Nálam nem a ránc amitől félek hanem a bőrrák. Napozni pedig nem szeretek és nem tudok, mert megfàjdul a fejem ha tùl sokàig süti a nap.
Így marad a fürdés utàna pedig árnyékban szàradàs .
Fürdés hosszúujjú úszópólóban (mármint ha Balaton és labdázni kell). Óriási találmány, megúszható az utálatos ragacsos naptej
True story…
Ez nagyon jó!
Van egy olyan képem is, ahol a sràc akié a Bulli, felvett egy piros kapucnis pulcsit is .
Amikor gyerek voltam, mi is gyakran azt játszottuk, hogy visszük E.T.-t.
Tekertünk, mint az őrültek. Szerencsétlen szomszéd kutya. Bár emlékeim szerint ő jól bírta a kiképzést.
Gondoltam megnézem a Rossmann oldalán az új , amerikai termékeket , 2 perce vihogok.
Malibu blue
Hát, ez tényleg az a termék, ami nélkül lehet élni, csak nem érdemes
Hát ettől kész vagyok
Nem tudom elképzelni, hogy hogyan győzte meg a fejlesztő a cégvezetést, hogy igen ezt a terméket éredmes piacra dobni…
“ Gondoljanak a nyári fesztiválszezonra.”
Akkor már inkább csillámpor! De megnyugtató, hogy az ősz szőrzetet is befedi, megjegyzem! 20-30 év múlva majd jól jön amikor fesztiválozok
Ennyi pihent agyú embert, de tényleg
Mondjuk vitiligoval élő sorstársak előnyben, mert az bizony nem válogat, hogy hol lesz az ember gyerek fehér
Miért kék? Pink , lila, neonsàrga nincs?
Ha vkinek ehhez kell folyamodnia a figyelem felkeltés céljábòl ,az már régen rossz
Gondolom a sok " okos" nőszemély majd beveti a hònalj- macskán is és büszkén mutogatja majd , hogy ő a természetes szőrzetet részesíti előnyben.
Most látom, csajszik le vagyunk maradva rendesen
Bemutatom nektek az abszolút égés nagykönyvi mintapéldáját:
A főni megkért, hogy hívjam fel az egyik önkormányzatot.
Próbálkoztam, aztám megírtam a főninek, hogy nem vették fel, plusz pénteken délig vannak, megnéztem a honlapon.
Erre ő:
Csütörtök van.
Mentségemre szóljon, hogy holnap túlórát csúsztatok le és nekem tkp. péntek van.
De azért égtem, mint a rongy.