Vintage sminkszerek és egyebek

Én is szívesen osztom meg magamról a képeket, nem azért, mert ilyen nárcisztikus hajlamaim lennének, csak mert néha úgy örülök, hogy milyen jól sikerült egy-egy smink.

Viszont valahol meg hát igen, mégiscsak egy nyilvános fórum ez… :thinking:

7 Likes

Igen ez meg a másik, jó megosztani az örömöd másokkal is :smiling_face_with_three_hearts:
FB-n nincs ennyi fotó rólam bevallom mint most, megyek a régieket menesztem is :smile:

3 Likes

Úgy látom 1 hónapnál régebbieket nem lehet módosítani, nincs szívem az egész posztot törölni ennyit meghagyok a kukkolóknak :rofl:

5 Likes

Ezt a képet ma láttam a Vendula facebook oldalán. A hozzá fűzött megjegyzés szerint a hölgy steampunk fesztiválra készítette a ruhát, és kiegészítőként viselte hozzá a Vendula táskát.
Eszméletlen jó!

FB_IMG_1582705221230

13 Likes

Erről az “újságpapír” ruháról Carrie Bradshaw rucija ugrott be, szerintem nagyon jóóó, mindkettő!!! :slight_smile:

image

8 Likes

Tinikoromban volt egy újságmintás fürdőruhám. Csak meguntam, hogy mindenki a cicimet olvassa. :smiley:

10 Likes

:rofl::rofl::stuck_out_tongue_winking_eye::crazy_face::+1:ez a mondat 5 *- os

1 Likes

Pedig mennyire élvezhették, hogy legálisan bámulhatnak!:yum:

1 Likes

Jaja, és kétszer is oda kellett nézni, mire rájöttek, hogy minden spanyolul van. :grin:

2 Likes

Itt az eredeti “Press dress” vagyis újságpapíros jelmez 150 évvel ezelőttről, volt miből inspirálódni :slight_smile:

702813626

9 Likes

Szóval Ausztráliában “követték el” a ruhát. Törtem a fejem a kép alapján, hogy vajon melyik európai országban vagy a brit szigeteken vagy Amerikában készült? Erre nem gondoltam :slight_smile:

A Coco szerintem most is ugyanígy néz ki nekem a kedvenc Chanel parfümöm, már amiket eddig illatoltam :slight_smile:

1 Likes

Ez egy kincsesbánya!

1 Likes

@Isabelle a két kalapka :slight_smile: Ide teszem be, ide illik amúgy is :slight_smile: Bocsi a béna fényért, reménykedtem, hogy sütni fog a nap, de hát nem akar. :frowning: A feketén a bross vintage :slight_smile:

20200228_085100 20200228_085120 20200228_085210 20200228_085215

11 Likes

Jajjddejjóóók! A fekete különösen tetszik! Szexi!

1 Likes

Igen az olyan Végzet asszonyás :gift_heart: Örülök, hogy tetszenek :relaxed:

2 Likes

Kár hogy a most kialakuló magyar történelmi filmekben, sorozatokban nem te tervezel, fogsz tervezni és varrni. :/.

1 Likes

A legalulfizetettebb dolog filmekbe varrni :frowning: Ha a Bátrak Földjére gondolsz, mi már kiakadtunk rajta szerintem miattunk szedték le a véleményeket az FB oldalról, mert egyre többen fel merték vállalni mekkora egy :poop: .
De nagyon kedves tőled, hogy így gondoltál rám, régen vágytam is ilyenekre. (Amíg nem jöttem rá, hogy ott is alulfizetett vagy, ráadásul protekciós :frowning: )

3 Likes

@Alsace Uhh sajnálom, nem is tudtam hogy alul fizetnek filmekben :O, pedig szerintem meg kellene fizetni, főleg ha csodálatosak a kosztümök, a film látványvilágán mindig nagyot dob :). Igen, a Bátrak földjére gondoltam. Nem gondolom, hogyha korhű ruhákat varrtak volna, azzal elidegenítették volna a nézőket, az nekem nagyon hiányzott a sorozatból, mostanában nem is nézem :).

1 Likes

Sajnos maga a varrás iszonyúan alulfizetett, de a filmeknél leginkább a ruhákon spórolnak és a munkán, mert a színészeket fizetik meg előbb… Sajnos ilyen a világ. A Bátrak köztöt (mi már csak így hívjuk magunkban) sose láttam, csak a feltett részleteket, de irtó béna és vicces volt, nehéz elhinni, hogy valaki ezt komolyan veszi :smiley: Kár, mert amúgy tök jó lett volna egy magyar kosztümös sorozat olyan szép ruhákat hordtak régen, de ott még a kort se bírták belőni, volt ott minden mint a csalamádéban :joy:

3 Likes