Párom reakciója egyből ez volt reklámfilmesként, mikor megmutattam neki: “ismerni kell a vásárlóidat”
ez nem hírcsárda?
Oké, vihetitek Lölőt, nekem jöhet a reklámos ipse.
A fésű is jó ajándék!
(Remélem, a kolléga nem kopasz.)
De , Dániel kopasz
Most nagyon nevetek
Mmmm, akkor tényeg jobb, hogy lefeküdtél aludni.
Én a munkahelyen jártam úgy, hogy a mosogatószert akartam berakni a hűtőbe, a férfi főnökömet meg egyszer lezsuzsiztam.
Nem is tudom, talán a Bödőcs mondta egyszer, hogy “Mi lesz itt?! A tinédzser lányom menő focisták vagy popsztárok helyett majd Lölő posztert fog kitenni a szobája falára?”
Nem is tudom, Henry Cavill és a többi ügyeletes álompasi hogy fogja ezt a csapást túlélni.
Valaki elmagyarázná, hogy ez most mégis mit reklámoz? Elnézést a tudatlanságomért + több napos lázas állapoton vagyok túl, agyilag kicsit zokni vagyok
Nekem csak az jött le, hogy van egy gazdag család, ahol anyuci kinéz vagy 20-nak, de már 8 éves forma gyereke van, apuci meg minimum 50 éves, és egyik este odacsúsztatt anyucinak egy kulcsot
Hm, ha anyuci 20 éves, és már 8 éves gyereke van, hány évesen szült?
Update: meggoogliztam, ingatlanfejlesztő cég. Még így is fura számomra a reklám, ki a célközönség, a golddigerek meg a sugar daddyk? De közben meg a projektjeik annyira nem tűnnek durván luxuslakásoknak, hogy kizárólag őket célozzák meg.
Ez a reklám a “menőknek” szól: sok pénzed van, ezért megengedhetsz magadnak egy 20assal fiatalabb, jól kinéző nőt és a létező legdrágább nm áras nyaralót ma Magyarországon. Hát, igen, az jó kérdés, hogy ha anya kb. 28, akkor mikor kezdték, de ez a fiatalon szülés teljes mértékben NER-kompatibilis gondolat, semmi kivetnivaló nincs benne, ha 45 évesen összejött egy 20 évessel és gyorsan családot is alapítottak
Kíváncsi leszek, mikor fog ez az ingatlanlufi visszakorrigálni. Nekem teljesen mesterségesnek tűnik ez a keresleti hype. Ha valakinek gyerekkori kötődése van, akkor azt mondom, oké, de máskülönben nem értem ezt a nagy Balaton mániát itthon.
- van egy valóban szép fekvésű tó, mondjuk kezd ez is kiszáradni, ez azért némiképp csalódást keltő
- de a mai napig ugyanazt a fost tolják az ember elé a strandokon, csak most már csilliárdokért
- ha be is fizetnék egy hétre, agyfaszt kapnék, ha éppen rossz idő lenne, semmit nem lehet csinálni, nincsenek programlehetőségek, max az a csöves veszprémi mozi
- még, ha jó idő is van, a strandok meg a nép okádék, nincsenek normális beach klubok, csak talán egy hiper sznob hely, ahol szintén okádék a közönség (csak más irányból), oda se szeretnék menni, szóval a normális, európai értelemben vett középosztálybeli kulturált szórakozás teljes hiánycikk
- úgy általában véve pont úgy néz ki az egész, mint 30 éve, csak többszörös áron
Először én se értettem a reklámot, az itteni hozzászólásokból raktam össze, de szerintem mivel kulcsot kap a nő, így most költöznek össze, ergo a gyerek nem a 45 körüli hapsitól van.
Hangosan nevetek, GLS Gyurin