Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Fb-ról loptam:

10 Likes

Ez nagyon jó :heart_eyes_cat::heart_eyes_cat:

1 Likes

:joy:

12 Likes

5 Likes

Ezen hangosan röhögtem :rofl:

1 Likes

Nemtom ki rakta össze, de qrva jó. Én is könnyesre röhögtem magam :joy:

1 Likes

1000019002

3 Likes

Én speciel szeretem a hétfőket, de ezt a mait ilyen gonosznak érzem. :sweat_smile:

4 Likes

Csatlakozom, én is szeretem, mert hétvégén annyi mail esik be, hogy 11:30-kor nézek fel először a gépemből, a hétfők mindig nagyon gyorsan elrepülnek. :slight_smile:

4 Likes

Instáról csórtam

5 Likes

Én tegnap óta a “Szivek szállodája “mondáson röhögök :smiley:

3 Likes

Ugye, hogy gondolkodni se lehet ilyen gyorsan, nemhogy beszélni?! :joy:

1 Likes

Ti is küzdötök már velük? :rofl:

image

5 Likes

Nálam (I.kerületben) a megjelenésükkor, olyan kb 8-10 évvel ezelőtt volt sok. Az elmúlt években elvétve téved be néhány.
Remélem, idén sem lesz több.

1 Likes

Én elhiszem hogy a luxus az luxus ,de ennyiért.
A színe nagyon tetszik.
A márka a La prairie

4 Likes

Egyszer megnéztem a márka egyik csilliárdokért árult arckrémét - az INCIje nem indokolta az árát. :rofl:

3 Likes

Kérdezném, hogy lehet még kapni és nem állnak érte sorba? Mert kettőt kérnék belőle! :rofl: :rofl:

2 Likes

Az Aldinak van egy kaviáros sortimentje (3000,- Ft/db arckrémek, szérum stb.), állítólag minőségben/összetételben alig marad el a csilliárd forintért kapható kaviáros krémtől. Valahol olvastam is egy cikket, ahol összehasonlították a La prairie krémmel. Na jó, a csomagolás lehet, hogy nem annyira luxi, de kit érdekel? Csak parfümök esetében nézem az üveget, egyébként meg…
Nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, én rendesen leverem az ékszíjat ezektől a túlárazott bigyóktól, kencéktől. Semmilyen többszázezer forintos krém vagy szérum nem fogja megállítani az öregedést, hiú ábránd, sminkecset esetében pedig egyenesen röhejesnek tartom ezt az árazást.
Egyben ajánlanék egy jó kis dokumentumfilmet a Netflixről (nem, nem vagyok Netflix ügynök) :-): Termékkorrupció a címe.

2 Likes

:joy: Én tavaly március 15. óra kicsit elnézőbb vagyok velük. Nem fejteném ki a miértet, de szerintem tudjátok. :joy:
Kazincbarc dettó, azt is becézzük. :joy:

2 Likes

Már én sem utálom őket annyira :laughing:

(Odáig jutottam, hogy kézzel rakom ki szegényeket. Lassúak, pláne hűvösben. Finoman a tenyerembe görgetem és kihajítom az ablakon, keressen más búvóhelyet. Csóri(ka) :face_with_hand_over_mouth:)

2 Likes