Én is szívesen osztom meg magamról a képeket, nem azért, mert ilyen nárcisztikus hajlamaim lennének, csak mert néha úgy örülök, hogy milyen jól sikerült egy-egy smink.
Viszont valahol meg hát igen, mégiscsak egy nyilvános fórum ez…
Én is szívesen osztom meg magamról a képeket, nem azért, mert ilyen nárcisztikus hajlamaim lennének, csak mert néha úgy örülök, hogy milyen jól sikerült egy-egy smink.
Viszont valahol meg hát igen, mégiscsak egy nyilvános fórum ez…
Igen ez meg a másik, jó megosztani az örömöd másokkal is
FB-n nincs ennyi fotó rólam bevallom mint most, megyek a régieket menesztem is
Úgy látom 1 hónapnál régebbieket nem lehet módosítani, nincs szívem az egész posztot törölni ennyit meghagyok a kukkolóknak
Ezt a képet ma láttam a Vendula facebook oldalán. A hozzá fűzött megjegyzés szerint a hölgy steampunk fesztiválra készítette a ruhát, és kiegészítőként viselte hozzá a Vendula táskát.
Eszméletlen jó!
Erről az “újságpapír” ruháról Carrie Bradshaw rucija ugrott be, szerintem nagyon jóóó, mindkettő!!!
Tinikoromban volt egy újságmintás fürdőruhám. Csak meguntam, hogy mindenki a cicimet olvassa.
ez a mondat 5 *- os
Pedig mennyire élvezhették, hogy legálisan bámulhatnak!
Jaja, és kétszer is oda kellett nézni, mire rájöttek, hogy minden spanyolul van.
Itt az eredeti “Press dress” vagyis újságpapíros jelmez 150 évvel ezelőttről, volt miből inspirálódni
Szóval Ausztráliában “követték el” a ruhát. Törtem a fejem a kép alapján, hogy vajon melyik európai országban vagy a brit szigeteken vagy Amerikában készült? Erre nem gondoltam
A Coco szerintem most is ugyanígy néz ki nekem a kedvenc Chanel parfümöm, már amiket eddig illatoltam
Ez egy kincsesbánya!
@Isabelle a két kalapka Ide teszem be, ide illik amúgy is Bocsi a béna fényért, reménykedtem, hogy sütni fog a nap, de hát nem akar. A feketén a bross vintage
Jajjddejjóóók! A fekete különösen tetszik! Szexi!
Igen az olyan Végzet asszonyás Örülök, hogy tetszenek
Kár hogy a most kialakuló magyar történelmi filmekben, sorozatokban nem te tervezel, fogsz tervezni és varrni. :/.
A legalulfizetettebb dolog filmekbe varrni Ha a Bátrak Földjére gondolsz, mi már kiakadtunk rajta szerintem miattunk szedték le a véleményeket az FB oldalról, mert egyre többen fel merték vállalni mekkora egy .
De nagyon kedves tőled, hogy így gondoltál rám, régen vágytam is ilyenekre. (Amíg nem jöttem rá, hogy ott is alulfizetett vagy, ráadásul protekciós )
@Alsace Uhh sajnálom, nem is tudtam hogy alul fizetnek filmekben :O, pedig szerintem meg kellene fizetni, főleg ha csodálatosak a kosztümök, a film látványvilágán mindig nagyot dob :). Igen, a Bátrak földjére gondoltam. Nem gondolom, hogyha korhű ruhákat varrtak volna, azzal elidegenítették volna a nézőket, az nekem nagyon hiányzott a sorozatból, mostanában nem is nézem :).
Sajnos maga a varrás iszonyúan alulfizetett, de a filmeknél leginkább a ruhákon spórolnak és a munkán, mert a színészeket fizetik meg előbb… Sajnos ilyen a világ. A Bátrak köztöt (mi már csak így hívjuk magunkban) sose láttam, csak a feltett részleteket, de irtó béna és vicces volt, nehéz elhinni, hogy valaki ezt komolyan veszi Kár, mert amúgy tök jó lett volna egy magyar kosztümös sorozat olyan szép ruhákat hordtak régen, de ott még a kort se bírták belőni, volt ott minden mint a csalamádéban