utálom, hogy bármit csinálok, a Kat Von D palettával kell kezdenem, mert csak abban van az a szín. Szeretném, ha a bronzosítók színei is bekerülnének. Nem barack, nem vörös, hanem igazi matt bronz szín. Szeretem a burnt orange színt is, jól áll. Szeretem a sárgás-barnás színt is, Jaclyn Hillnek “Pukey” színe, ideális. A MAC Omega színe egy mush have lenne. Szintén a MACtől a Nylon és a Shroom, gyönyörű mindkettő a szem highlighterezésére, bár egy jó ideje már inkább matt színnel csinálom a szemöldökcsont kiemelését, nem zavar be úgy a fénytörés, mint a fényes színekkel, valahogy harmonikusabbnak érzem a végeredményt. Ezeket szeretem a mozgó részre is tenni, szépek.
(Tényleg összerakok már magamnak egy MAC palettát…)
Én csak a mozgó részre és a belső szemzugba szeretem tenni a fényes színeket. Nagyon szeretem a Born to Run palettát, de abból is úgy hiányzik pár matt szín, hiába működik több fényes is a mélyítővonalban…
Érdekes, hogy több paletta esetén is hiányoljuk, ha egyben nincs matt csontszín. Nekem is az az első, hogy elő kell kapnom egy olyan darabot, amelyikben van (szerencsére nem csak egy tartalmaz ilyet).
A MAC Omega nagyon szép, nemrég árulta valaki KM-en.
Tegnap igazi smink-flow-élményt éltem át az Alien palettával, gondolatban egyből szerelmet is vallottam Jeffree Starnak. Bűnrondán néz ki a paletta, de azok a színek… azt hittem, besírok, tényleg különlegesek, de nagyon jól kombinálhatók.
Imádom nézni másokon az Alien és a hasonló palettákból készült sminkeket, jó, hogy ilyen játékosak az emberek.
Ezer évvel ezelőtt a L’Orealnak volt egy préselt por tökéletes csont színe, Coconut Shake. Illetve lehet, hogy még mindig van, nem is néztem mostanában. Na az a kis cucc egy álom volt, a legjobb alap volt nekem a szemhéjra.
Azt bírom az Alienben és a Blood Sugarban is, hogy bőven vannak bennük “menekülőszínek”, akár natúr sminkhez, akár a vadabb színeket lágyítani, olyan okosan vannak összerakva.
Ha már matt színek: Natasha Denona Safari paletta. Sok-sok matt szín!
A Nabla Coconut Milkre emlékeztet a L’Oreal (lehet, hogy csak a neve miatt:D), de mintha ezeket a csini tégelyes darabokat kivonták volna a forgalomból, nem? Vagy nem, mert látom az angol Amazonon.
Jaj de szép ez a ND paletta! Bár nekem túl sok benne a hideg szín (tudom, menjek a francba :D). Nagyon vegyes minőségűek a ND paletták a YT-os videók alapján, Tati például rendesen küzdött vele állandóan, hogy ne legyen foltos és sok szín nagyon potyog is - ennek ellenére az ájulásig imádta abban a gyanús időszakban, amíg bevezették a köztudatba és amiért biztosan nem volt megfizetve. De tényleg nagyon-nagyon szenvedős volt sok szín, úgyhogy eszembe sem jut megrendelni.
Most már meg fogom nézni, ha legközelebb L’Oreal állvány közelében leszek, hogy vannak-e még ezek a kis tégelyesek, fogalmam sincs. Amazonon én is látom, de gyanús, hogy más webáruházban nem igazán.
Dehogy, nem én vagyok Natasha Denona, nem akarom én eladni neked, csak belinkeltem, hogy olyan szép.
Komolyan? Tudom, naiv vagyok, de ez már az az árkategória meg márka, aminél azt hittem, minden tökéletesen muzsikál. Köszi a figyelmeztetést, majd megnézem a videókat.
Ami még matt és nagyon tetszik, az a Lorac Pro 2:
Ez kifejezetten hideg, de nekem pont ez tetszik benne. A pirosítóik is gyönyörűek.
Ebayen is láttam a Coconut Shake-et, de csak egy gyors rákeresés volt.
Én is mindig a matt csontszínt kerestem. De két hónapja megvettem egy Pupa új kiadású matt monót, Nude Rose színben (nem teljesen csont szín, de még jobb is a színe nekem). Azt beraktam a szemhéjprimereim mellé, és azóta nincs problémám. Ha olyan palettát használok, amiben nincs olyan szín, akkor azt használom.
Ezért a palettáért én is odavagyok. Régóta kívánságlistás nálam. Addig is, amíg nem lehet az enyém, beszereztem a Revolution Iconic Pro 2 palettáját, mert valaki csinált tesztet róla és nagyon hasonlítanak a színek. Itt az összehasonlítás:
Úgy tűnik, 30 kínkeserves év után (gyermekkoromban még nem, de utána állandóan herpesszel és durva bőrhámlással járt egy szimpla nátha is) végre kézben tudom tartani a dolgot. Az elmúlt 1 évben a lízin már bizonyított, de az orrom herpesz nélkül is hámlott. Most meg pont a héten láttam Tauz Nóránál az instán az Elizabeth Arden 8 hour krémet, és eszembe jutott, hogy nekem is van. És működik!
Tök jó ötlet! Azért van pár matt csontszínem, meg úgyis akkora kupit csinálok minden reggel, hogy mindegy, egy palettával több vagy kevessbb hever az asztalon.
Elhiszem, hogy nagyon hasonlítanak, néhányszor majdnem rábuktam a zsibin, mert Loracnak hittem:), de… a Lorac az Lorac, a Revolution meg nem az. Nem mintha a R. nem lehetne jó, de na.
Igen, persze egyetértek. Egyébként utálom a Revolutiont, az összes palettájuktól megszabadultam már, csak ezt az egyet tartottam meg a hideg színei miatt. Nem rossz egyébként, hétköznapokra tökéletes. Elő is kellene vennem jövő hétre, mert rég nem használtam.
Szemre olyan guszták pedig. Nekem vagy négy kis pirosítójuk van meg, szeretem őket, bár rettentően porolnak.
A Pinkpanda mystery bagben küldött egy Revolution palettát, de még egyszer se használtam. Nem akarok izé lenni, de elvész a szépségek között.
Én azért szoktam rátenni egy alap, semleges színt, hogy könnyebben lehessen rajta satírozni. A NYX HD primerrel szoktam erre rá, mert az egy jó, tartós primer, de ha egyenesen arra vinném a színeket, egyáltalán nem tudnék satírozni. Aztán ezt annyira megszoktam, hogy a többi primert is így használom.
Barátnőm a sminkes szakma felé kacsingat egy ideje és neki is a P.Louise alap a kedvence.
Más téma. Szembejött velem egy videó youtube-on, bár sajnos nem ebbe a topikba tartozik, na mindegy, remélem nem haragszik meg érte senki MAC tavaszi szortimentjéből való ez a highlighting púder. Elsőre nagyon szép, gyöngyházas ombre hatású. Aztán később kiderül, hogy az a felső réteg csak rá van fújva, valójában alatta az egész holmi fakó rózsaszín púder, ami swatchokon siralmas. Mindez $30.
Mélyen átérzem az orrhámlást, náthánál én is tropára vágom a sajátom, az orrcimpáim még be is gyulladnak a sok fújástól. Na de akkor megvan a megoldás. Szegénykém, 30 év alatt azért kiböjtölted rendesen, hogy rájöjj. Deee innentől már csak felfelé vezet az út!
Egyetértek babyhippo-val!
Én imádom a szem körüli anyajegyeket!