Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Screenshot_20220613-135810_Facebook

Nálam nem a ránc amitől félek hanem a bőrrák. Napozni pedig nem szeretek és nem tudok, mert megfàjdul a fejem ha tùl sokàig süti a nap.
Így marad a fürdés utàna pedig árnyékban szàradàs .:blush:

10 Likes

Fürdés hosszúujjú úszópólóban (mármint ha Balaton és labdázni kell). Óriási találmány, megúszható az utálatos ragacsos naptej :sunglasses:

2 Likes

Kép

13 Likes

True story… :rofl:

FB_IMG_1655019827305

18 Likes

received_743368350192292

21 Likes

Ez nagyon jó! :crazy_face:

FB_IMG_1655660246754

14 Likes

FB_IMG_1655706788502

12 Likes

FB_IMG_1655743424755

13 Likes

Screenshot_20220620-062732_Facebook
Van egy olyan képem is, ahol a sràc akié a Bulli, felvett egy piros kapucnis pulcsit is .:grin:

7 Likes

Amikor gyerek voltam, mi is gyakran azt játszottuk, hogy visszük E.T.-t.
Tekertünk, mint az őrültek. Szerencsétlen szomszéd kutya. :laughing: Bár emlékeim szerint ő jól bírta a kiképzést. :see_no_evil:

6 Likes

Gondoltam megnézem a Rossmann oldalán az új , amerikai termékeket , 2 perce vihogok.
Malibu blue :rofl:

9 Likes

Hát, ez tényleg az a termék, ami nélkül lehet élni, csak nem érdemes :crazy_face:

1 Likes

Hát ettől kész vagyok :rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Nem tudom elképzelni, hogy hogyan győzte meg a fejlesztő a cégvezetést, hogy igen ezt a terméket éredmes piacra dobni… :rofl:

6 Likes

“ Gondoljanak a nyári fesztiválszezonra.”

1 Likes

Akkor már inkább csillámpor! De megnyugtató, hogy az ősz szőrzetet is befedi, megjegyzem! 20-30 év múlva majd jól jön amikor fesztiválozok :crazy_face: :rofl: :rofl: :rofl:

6 Likes

Ennyi pihent agyú embert, de tényleg :rofl:
Mondjuk vitiligoval élő sorstársak előnyben, mert az bizony nem válogat, hogy hol lesz az ember gyerek fehér :smiley:

1 Likes

Miért kék? Pink , lila, neonsàrga nincs? :joy:
Ha vkinek ehhez kell folyamodnia a figyelem felkeltés céljábòl ,az már régen rossz :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Gondolom a sok " okos" nőszemély majd beveti a hònalj- macskán is és büszkén mutogatja majd , hogy ő a természetes szőrzetet részesíti előnyben.
Most látom, csajszik le vagyunk maradva rendesen :rofl:

1 Likes

Bemutatom nektek az abszolút égés nagykönyvi mintapéldáját:
A főni megkért, hogy hívjam fel az egyik önkormányzatot.
Próbálkoztam, aztám megírtam a főninek, hogy nem vették fel, plusz pénteken délig vannak, megnéztem a honlapon.
Erre ő:
Csütörtök van.

Mentségemre szóljon, hogy holnap túlórát csúsztatok le és nekem tkp. péntek van.
De azért égtem, mint a rongy.

17 Likes