Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

received_1291578214981448

13 Likes

IMG_20220629_231024

12 Likes

Ha még érdekel :slight_smile: és bocs, hogy nem a topic-hoz kapcsolódik.
Nálam nincs szőrösebb ezen a világon. A lábamon 20-on évig gyantáztam végig, bikinivonalat is. Öregebb fejjel a fájdalmat rosszabbul tűröm, ezért megúszósan borotválom és utána rámegyek IPL géppel, hogy megnyugtassam magam. Amúgy tényleg lassabban nő így és kicsit ritkásabb, de egy mókusnak, mint én, ez alig számít. A karomat gyantáztam, most ez is csak borotvát kap, de már én is letojom mit gondolnak róla mások. A kézfejemet és ujjaimat többször csupaszítom. Igen, itt is van fekete, erős szőr. Lánykoromban a hasamon is irtottam, kb, Eiffel-torony formában :sweat_smile:, illetve szőkítettem. Hónal borotválva, a gyantától rettentően lejön a bőröm. A bajuszomat gyantáztam, most szemödökborotvával csapom le és IPL-lel megyek rá. Itt valóban ritkább és gyengébb lett. A kritikus rész az arcom két oldala: szőkítem, mert fekete (a bőröm meg sápadt) és a kor + szteroidos gyógyszer sem tette nőiesebbé. Itt csipesszel is kihúzok néhány erőset. Egy ideje tipródom a “végleges” szőrtelenítés kifizetésén, de az borotválással kombinált, szóval vááá, húzódozom. A gyanta nem igazán lenne jó megoldás, mert onnantól tüsi lenne. :thinking:
A nem említett részen pedig formázva, testszőrnyíró géppel. A nődoki rámparancsolt, hogy ne pusztítsam ki teljesen a “védelmet”, mert a hormonális változásokkal gyengül a védekezőképesség lent délen. Nekem tüsin is kényelemes és könnyebb is a karbantartás.

9 Likes

Sajnálom, van bajlódás biztosan. Nekem szerencsére szőkés és kevés bundám van. :see_no_evil: De akkor is epilálás, kényelmes napokon pedig borotva használat van. Hónalj, lábszár, alkar és bikini.

1 Likes

IMG_20220701_111718

13 Likes

Kép

18 Likes

FB_IMG_1656757878534

19 Likes

Hát izé…ha még aktuális és bocsi, de OFF. Apukám majom és ezt sikerült megnyerni :wink: illetve az eü okok még rá is segítenek, ennek ellenére arcon csak bajuszt és szemöldököt szedek. Korábban a bajuszt gyantáztam, de a maszk óta annyira felmaródott a bőröm, hogy esélytelen, marad a csipesz (már a sminket sem viseli és mindenféle mentes kozmetikumra is feldagad és sebes lesz a szám és bajszom :frowning: )

Nyaktól lefelé pedig minden gyantázva. Mivel a bőröm továbbra is egy hp, a borotva csak nyáron játszik (kb 1-2 alkalom), amikor random strand vagy vmi hasonló program beesik és nem pont gyantázás után vagyok, de a fazont akkor se azzal. Akar a franc a kozmetikusnál visítani és mindent kezdeni elölről :smiley: a belső combomon, a hónaljamon, a teljes fazonon, szemöldökön nem a letépős, hanem a hagyományos gyantát használja a kozmetikus. Minden máshol a papíros verzió játszik.

@umpalumpa fura, nekem hiába mondja a nődoki, hogy ne. Leszedetem, mert pont akkor szedek rendszeresen össze valami csodát, amikor van szőröm, különben meg semmi bajom. Higiénikusabbnak is érzem. Persze, a kontrollcsík marad :wink:

2 Likes

@anon21269124 Nekem is ez volt, mindentől begyulladt ès kisebesedett a szàm ès a szàm környèke. A bőrgyógyàszom csukamàjolajat ìrt fel rà, azzal kellett külsőleg kenegetni. Büdös volt, mint a fene, de pàr hèt alatt gyönyörűen helyrehozta a bőrömet.

1 Likes

Nekem teljesen rendbe jön magától is, csak az Ilcsis arckrémem, a niveas lemosóm és arcvizemen kívül ne kerüljön semmi a közelébe. Jelen állás szerint a rúzsaimmal sincs jó viszonyban, mert a cupidóm azonnal feldagad, ahogy hozzáér a rúzs :frowning: Kipróbáltam most a revox fényvédőjét, nem kellett volna…most 3 napja szedek allergia gyógyszert, kezd jó lenni :smiley:

1 Likes

Jó éjszakát mindenkinek! :laughing::laughing::laughing:

FB_IMG_1656884953620

10 Likes

Vááá pont lefekvés előtt láttam meg :cold_face::scream: köszi :joy::joy::rofl:

2 Likes

Hát ha én a fal felé fordulok, ez tuti nincs a hátam mögött. Ezt akkor látom ha kifelé fordulok - a tükör felé

1 Likes

Hát, a strandon tett látogatásom után úgy érzem, hogy ez még sokaknak kérdés. :grinning:

FB_IMG_1657092790190

13 Likes

:joy::joy::joy::joy::joy:

Mikor a Bödőcs odaadta az apjának a naptejet, amikor az kinn dolgozott a mezőn. - Fiam, én ilyet nem iszom. :smiley: :smiley: :smiley:

5 Likes

Kép

17 Likes

Életem egy képen :grinning:

FB_IMG_1657461662610

17 Likes

money

24 Likes

És akkor nem is beszéltünk a parfümökről és a ruhákról :grimacing: :rofl: :money_with_wings:

7 Likes