És hol a lábszőr meg a betyárpajesz? :))
Abszolút jó döntést hoztál. Egyelőre áthidaló megoldásként jó ez, aztán csak jobb lesz a helyzet
Lehet készül majd olyan kép is
Ez zseniális és nagyon találó!
Ezt nem biztos, hogy értem. A 4 szoba c. filmre utal vagy más a poén?
Nekem is meg kellett néznem vagy háromszor és szerintem csak annyi hogy a vezeték nevébe belecsempésztek a karantén szót
Jaaa, bakker, nem tudok olvasni
Jaj, megint le vagyok maradva, most látom ezt már ellőtte más
De most az lenne célszerű, hogy mindenki maradjon otthon. Biztos más is szívesen kimozdulna kicsit… Tuti akkor sem fog történni semmi, ha netalán nem sikerül elintézni, a helyzetre való tekintettel szerintem tudod majd használni az okmányodat lejárva is.
Én az idegosztálynak látom komoly esélyét, kizárólag a két gyerek otthoni oktatásának következtében, hathatós tanári, és Kréta rendszeri segítséggel…
(fejfalbaverős smiley)
Aznap úgyis kiderül nyitva vannak-e még, legutóbbi információm, hogy az előre foglalt időpontosokat fogadják még. Nem halasztanám, ha nem muszáj, gondolhatod mi lesz a karantén utáni 15 nap alatt. Már a jövő hétre se érvényes a személyim, elég fontos lenne most elintézni. Szerintem párom elvisz kocsival és akkor BKV-zni se kell. Igazából a kimozdulás a legkevesebb itt, viszonylag jól bírom az otthoni létezés, de nyugodtabb lennék ha ezen túl leszek.
F) Rajzolok ennek a betűtípusnak magyar ékezeteket
Vagy pl:
Hát nálam komolyan néha örülök, amikor végre a saját munkámhoz odajutok, és pénzügyezek egy kicsit. Tisztára felemelő.
A és D