Az eheti feladat mostmár valóban egy színnel történő megvalósítása. Picit a mozgó szemhéj alsó felének aládolgoztam fekete szemceruzával, aztán azt amennyire tudtam, elsatíroztam, majd a Too Faced Life’s a Festival paletta Artist pass színét vittem fel a mozgó szemhéj egészére, végül a széleit alaposan elsatíroztam.
Mivel ez egy duo króm szín, ezért a felső részen csak a barnás-bordós alapszín látszik, a szinváltós, csillogós szín a mozgó részen maradt.
A képek elég bénák lettek ebben a szomorú időben, de egyébként elég jól sikerült.
Hűű, de szuper Remélem a héten megjön valamelyik új palettám, amit rendeltem, mert abban van rózsaszín dögivel
Kissé megkésve a 7. heti kihívás teljesítése.
A legtávolabbi palettám, előzetes várakozásaimmal ellentétben, nem egy Sleek, hanem ez az Yves Rocher paletta. Nos, azt kell mondjam, nem véletlenül került ez a paletta a legmesszebb.
Mindenesetre ma egy mohazöld pulcsi van rajtam, ahhoz megfelelt.
Na itt látszik a nagy különbség a JP-k meg egy sima paletta között. Csak nem folytatod a szelektálást Erzsi?:D:D
Van hír a palettákról? Vagy csak türelmetlenkedem? Amúgy mivel én nem vásárolok, rajtatok élvezkedem, úgyhogy muti ha ha érkezik valami szép:D.
He-he, de, úgy néz ki!
Amikor elkezdtem használni, és a bal fölső szürkét próbáltam feltenni, de az égvilágon nem látszott belőle semmi, azért elhagyta a számat egy “hát ez meg mi a sz@r” kérdés. Mondjuk úgy emlékszem, régen sem volt a kedvencem, nem véletlenül alig használt.
Meg aztán ott van a JP Tribe és a Subculture, elég az nekem, mint zöld színű paletták (na persze egy Nabla zöldes palettától azért nem zárkóznék el ).
Viszont egészen jól bírja, pedig délelőtt elég sokat járkáltam, de még szépen a helyén van (dacára az UD primernek). Szóval még véleményes a dolog.
Sajnos még nem sok, csak tegnap indultak el Los Angelesből
De talán ha nagy mázlim van, hét végére még ideérhet Az biztos, hogy le lesznek fényképezve
Éljen, várom őket én is nagyon:D.
Egy Nabla Poison Garden nekem is nagyon izgatja a fantáziám. És ki tudtad próbálni az Ace Classical paradise palettához? olyan kíváncsi vagyok a véleményedre.
A Colourpop?
Én két rendelést adtam le, az egyiket csütörtökön, nemsokkal az akció elindítása után, arról küldtek értesítést még péntek este, hogy feladták. A tracking szerint 3-a óta úton van.
Viszont a másikat, amelyiket péntek este rendeltem, még fel sem adták. Mondjuk az elsőt jobban várom, de azért a második is piszkálja a fantáziámat (púder, korrektor, lippie stix).
Ó, igen, szombaton nekiveselkedtem. Viszont talán kezdem kiismerni, mert egészen könnyedén tudtam vele boldogulni. Gyönyörű lett, igazán szép átmenetekkel. Tettem is róla képet a Mit használtál ma topikba, bár az, ami miatt olyan szép volt, pont nem látszódik a telefon képén. És még este is ugyanolyan szép volt, mint délelőtt (mozi napot tartottunk a gyerekekkel).
Szóval igen, abszolút elégedett vagyok vele. És olyan jó kézbe venni, magát a palettát is.
Talán ezen kicsit jobban látszik:
De örülök, hogy teszik, tényleg gyönyörűen satírozhatóak a színek. Gyönyörű a sminked. Én imádom a sok árnyalatú pirosakat benne, mert nagyon izgalmasak. De tényleg kár, hogy olyan nehéz sminket fotózni, nekem sem sikerül, hogy visszaadja, élőben mennyire szépek a színek.
Igen, a Colourpop.
Nekem mindkettőben paletta van, plusz USL, úgyhogy bármelyik is ér ide hamarabb, nagy lesz az öröm, de az Ooh La La! paletta izgatja igazán a fantáziámat
Nekem is az elsőt egyből feladták, másodikat is nem sokkal utána, majd az lehagyta az elsőt A harmadikat meg barátnőm rendelését, amik közel egy időben történtek pedig még fel sem adták
Heti kihívás, rózsaszín smink. Minden eddiginél jobban meggyűlt a bajom a fényképezéssel, és nem is sikerült visszaadni. Cseppet sem. A többféle rózsaszín mellé került a mozgó szemhéjra egy pici csillogó sárga (ez talán nyomokban fellelhető a képeken is), a szemzugba pedig egy nagyon különleges irizáló kék (ez viszont egyáltalán nem, itt sima ezüstnek hat), ami élőben alien módon világít.
Csoda szép lett! Tőled eddig ez a kedvencem!
Milyen palettával készült?
Nagyon szép lett! Én talán pénteken sort tudok rá keríteni, de attól függ, addigra hogy áll az orrom (náthás vagyok).
Gyönyörű lett! A belső szemzugban én nem ezüstöt, hanem irizáló lilát látok.
Köszönöm szépeen! Két palettát használtam. Az egyik a Revolution Newtrals 2 (pont egy másik topikban írtam ma, hogy két Revolution palettám van, az egyiket szeretem, a másikat nem - ez az, amit szeretek. De úgy látom a KM-es értékelése is szuper). Ebből a palettából használtam a háromféle rózsaszínt: egy világosat, egy sötétebbet, és egy csillámosat. Ja, meg egy negyedikkel húztam egy kis csíkot a cut crease széle és a tusvonal közé. A másik pedig az Essence Never Give Up Your Daydream palettája. A “sunny daze” nevű csillogó sárgát tapogattam fel picit a mozgó szemhéjra, a “in the clouds” nevű irizáló kék pedig a szemzugba.