@Alsace Mit gondolsz a Kincsem film ruháiról? Szerintem azok korhűbbek, pont így képzeltem el a korszakot, a Böszörményi könyvek alapján :).
Nem láttam és szerintem jobb is a filmnek A fotók róla (számomra) borzalmasak, de a legrosszabb az a színésznő benne, voltam vele egy műsorban a színházban (segítettem barátnőmnek egy picit) olyan kiábrándítóan ostoba egy nő, hogy hihetetlen. Kijelenteni, hogy mennyire utálta a szerepét a ruhák miatt a Kincsemben nem hozta meg utána se a kedvet hozzá.
Mondjuk a film azt hiszem a steampunk jegyében készült én nagyon nem szeretem, de ha a történet is ennek megfelelően volt megírva akkor jó.
Sajnos nem tudnék egy jó magyar kosztümös filmet se mondani Annyira kiölte a kultúránkból az igényességet az elmúlt évszázad viszontagságai, hogy azóta is ilyen jelmezes hangulatú minden kosztümösnek hívott film
Elnézést ha kekec meg kiábrándítónak hangzik a véleményem, én más szemmel nézem ezeket a filmeket. Az utóbbi időben a külföldi sorozatok és filmek színvonala is erősen zuhant. Igazán kedvenc kosztümös filmet keveset tudnék mondani ami mind a ruhákban és stílusában legalább megközelíti az adott korszakot.
Nagy kedvencem amúgy a Veszedelmes viszonyok. Na ott 10/20-as a kosztüm, a történet, a színészek, meg úgy minden
Pff, én a Szerelmes Shakespeare-t láttam vele a Madáchban, hát, biztosan van olyan szerep ami neki való, de ez nem az volt. Ráadásul Nagy Sándor volt a partnere, és őszintén szólva semmilyen kémia nem volt közöttük.
Ráadásul előző héten láttam a Centrálban a My Fair Ladyt, abban viszont Tompos Kátya és Alföldi Róbert annyira jó volt, hogy a két darab között óriási volt a kontraszt. Ez utóbbit egyébként azóta többször is megnéztem, eddig háromszor láttam.
Kosztüm szempontjából egyébként számomra a Szépség és a Szörnyeteg volt a legcsodálatosabb élmény, egyszerűen fantasztikus (és persze egyébként is nagy kedvencem a Szépség és a szörnyeteg, minden formában). Ha jól tudom, a Herendi Porcelánmanufaktúra bevonásával tervezték. Ezt is megnéztem kétszer is, sajnos utána levették műsorról, idén kezdték el újra.
Azt hiszem ebben van a Sisit alakító színésznő, Szabó Dóra is Sajnos Gödöllő elég undi módon vetett véget a hosszú évek óta szuperül Sisit alakító Dórival. Tavaly Gödöllő nálam is feketelistás lett, teljesen elvesztette a báját, felfalta a kapitalizmus szörnye
A képek fantasztikusak, szuperek ezek a kosztümök amúgy!
Az az a szerep ahol egy szakadt ribit játszik éva kosztümben? Hát szerintem az volt a neki való, tényleg mérhetetlenül unszimpatikus volt barátnőm műsorában is és a beszélgetéskor.
Nem, a Szerelmes Shakespeare-ben Lady Viola volt, aki nő létére fiúnak maszkírozta magát, hogy felléphessen Shakespeare színházában. Eredetileg ez egy film, ugyanezzel a névvel, abban Gwyneth Paltrow alakította Violát (Oscart is kapott érte), és hát pláne a Paltrow-féle Violához képest annak a karikatúrájának tűnt.
Viszont egyébként nekem a Kincsemben tetszett, és maga a film is egész jó.
Viszont a Napszállta szörnyű, alig győztem kivárni, hogy vége legyen. Egy csomót álldoztak benne állítólag a díszletre, meg a hiteles korabeli Budapestre, erre a film nagy részében a főszereplő tarkóját látjuk…
Jaj a Napszállta szerintem is nagyon rossz. Olyan igazi fejfájós film, amiről legszívesebben kijönnél. Ha nem moziban nézzük, lehet ki is kapcsoltuk volna a felénél.
A Kincsem nekem nagyon tetszett, de a ruhákat nem is figyeltem. Elvesztem a sztoriban Egyszer megéri megnézni.
Nekem is tetszett szintén a Kincsem film :). Az alakítások is tetszettek. Persze, én laikus vagyok, én úgy láttam egész jók a ruhák .
Napszállta nem tetszett, láttam belőle vagy 15 percet, olyan lassúnak találtam, mintha nem történne benne semmi
Jaaa értem, hát sajnos a személyes “ismeretség” nálam sokat hazavágott belőle, mármint a hölgyből
A Napszálltáról hallottam is ezt a véleményt, nem nagyon csinált kedvet hozzá, de látom itt is sokaknak nem tetszett
Amúgy ez is olyan tipik részletesen kidolgoznak egy filmet és tarkókat kell benne nézegetni
Azt hittem felveszed őket és úgy mutatod meg!!
Az első nagyon szuper, olyan Anna Kareninás, a filmben hasonló volt rajta.
Uh jesszus ma tuti nem Hajat kellene mosnom, de hétvégén ehhez lusta vagyok
Nőként soha nem fogom megérteni, hogy mi jelent azon nehézséget egy másik nőnek, hogy hajatmmosson?
Szinte felfrissül az ember tőle, no meg nincs derékig érő hajad nem de?
Muszáj kevesebbet mosnom, mert ha mindig akkor mosom amikor tetszik nagyon bezsírosodik és elég hullós a hajam, ha nem muszáj nem mosom (ergo lusta hétvégéken inkább kivárom a vasárnapot) Sajnos nem ér derékig
Jóvanna, csak próóóbálkoztam, neked biztos jól állnak a kalapok, a te stílusod.
Nekem pl. most bőven hátközépig ér, ráadásul annyi van, mint két embernek együtt (persze egyébként imádom, hogy ilyen dús), szóval nem rajongok éppen a hajmosásért.
Plusz télen ha este 8-9 között megmosom, nem szárad meg reggelig, pedig nem rajongok a hajszárításért sem.
Ráadásul pedig még hamar zsírosodik is, úgyhogy muszáj 3 naponta mosni.
Pedig csak nézni szeretem sose hordok mert lapítja a hajam Ezek meg zsír újak, de ha ma a fejemre tettem volna lol nem merném így írni
Megértelek
Én régen a munkám miatt is megszoktam, hogy napi szinten mosom.
Vagyis mikor tusolok, egyszer leöblítem samponnal, oszt csá.
Nekem bármilyen méretű hajam volt, képes voltam úgy elaludni, mint aki 1hete nem látott fésűt.
Én csak a kép kedvéért írtam, hogy vedd fel te!!!
Én csak a hosszú hajat nem alszom el, a többit menthetetlenül.