Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

:joy: nálunk ez mindennapos, az egyik kolléganő mindig azt hiszi, hogy péntek van

2 Likes

Áh, ezek a tudatalatti vágyálmok!:rofl:
Ennél már csak az a rosszabb, amikor pénteken, az ébredés homályos határmezsgyéjén az ember azt hiszi, hogy szombat van… aztán a valóság kíméletlenül szétrombolja ezt az illúziót.

1 Likes

“fanszőrparóka” :rofl: Vajon hogy rögzítik és hova? Ja, inkább nem akarom tudni :sweat_smile:

Meg fogják rohamozni érte a rossmannt… :roll_eyes:

1 Likes

Lesz még rajta valami ezen kívül vagy ebben fesztiváloz…? :thinking:

:rofl::grin: biztosan van bőrbarát ragasztò hozzá, mint minden más bőrre ragaszthatò dologhoz ; egy biztos: nem pillanatragasztòval :crazy_face:.
Nem èrdekel mennyire akarják a szőrös női testet festékkel vagy màs egyébbel népszerűsìteni, én akkor sem leszek szőrös , és nem azèrt ,mert màsnak akarok megfelelni, ahogy a termèszetes testszőrzetet viselők hirdetik, hanem mert így èrzem jòl magam. Ès elég szőrös női làbbal, hònaljjal sokkoltak a tömött buszokon zsenge làny koromban éveken keresztül- egyébként àpolt, csinos nőszemélyek, az felèrt akkor is egy agymosàssal. :hot_face: Tőlem bàrki élhet jeti szőrzettel , nem zavar, a férfiaknàl plàne nem de én nem fogok :innocent:

6 Likes

Az étterem bosszúja:
received_555396732786429

20 Likes

A természetes testszőrzetüket tüntetően mutogató hölgyeket szerintem egyetlen dolog vezérli, a feltűnni vágyás. Mással nem tud, hát ezzel… :smirk:

3 Likes

Ez igaz :wink:

1 Likes

Nem tudom elkèpzelni amint valaki bemegy a boltba, leveszi ezt a polcról ès szèpen beàll vele a pènztàrnàl a sorba :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Likes

Kép

19 Likes

IMG-20220624-WA0001

7 Likes

Csokicső-reklám a rádióban. Kisfiam: Anya, megkóstoljuk…?

5 Likes

A szőrözéssel kapcsolatban akartam kérdezni, már ha nem vagyok indiszkrét: aki nagyon ellene van, az szempillától lefelé mindenhol irtja? Mámint az oké aminek színe van, azt értem, de azt is ami szőke és pihés, pl állkapocs, felsőajak? Vagy mondjuk nekem a karomon és a combomon is gyenge, de nem tüntetni akarok vele csak eddig eszembe se jutott hogy leszedjem

2 Likes

Ez érdekes felvetés amúgy. Nem szeretem a szőrös lábakat például, meg hónaljat, de a karom szőrös. Hát nem éppen mondanám, hogy diszkréten, nem fekete, de van rajta. Talán 2x borotváltam le, azóta soha. Akinek nen tetszik, ne nézze alapon állok hozzá. Szexi? Nem. Hozzám tartozik? Igen. Úgyhogy a kezem ilyen. A combomat se bántom, ott mondjuk kevésbé feltűnő, de nem érdekel.

4 Likes

A karomat én sem szőrtelenítem, szerintem nem vészes, ott a legvilágosabb télen-nyáron rajtam a szőr, viszont ha egyszer elkezdeném akkor már mindig kellene (a combomból kiindulva ami szintén nem volt vészes, de párszor legyantáztam a térd fölött és azóta már hozzá tartozik a teljes láb szőrtelenítéshez). Szóval örülök, hogy legalább a karomat megúszom. :sweat_smile:

3 Likes

Tudom, hogy csak elütés volt, de aranyos és mókás baki egy zsíros állagú fényvédő véleménynél:
“Ettől a fényvédőtől teljesen disznógömb leszek” :sweat_smile:

10 Likes

@random: a szőke pihe nagyjából belefér. Én arcon még sosem szedtem le az ilyeneket állkapocsnál, valószínűleg azért, mert nem látványos, nem zavar. A combomon se szedem le őket soha, nekem térd körül és afölött már csak ilyen minimális aranyszőke pihék vannak, térden még leszedem, feljebb már nem. A karommal már nem vagyok ilyen megértő, annak ellenére, hogy az is vékonyszálú és nyáron aranybarna lenne, könyökig mindig leszedem úgy 2 alkalommal, azzal elvagyok májustól októberig.
Olyan szép a sima bőr, a szőröket meg úgy utálom nézni :see_no_evil: de ez az én személyes mumusom, igazából csak magamat túráztatom vele. Például a postán, ahova járni szoktam, ott olyan a karja a hölgynek, hogy komolyan mondom, bármelyik férfi megirigyelné, ettől mindig elborzadok. De én attól is kivagyok, hogy mondjuk a héten premier plánban csodálhattam meg egy kismama narancsbőrös combját, mert neki kis bugyinadrágban volt kedve jógázni, vagy ráfixálok egy kelleténél hosszabb vagy vastagabb nyakra és kikészülök a látványtól :rofl: igazi vizuális önkínzó vagyok, a beépített ideál-méter bármikor pirosat jelezhet és menekülnöm kell :rofl: :rofl: :rofl:

2 Likes

Én szerencsés vagyok mert nem vagyok szőrös, hónaljban, lábaszáramon heti egyszer végigfutok itthon sima eldobható borotvával, fazont kozmetikus gyantáz. A karomon még pihék sincsenek, bajusz, szakáll nyomokban sincs (egyelőre! :crazy_face:) A szőrtelenség nekem nem azt jelenti hogy egy pihét sem viselnék el magamon, nekem a tüntetően kirakatba tett hónaljkutyák verik ki a biztosítékot, főleg hollywoody sztáro(cská)knál vörös szőnyeges alkalmakon…jaj biztos nem volt szegénykének rá ideje és milyen véletlen hogy rögtön villannak a vakuk és címlapsztori lesz belőle… :unamused: Ha egy hétköznapi nő nem jut el gyantáztatni hát mi van, nagy dolog… :neutral_face: én meg egyszer egy héten mosok hajat és slussz (I :heart: szárazsampon)

2 Likes

:rofl::joy::crazy_face::stuck_out_tongue_closed_eyes: hű de jót nevettem .Az elírt szavakon tudok mindig.

1 Likes