Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Még a könnyem is kicsordult :joy: (azoknak akik hozzám hasonlóan 100x elolvasták a HP-t és minden hónapban megnézik a bővített Gyűrűk urát, utóbbiból bármilyen szituációban tudok megfelelő idézetet :grinning_face_with_smiling_eyes: )
FB_IMG_1655743459689

7 Likes

Tényleg :sweat_smile:

1 Likes

Sokszor köszörültük már a nyelvünk azon, hogy a pasik 5 alapszínt ismernek…
Ma reggel a pénztárcát kerestük indulás előtt.
Férjem: Nem lehet, hogy tegnap még a PIROS táskádban maradt?

Mutatom a PIROS táskát :rofl: :see_no_evil: :shushing_face:
20220712_152149

31 Likes

Na igen, ilyenkor próbálja meg megmagyarázni az ember lánya, miért kell a 20. paletta, hiszen ilyen színek az összes eddigiben is vannak (nem, nincsenek) :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Likes

IMG_20220713_064223

17 Likes

Kép

16 Likes

received_1158189931788960

10 Likes

Kiszerelés: 59,2 l … :joy:

1 Likes

állandó ügyfélkapus szenvedéstörténetem :sweat_smile:

1 Likes

IMG_20220714_193625

14 Likes

FB_IMG_1658184683699

16 Likes

Én naiv azt hittem, apa és leánya + kisunoka, de neeem… :joy: a vége is jó.

Jézusom, de egy féreg reklám! 25 év korkülönbség minimum…
Mondjuk a 3 generáció egy ágyban kicsit erős lenne :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:
De milyen üzenete van ennek? Aranyásók és sugar daddyk a célközönség… persze családbarát módon, legalább 1 gyerek már van! Remélem, hogy lesz még legalább 2!! Különben szégyellje a pofáját a NER-lovag!

1 Likes

Hú azért ez eléggé meredek…

Mondjuk ezek után baromira ciki lenne beköltözni. :grinning:

Biztos van célközönség. :joy:

És valószínűleg őket nem is aggasztja különösebben, hogy más mit gondol.
(Megjegyzem, a reklámban szereplő úriember legalább normálisan néz ki - sportos, sármos -, akár el is lehet képzelni, hogy egy jóval fiatalabb nő nemcsak a pénzébe szeret bele.)

Nem úgy, mint az ország legszebb férfija (és itt lett ON topic a hozzászólásom, mert ez tényleg a vicc kategória):

6 Likes

Amikor az egyik kezemben van egy fésű, a másikban egy tábla csoki amit holnapra akartam bepakolni, mert egyik kollégának névnapja lesz….
Fésűt letettem, mozdulat szemmel lekövet, nyugtáz, majd ahogy sétálok odébb természetesen a Milkát kezdem el húzogatni a hajamban…
Ekkor döntöttem úgy, hogy inkább lefekszem aludni .

14 Likes

Én meg már azt hittem, hogy az ország legszebb férfija volt rád ilyen hatással! :rofl:

9 Likes

Ó ,az esküvői képein màr kiröhögtem magam annó :smiley:

6 Likes