Jaj de sajnálom, hogy eltűnt, pedig olyan szép képeket tettél fel Ne hagyd, hogy ez elvegye a kedved! Mi még nézegetnénk őket és amid van, de ez annyira gáz, hogy csak úgy eltűnt… emlékszem a többiek is panaszkodtak, Isabellenek is eltűntek a kommentjei egy másik topicban
Köszönöm és neked is @anon63018870 gyere kérd meg majd kéz a kézben járunk hátha azt is törlik (bocs a fekete humor miatt )
Szoktam őket hordani egtyől egyig, csak a feketét nem mert túl nagy az ujjamra és leesik
Vajon ki genyózik a képek töröltetésével? Szerintem sem volt kifogásolható benne semmi.
De annak is fura mert sokszor csak meg lesz jelölve ha valaki jelent valamit, nem tűnik el egyből…
Én erre inkább rákérdeztem, hátha kapunk értelmes választ… Nem igazán értem a helyzetet, szerintem nem volt semmi szabálysértő.
Ez èrthetetlen, règi ékszerek, parfümös üvegek, ezen kinek mi nem tetszett? Vagy valami hiba lenne?
Tömbösítve olvastam a mit használtál ma topicot, ott is mintha hiányoznának képek a reakciók alapján néhány hozzászólásban.
Akárhogy van is, szomorú. Elveszi az ember kedvét.
Sziasztok! Először is leszögezném, hogy én itt nem vagyok hivatalos moderátor és csak ritkán kukkantok be ide és akkor is elsősorban a Javaslatos topicocat olvasom, szóval ha a jövőben akadna valami gondotok a fórummal, akkor kérlek @Forummodi -t keressétek vele, mert ő jár köztetek…
Viszont visszanéztem az ominózus bejegyzést és úgy látom, hogy a rendszer automatikusan húzta vissza, 2x is vissza kellett állítanom, mire úgy maradt (és ahogy látom, most is folyamatosan visszahúzza valamiét ). Én arra gyanakszom, hogy a túl sok kép miatt, de ez csak tipp, a fórum moderátora megpróbál utánajárni majd a fejlesztőnél, addig is elnézéseteket kérem a kellemetlenségekért és még egy kis türelmeteket is
@whitemerci A te törölt kommentjeid között is megtaláltam, amiről írsz, valószínűleg itt ugyanaz lesz a gond (a “system” csapott le rá valamiért ), szóval utánakérdezünk ennek is! Ne haragudj miatta!
@zalla Szerintem sokszor azért is tűnnek el kommentek, mert az írója maga törli őket. Mi ha nem muszáj, nem moderálunk, inkább a jelentett, titeket zavaró kommentek átvizsgálására szorítkozik a moderátor. Ha konkrét kommentet hiányoltok, akkor írjatok nekünk, és szívesen utánanézünk!
Kedves @wishes, köszönjük, hogy utána néztél!
A mit használtál topicban nem hozzászólások tűntek el, hanem egy-egy kép. A szokásos formátum általában a sminktermékek fotója majd egy kép a sminkről. Több hozzászólásban dicsérték a végeredményt , de én nem találtam a sminkről fotót a rámutató bejegyzésben. Nem gondoltam, hogy ez szándékos lenne (akkor az egész bejegyzés eltűnne), nem is túl aktuális (kb 10 nappal ezelőtti bejegyzések). Ezért nem gondoltam, hogy a kérdéssel zaklatnám @Forummodit.
Ez csak természetes! Deee nyugodtan zaklassatok minket, mert én aztán minden kis piszlicsárénak tűnő dolognak utánanézek/utánanézetek. Ez pedig nem is piszlicsáré, hanem egy bugnak tűnik, szóval nyugodtan írjatok ilyen esetekben!
Amúgy szerintem a képekkel lesz valami, azok akaszthatják meg a fórum kis kerekeit. Linkelnéd kérlek a bejegyzést? Elküldöm azt is a fejlesztőnek.
Én ha az arcomról teszek fel képet, akkor egy nap után azt törlöm a hozzászólásból, csak a szememről marad, és szerintem ezt más is csinálja.
Ilyen oka pl. lehet.
Ha szabad érdeklődni van valami oka, hogy utólag letörlöd/letörlitek?
Egyszerűen csak nem szeretném, ha fenn maradna.
Ezt nem tudtam. Akkor nem bug. Elnézést, hogy keltettem a pánikot.
Köszi a választ Mondjuk én is elgondolkodtam, hogy végül is, nyilvános az oldal, lehet nekem se kéne kitapétázni a sminkjeimmel
Ahogy @Kokapu csinálja, az jó módszer, sztem. Megmutatod, de nem hagyod fent. Láttuk is meg nem is, mint a mesében
Na szerintem én is törölgetem a régieket, mert amúgy nem vagyok ilyen pózer de itt szívesen megmutatom a színek hogy állnak, meg hátha vannak rejtett szemes kolleginák akiknek segíthet egy-két ötlet a dologban
Jól tetted, hogy megmutattad a képeket, mindenki örömmel nézi az ilyen témát, hisz azért vagyunk itt Ne ostorozd magad, nem vagy pozőr!
Köszi szépen, megnyugodtam Mondjuk, jó, hogy egyre többen osztanak meg fotót