Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Én nagyon tudom ajánlani a Dyson-t. Nekünk volt egy Electrolux Ergorapido és egy szintén Electrolux extra csendes nagy porszívó is.
A kicsi álló, kb semmire nem volt jó, a nagyot meg állandóan húzni-vonni kellett és sok helyet is foglalt.
Rábeszéltem emberemet kb 1,5 éve, hogy menjünk el a márkaboltba és próbáljuk ki.
Diszkréten kinevettem az eladót, amikor mondta, hogy soha többé nem fogjuk a nagy porszívót elővenni ezután.
Megvettünk végül egy sima alap típust, majd
2 hónapig tartogattuk a régi porszívókat, mielőtt mindkettőt elajándékoztuk. :rofl::joy:
Ez a kis cucc alap fokozaton erősebben szív, mint a nagy porszívó, plusz felborzolja a szőnyeg szálait és onnan is kiszed mindent.
Azóta is töretlen a rajongásom iránta. Nekem az alapos porszívózás a mániám, hetente 1x-2x (ahogy épp indokolt) ezzel kitakarítunk, a kis robot Juanita meg naponta fut egy szintentartó kört (ő még viszonylag új, fenntartásokkal kezelem egyelőre :grinning:).

4 Likes

A huzigálós kutyaporszívót (bocsi kutyások) én sem csípem. Nehéz, ha jobban meghúzom felborul, a rendes kipucolása egy rémálom. Ilyen szűrő, olyan szivacsos bigyó, 2 náp mire megszárad, ha beszippant valami leesett zsepit, akkor majdnem kipurcan. A gégecsöve erős, de a kezemben izomláz lesz mire végzek egy-egy szobával, pedig nem nagyok.

Sajnos Dysonra azért nem fuSSa, de olcsóbb modell is jó lesz majd.

1 Likes

Mi úgy vettünk porszívót tavaly, hogy a huzigálós kutyánkat meguntuk, kezdte is feladni (még mindig megvan az orrszi porszi miatt). Férjem elkezdte a netet bújni, kinézett egy nagyon extrém takarítógépet, még a színe is ronda sárga volt. Megmondtam neki, hogy ez szép elgondolás, de ezt max akkor vesszük meg, ha ezentúl ő porszívóz. Ez volt az az érv amiután hajlandó volt beadni a derekát, és az állóporszívókat megnézni :smiley: Nálunk húgomék adták a tippet, nekik dreame van, kipróbáltuk, tetszett. Jimmy ugyan csak 15 percet bír, de többre nem nagyon van szükségem, minden nap végigmegyek vele a lakáson. Azóta végre nem nyűg porszívózni.

2 Likes

Nekem egy Miele porszívóm van, legalább 20 éves, de mai napig imádom.

2 Likes

Nekünk van egy hagyományos huzigálós ETA, a kutyaszőr miatt kellett. Párszor megjegyeztem a férjemnek, hogy jó lenne egy kis állóporszívó is, amit könnyű előkapni, de azt mondta, hogy 48 négyzetméterre nem kell két porszívó. Aztán terhesen kötelező ágynyugalomra voltam ítélve, a férjemnek kellett mindent csinálni, takarítani is. Az első héten vett egy állóporszívót :rofl: Egy Makita lett a befutó, mert ahhoz volt akksija, így tök olcsó volt még plusz ciklontartállyal is. Azóta kb kéthavonta kerül elő a nagy, a makita viszont napi használatban van. Rohadt sokáig bírja egy töltéssel, bármit felszív és még a téglaport meg a törmeléket is nagyon egyszerű kitakarítani belőle. Időközben lecseréltük a hosszú szőrű szőnyeget síkszövöttre, és sajnos nemrég a kutyus is itt hagyott minket, így szerintem lekerül a huzigálós nagy a tárolóba, ne foglalja itt a helyet, úgysem fogom elővenni. Ekkora lakásba, kevés szőnyeggel, kutya nélkül bőven elég a kicsi.

4 Likes

Nálunk egy Dyson álló porszívó van szolgálatban. 2 éve vettük, akkor már hosszú ideje szemeztem vele. 3 macska mellett megváltás. Reggel-este körbeszaladok a házon, teljesen jól teszi a dolgát. Azóta a hagyományos porszívó csak álldogál a szoba sarkában, lassan ki kéne lakoltatni. Én nem bántam meg, de az biztos, hogy egy kisebb vagyon. Szőnyeg nincs, de a kanapét rendszeresen ezzel porszívózom át.

4 Likes

Ha esetleg segítség:

4 Likes

Igen, köszi! :smiling_face_with_three_hearts: Még lehet, hogy új jelöltek lesznek :grin:

2 Likes

8 Likes

És egyes ragasztószalag adagoló gyártók még rá is játszanak erre a hasonlóságra :laughing: :snail:

https://www.joom.com/hu/products/6a3b0e6906282a0164b0103e?openPayload={"position"%3A2}&variant_id=6a3b0e6906282abd64b01040

1 Likes

Ezek aranyosak :smiley:

1 Likes

Karchert ne vegyél. A férjem vette és az “iparinak” titulált változatot ami ugye erősebbnek van mondva. Hát a szó szoros értelmében PORszívó de egy morzsa már kifog rajta. Egyszerűen SEMMIVEL nem bír el ami darabos. Sőt. Kikapcsolás után volt hogy kipotyogott belőle a cucc.

1 Likes

Az én férjem is pont ezekre van rácsavarodva. Eddig nem hozott haza önállóan döntve, szerencsére. Már megvettem a Rowentát, amikor az Alzán megint lement az ára és volt egy bontott, vagy milyen, darab olcsóbban. Próba alatt van.
Annyira hamar végig tudok menni az apró lakáson, ahol a papok táncolnak és még egy picit alaposabban, hogy nem sikerült az akksit teljes időkapacitásában tesztelni :smiley:

Később beszámolok milyennek találom. Az már senkinek sem titok, hogy mérföldekkel jobban kedvelem, mint a vezetékes, gégecsöves, 3 napig száradó szűrös változatot.

Már csak rá kell vegyem a férjemet, hogy a fali tartóját fúrja fel. Sajnos nem tartja itthon a fúrót, különben már nekiestem volna a falnak :sweat_smile: egy youtube videó alapján :grin:

4 Likes

A fordító biztosan 5 nyelven beszél, csak az a gond, hogy egyszerre! :joy:

1 Likes

Akartok ilyen nyakláncot occsón? :laughing:

10 Likes

Ha nagyobb lenne akkor igen, de ez kicsi :frowning:

6 Likes

:rofl: hahaha!

2 Likes

:joy: :joy: :rofl: :rofl:

1 Likes

7 Likes

A dollár 450 Ft/USD max. árról 314,- Ft/USD-re gyengült másfél év alatt. Gratulálok ennek az idiótának… :joy:

4 Likes