Az biztos, hogy el tudja adni magát, mindig megtalalja a megfelelő pasit akinek az oldalán lehet valami vállalkozása.
Fuhh, bele néztem én is a Kérdezz-felelek videójába. Olyan idegesitően magyaráz 10 másodperc után kinyomtam, mert nem bírtam.
Nézzétek meg Őt is 50K követője van és nem sok értelme van a videóinak. Kb semmi értelmeset nem tud mondani az afektáláson kívűl. Ráadásul nem is nő hanem férfi. Miért követik ennyien? 50 ezren
Szerintem annyira szánalmas, hogy röhögnek rajta ennyien.
Ő inkább amolyan trash-vonalat képvisel, azért van sok követő. Én nála (és sok-sok hasonló videósnál) azt nem értem, a szülők ilyenkor hol vannak? Bár nem tudom ő mennyi idős, de van egy 15 év körüli fiúcska aki sminkel és műkörme van a videókban, affektál és szegénynek csupa fikázó kommentje van…
miért engedik a szülei?
Kodi, Szerintem csak mi röhögünk rajta mint érett felnőttek. Instagram oldalán több mint 50ezren követik és youtubon is. Nem hiszem sajnos, hogy a mai fiatalok többsége nevetne rajta nagyon sokan dícsérik mindenhol: a kommenteknél is instán is úgy hogy kissé csalódott vagyok az emberiségben, hogy ekkora hulyeseget képesek ennyien követni az ertelmes dolgokat meg nem bocsánat ha túl erős volt
Az a durva, hogy nagyon kevés fikázó kommentet kap. Inkább nagyon sokan dícsérik, amit nem tudok megérteni
A videóinak viszont semmi értelme, még is mindegyik 12 ezer like felett van Az instagram képein is több mint 20 ezer like van.
Sajnos ennek a színvonalra megdöbbentően nagy igény van. Egyszerű a magyarázat: sok ember van ezen a szinten, könnyen tudnak vele azonosulni, ezt érzik magukhoz közel. (
Igen,egyetértek! Sajnos mai generáció…
Talán nem egy egész generáció, de több, mint amennyi hasznos lenne a világnak.
Igen, én is így gondolom.
Szomorú, hogy erre tartunk
Mondjuk én eleve nem értem hogy a sok “mit ettem ma”, meg “room tour” meg “napi vlog” hogy a pikulába érdekelhet ennyi embert? A klassz sminkes videók oké, vagy egy karácsonyi vlogmas is a hangulat miatt, de pl. Viszkok F. abból is vlogot csinál hogyan szerel össze egy asztalt a lakásába…nevetséges. Nem nézem meg ezeket de mindig csóválom a fejem amikor magyarblogok.hu-n kiadja. Egyszerűen ez a világ, azt lesi a sok agyatlan (ezer bocs meg egy anyamedve) hogy random csaj hogy takarít, mit etet a gyerekével vagy épp mit zabál. Ennyire nincs életük? A szomszédot is figyelnék ha legális lenne a kukkolás? De nekem eszembe sem jutna ha videóznék, hogy felrakjam a mindennapjainkat…ennyire éhezik ezek a lányok a nyilvánosságot, hogy kb. már egy tamponcserélős videó sem lepne meg egyiktől sem.
Ja, meg tele a YT a sok idióta “a pasim irányítja a napom” meg “bean boozled kihívás” videóval. És 30 felé közeledő nők csinálják…ez a szint, hogy 12 éveseket akarnak rajongóknak?! Nagyon kevés a valódi tartalom már a videósoknál. A sminkelősek jók AMIKOR sminkes vagy igazán tehetséges lány csinálja de az kb. 3-4 a közel bem is tudom…15 felkapott jutúberből. Pl. Karin Dragos nagyon szépen sminkel, Bebita Bonita is és Temes Anikó. Illetve van még pár de most ők jutottak eszembe.
Teljes mértékben egyetértek veled,Anett.
Viszok Fruzsi nálam szóba sem jöhet, pár videóját láttam számomra értelmetlen amit csinál és szerintem ő egyáltalán nem szép,kicsit hasonlít Michael Jacksonra (bocsánat dzseko)
Tök idegesitő, hogy még is szinte mindenhol látom.
Érdekes, hogy egyes emberek mire nem kiváncsiak. Kit érdekel, hogy össze szerel egy asztalt?
Szomorú, hogy erre tartunk Mindenféle hülyeségre van igény… Tényleg nagyon unatkozhat mindenki, ahelyett, hogy értelmes dolgokat néznének.
Kb. 11-12 éves a törzstábora, egyszer beleolvastam a kommentjeibe, csupa gyerek írt.
Amikor én voltam 11-12 éves gyerek eszembe sem jutott volna ilyeneknek követni az életét.
Olyan boldog gyerek voltam, a tanulás és a biciklizés fontosabb volt.
Nekem olyan fura, hogy egy felnőtt nő 11-12 éves kislányoknak gyárt tartalmat. Valahogy olyan érzésem van, hogy ezt a korosztályt könnyű lenyűgözni, elrajzolgat a naptárába, elriheg-röhög, mintha ő is annyi idős lenne, de az egész nekem olyan bugyuta.
Ja, elnézést, most néztem utána, még csak 25 éves. Azt hittem, sokkal idősebb, olyan 33-34-nek tippeltem. Még zavarosabb lett most a képem róla
Persze, hogy ennyi időseket akarnak, ezt a korosztályt nagyon könnyű elbűvölni semmiségekkel (lásd “Hogyan dekoráld a határidőnaplódat?”). Egy 20 feletti nőnek ez már nem igazán elég, 25 fölött kínos, 30-on felül pedig már csak a pingvinezés van.
Én is 35 évesnek tippeltem! Durva, hogy csak 5 évvel idősebb nálam.