2019-es sminkkihívás

Köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts: Ó, jaj, jobbulást neked! :cry: Az én orrom valami hihetetlenül durván undi amikor beteg vagyok, nem tudom hogy csinálom. Gyógyulást a tiednek. :kissing:

Jupiii, akkor valami csak sikerült. :smile: Bár szerintem inkább kék, de lehet, hogy te élőben is lilának látnád, néha különbözik a színérzékelés két embernél. Köszönöm szépen! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Simán lehet kék, kicsit színvak vagyok.:smiley:

1 Likes

Szia, nekem nagyon tetszik. Imádom az inspirációkat tőletek, pl.nekem eszembe nem jutott volna a rózsaszínhez sárgát meg kéket rakni de tuti kipróbálom. Gyönyörű vagy, és szerintem a fotó is szuper.

1 Likes

Rájöttem, hogy nekem nem mennek ezek a “szemes” képek, mert semmi nem látszik rajtuk :smiley:
Na nem mintha ez jobb lenne, de legalább látszik, hogy rózsaszín :blush:
Semmi extra egyébként, eredetileg az egész szemhéjamat a rózsaszín különböző árnyalataira terveztem az új BH palettámból, de nem lett volna túl munkahely-kompatibilis (szerintem már ezzel is rezeg a léc) :laughing:
Úgyhogy a mozgó szemhéj belső felére sima matt fehér ment (ami persze a képen nem látszik, de amúgy élőben nem is rossz).
A lényeg, hogy kész lett. :smiley:
IMG_20190307_095358_resized_20190307_095644513%20(1)

11 Likes

Nekem teljesen munkahely stabilis, nagyon szép lett és tetszik a technika. Szuper, hogy beszálltál te is a játékba:).

https://www.instagram.com/p/Bus4bdjAYQ5/

4 Likes

Dehogy vagy! :smile: Tényleg van az úgy, hogy máshogy látjuk. Rám is mondták már, hogy színvak vagyok, amiért kötöttem az ebet a karóhoz, hogy “x” szín márpedig rózsaszín, nem piros.

1 Likes

Köszönöm szépen! :heart_eyes: Oo, a Fórum előtt nekem sem jutott volna eszembe ezeket a színeket kombinálni. Szóval oda-vissza inspiráljuk egymást, én tőletek tanultam ezeket a merészebb színhasználatokat. :smiling_face_with_three_hearts:

A te sminked is nagyon szép lett, olyan nekem, mint az előző heti, mintha a részed lenne és ezzel ébrednél, úgy hozzád olvad, mint egy kis erdei nimfához. :relaxed:

1 Likes

A párom azt szokta mondani, hogy a rózsaszín az a piros, ami nem mer elég bátor lenni.:smiley:

6 Likes

Téged tényleg receptre kellene felírni.

1 Likes

Milyen igaza van! :smile:

2 Likes

Á, még csak vényköteles sem vagyok. :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Az a rúzsocska milyen jól áll és milyen jó tavasz-szín! :heart_eyes:

Köszönöm szépen:). http://kremmania.hu/kremek/mac-retro-matte-liquid-lipcolour rich&restless árnyalat. A tökéletes meleg rózsaszín, KM zsibis kincsem, amit most újra megtaláltam.

1 Likes

Hát, asszem ez a rózsaszín smink nem jött össze, esetleg ha mint sötétrózsaszín számításba nem vesszük.
Amúgy rózsaszínesebb lett, mint a képeken, csak nem adja vissza.
A szememre a a JP Magic paletta rózsaszínjeit, plusz a blush paletta alsó 3 színét használtam. A Zane nevű matt pinket a mélyítőbe, a gyönyörűséges Aby padlizsánt külső V-be (imádom), és ott követtem el a hibát, hogy a Tobyt, ami egy meleg narancs szín, pedig felvittem a mozgó szemhéjra, és ez teljesen elvitte a rózsaszínes vonalat. Ezért tettem fel rá a Magicből a Zubát, és végül egy nagyon szép, narancsos rózsaszín lett belőle, ami élőben tényleg szép, csak nem ez volt a feladat. Egyébként pirosítónak a Pupa tavaly tavaszi limitált kiadású Material Luxory Marbled blush-ét használtam, ami egy csodás üde rózsaszín, szerintem még a képeken is látszik valamennyire. Rúzsban is valamilyen rózsaszínesben gondolkodtam, végül a Nabla új mattja, a Party in paris lett. Világosabbat szerettem volna, de amilyenre gondoltam nekem csak fényes van, azzal meg valahogy furcsa lett az összhatás. Végül így lett ez.

2 Likes

Nekem nagyon tetszik ez a barackos, rózsaszínes színkombó, nagyon jó lett:). Csinálok majd valami hasonlót én is, megihlettél.

2 Likes

Tényleg, barack! Ez nem jutott eszembe, pedig ez a jó szó rá. :smiley:

1 Likes

Szerintem maradt a rózsaszín vonal, nagyon harmonikusak a színek együtt. :relaxed: Az a padlizsán tényleg nagyon jó a külső V-ben. És ezek szerint az orrod is jobban van, ennek külön örülünk. :smile:

1 Likes

Melyik Pat McGrath tetszett meg?