Ha még érdekel és bocs, hogy nem a topic-hoz kapcsolódik.
Nálam nincs szőrösebb ezen a világon. A lábamon 20-on évig gyantáztam végig, bikinivonalat is. Öregebb fejjel a fájdalmat rosszabbul tűröm, ezért megúszósan borotválom és utána rámegyek IPL géppel, hogy megnyugtassam magam. Amúgy tényleg lassabban nő így és kicsit ritkásabb, de egy mókusnak, mint én, ez alig számít. A karomat gyantáztam, most ez is csak borotvát kap, de már én is letojom mit gondolnak róla mások. A kézfejemet és ujjaimat többször csupaszítom. Igen, itt is van fekete, erős szőr. Lánykoromban a hasamon is irtottam, kb, Eiffel-torony formában , illetve szőkítettem. Hónal borotválva, a gyantától rettentően lejön a bőröm. A bajuszomat gyantáztam, most szemödökborotvával csapom le és IPL-lel megyek rá. Itt valóban ritkább és gyengébb lett. A kritikus rész az arcom két oldala: szőkítem, mert fekete (a bőröm meg sápadt) és a kor + szteroidos gyógyszer sem tette nőiesebbé. Itt csipesszel is kihúzok néhány erőset. Egy ideje tipródom a “végleges” szőrtelenítés kifizetésén, de az borotválással kombinált, szóval vááá, húzódozom. A gyanta nem igazán lenne jó megoldás, mert onnantól tüsi lenne.
A nem említett részen pedig formázva, testszőrnyíró géppel. A nődoki rámparancsolt, hogy ne pusztítsam ki teljesen a “védelmet”, mert a hormonális változásokkal gyengül a védekezőképesség lent délen. Nekem tüsin is kényelemes és könnyebb is a karbantartás.
Sajnálom, van bajlódás biztosan. Nekem szerencsére szőkés és kevés bundám van. De akkor is epilálás, kényelmes napokon pedig borotva használat van. Hónalj, lábszár, alkar és bikini.
Hát izé…ha még aktuális és bocsi, de OFF. Apukám majom és ezt sikerült megnyerni illetve az eü okok még rá is segítenek, ennek ellenére arcon csak bajuszt és szemöldököt szedek. Korábban a bajuszt gyantáztam, de a maszk óta annyira felmaródott a bőröm, hogy esélytelen, marad a csipesz (már a sminket sem viseli és mindenféle mentes kozmetikumra is feldagad és sebes lesz a szám és bajszom
)
Nyaktól lefelé pedig minden gyantázva. Mivel a bőröm továbbra is egy hp, a borotva csak nyáron játszik (kb 1-2 alkalom), amikor random strand vagy vmi hasonló program beesik és nem pont gyantázás után vagyok, de a fazont akkor se azzal. Akar a franc a kozmetikusnál visítani és mindent kezdeni elölről a belső combomon, a hónaljamon, a teljes fazonon, szemöldökön nem a letépős, hanem a hagyományos gyantát használja a kozmetikus. Minden máshol a papíros verzió játszik.
@umpalumpa fura, nekem hiába mondja a nődoki, hogy ne. Leszedetem, mert pont akkor szedek rendszeresen össze valami csodát, amikor van szőröm, különben meg semmi bajom. Higiénikusabbnak is érzem. Persze, a kontrollcsík marad
@anon21269124 Nekem is ez volt, mindentől begyulladt ès kisebesedett a szàm ès a szàm környèke. A bőrgyógyàszom csukamàjolajat ìrt fel rà, azzal kellett külsőleg kenegetni. Büdös volt, mint a fene, de pàr hèt alatt gyönyörűen helyrehozta a bőrömet.
Nekem teljesen rendbe jön magától is, csak az Ilcsis arckrémem, a niveas lemosóm és arcvizemen kívül ne kerüljön semmi a közelébe. Jelen állás szerint a rúzsaimmal sincs jó viszonyban, mert a cupidóm azonnal feldagad, ahogy hozzáér a rúzs Kipróbáltam most a revox fényvédőjét, nem kellett volna…most 3 napja szedek allergia gyógyszert, kezd jó lenni
Jó éjszakát mindenkinek!
Vááá pont lefekvés előtt láttam meg köszi
Hát ha én a fal felé fordulok, ez tuti nincs a hátam mögött. Ezt akkor látom ha kifelé fordulok - a tükör felé
Hát, a strandon tett látogatásom után úgy érzem, hogy ez még sokaknak kérdés.
Mikor a Bödőcs odaadta az apjának a naptejet, amikor az kinn dolgozott a mezőn. - Fiam, én ilyet nem iszom.
Életem egy képen
És akkor nem is beszéltünk a parfümökről és a ruhákról