Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Párom reakciója egyből ez volt reklámfilmesként, mikor megmutattam neki: “ismerni kell a vásárlóidat” :smiley:

6 Likes

ez nem hírcsárda? :smiley:

Oké, vihetitek Lölőt, nekem jöhet a reklámos ipse.:rofl:

3 Likes

A fésű is jó ajándék!
(Remélem, a kolléga nem kopasz.)

2 Likes

De , Dániel kopasz :rofl:
Most nagyon nevetek :smiley::smiley::smiley:

6 Likes

Mmmm, akkor tényeg jobb, hogy lefeküdtél aludni.:smiley:
Én a munkahelyen jártam úgy, hogy a mosogatószert akartam berakni a hűtőbe, a férfi főnökömet meg egyszer lezsuzsiztam.

7 Likes

Nem is tudom, talán a Bödőcs mondta egyszer, hogy “Mi lesz itt?! A tinédzser lányom menő focisták vagy popsztárok helyett majd Lölő posztert fog kitenni a szobája falára?” :rofl: :rofl: :rofl:

9 Likes

:smiley: Nem is tudom, Henry Cavill és a többi ügyeletes álompasi hogy fogja ezt a csapást túlélni.

2 Likes

FB_IMG_1658393152209

17 Likes

FB_IMG_1658430873377

17 Likes

FB_IMG_1658565263106

14 Likes

IMG_20220725_100220

13 Likes

FB_IMG_1658734904780

15 Likes

Valaki elmagyarázná, hogy ez most mégis mit reklámoz? Elnézést a tudatlanságomért + több napos lázas állapoton vagyok túl, agyilag kicsit zokni vagyok :grinning_face_with_smiling_eyes:
Nekem csak az jött le, hogy van egy gazdag család, ahol anyuci kinéz vagy 20-nak, de már 8 éves forma gyereke van, apuci meg minimum 50 éves, és egyik este odacsúsztatt anyucinak egy kulcsot :thinking:
Hm, ha anyuci 20 éves, és már 8 éves gyereke van, hány évesen szült? :grinning:

Update: meggoogliztam, ingatlanfejlesztő cég. Még így is fura számomra a reklám, ki a célközönség, a golddigerek meg a sugar daddyk? De közben meg a projektjeik annyira nem tűnnek durván luxuslakásoknak, hogy kizárólag őket célozzák meg.

Ez a reklám a “menőknek” szól: sok pénzed van, ezért megengedhetsz magadnak egy 20assal fiatalabb, jól kinéző nőt és a létező legdrágább nm áras nyaralót ma Magyarországon. Hát, igen, az jó kérdés, hogy ha anya kb. 28, akkor mikor kezdték, de ez a fiatalon szülés teljes mértékben NER-kompatibilis gondolat, semmi kivetnivaló nincs benne, ha 45 évesen összejött egy 20 évessel és gyorsan családot is alapítottak :rofl:

Kíváncsi leszek, mikor fog ez az ingatlanlufi visszakorrigálni. Nekem teljesen mesterségesnek tűnik ez a keresleti hype. Ha valakinek gyerekkori kötődése van, akkor azt mondom, oké, de máskülönben nem értem ezt a nagy Balaton mániát itthon.

• van egy valóban szép fekvésű tó, mondjuk kezd ez is kiszáradni, ez azért némiképp csalódást keltő
  • de a mai napig ugyanazt a fost tolják az ember elé a strandokon, csak most már csilliárdokért
  • ha be is fizetnék egy hétre, agyfaszt kapnék, ha éppen rossz idő lenne, semmit nem lehet csinálni, nincsenek programlehetőségek, max az a csöves veszprémi mozi
  • még, ha jó idő is van, a strandok meg a nép okádék, nincsenek normális beach klubok, csak talán egy hiper sznob hely, ahol szintén okádék a közönség (csak más irányból), oda se szeretnék menni, szóval a normális, európai értelemben vett középosztálybeli kulturált szórakozás teljes hiánycikk
  • úgy általában véve pont úgy néz ki az egész, mint 30 éve, csak többszörös áron
1 Likes

Először én se értettem a reklámot, az itteni hozzászólásokból raktam össze, de szerintem mivel kulcsot kap a nő, így most költöznek össze, ergo a gyerek nem a 45 körüli hapsitól van. :grinning_face_with_smiling_eyes:

IMG_20220725_152646

25 Likes

Hangosan nevetek, GLS Gyurin :rofl:

3 Likes

Screenshot_20220724-095217_Chrome

9 Likes