Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

FB_IMG_1584398430599

15 Likes

:grinning:

FB_IMG_1584399140956

10 Likes

Az én fodrászom már lemondta az időpontomat :smiley: Érdekes lesz a fejem nem sokára :sweat_smile:

4 Likes

Nekem van még két időpontom az orvoshoz, remélem nem mondják le nagyon fontos lenne… :open_mouth: Illetve egy kormányablakos időpont a személyim miatt. Mikor máskor járna le az is :smiley:

2 Likes

Ma lett volna esedékes a körmös meglátogatása, aki már a hétvégén lemondott mindenkit. Teljesen megértem a döntését. Igaz, az 5 hetes körmeimet így nekem kellett kezelésbe venni. Szigorúan csak levágtam és megreszeltem a hosszát, illetve tettem rá lakkot. Katasztrofálisan fest, de jobb, mint a lenövés :smiley:

2 Likes

Nekem szombatra van időpontom fodrászhoz, még eddig nem szólt. De ha lemondja teljes mértékben megértem. Nem létfontosságú.
Nálunk már nincsenek a kórházban szakrendelések.

1 Likes

Hajfestés nekem már időszerű, vettem festéket. Ennyit tudtam tenni az ügy érdekében. :grinning:

2 Likes

Ha nagyon gáz lesz, kipróbálok valami festéket én is, bár lehet azzal csak eltolnám a dolgot :sweat_smile: Addig meg a színezett ősztakaró sprével javítgatom a választékot :stuck_out_tongue:

2 Likes

Én úgy jártam, hogy nincs az a szín, több helyen néztem, amit évek óta használok. :smile: Egyelőre kivárok, de már időszerű lenne.

1 Likes

Az ember azt hinné, hogy a legfontosabb a kaja-beszerzés ilyen időkben, de ezek szerint minden termék le lett és lesz is rabolva :confused:

Ha nem tudok elmenni a fodrászhoz, nálam az már a véget jelenti…akkor mekis tasakot húzok a fejemre, de utcára ki nem megyek annyi szent.

2 Likes

Nekem a fogorvosom mondta le az időpontot. Sürgősségire álltak át, ha baj van, nyugodtan keressem őket, de a kezelésem most húzódik, amíg lemegy a para…

1 Likes

received_2823801521018846

8 Likes

a lejáró személyi (vagy bármi más) miatt ne aggódj, minden okmány érvényes marad, amíg vége nincs a veszélyhelyzetnek+15 nap.

1 Likes

Juj remélem akkor a maradék 15 napon bejutok az ügyintézésre is azért :slight_smile: Tuti tömegnyomor lesz… azért megnézem a kormányablakot hátha nyitva vannak jövő héten. Elvileg még nyitva van :slight_smile:

3 Likes

Azt hiszem időpontra még fogadnak, de azt javasolják, hogy csak halaszthatatlan ügyben menj.
Az ambulancián kérdezz rá, vagy nézd meg a honlapot, mert sorra mondanak le mindent.

1 Likes

Igen ezt az infot én is láttam, hogy az előre foglalt időpontokat tartják, de nem gáz, ha aznap még sincsenek benn, nincsenek messze tőlünk és bevallom jó lenne egy icipici kimozdulás is. Aznap gondoltam is rá, hogy rájuk telefonálok ez ügyben, mehetek-e. Csak jó lenne rendesen elintézni mert a karanténból kiszabadulva kizártnak tartom, hogy 15 napon belül sorra kerülnék, olyan sokan lesznek :open_mouth:

2 Likes

Igen, sajnos ez várható… :frowning:

A páromnak fül-orr-gégészeti műtétet terveztek (abszolút halasztható), múlt héten volt a ct-je. Mondtam neki, hogy nem kell sietni a leletért, mert műtét tuti nem lesz, úgy pedig nem sok értelme van visszamenni azvambulanciára.

2 Likes

Úgy érzem, isteni sugallat volt, hogy januártól áttértem a házi körmözésre saját uv-s infrasturktúrával :slight_smile:
Gondolom, meg fog nőni a bejegyzések száma a Festett haj otthoni karbantartása és a körmözős topicban is!

7 Likes

Én mindig itthon körmöztem, de csak a sima lakkokat használtam nincs géllakkom. A Simplynaillogicalnak vannak szuper videói, tőle tanultam egy csomó dolgot :slight_smile:

1 Likes