@summerrain2 és @blessed eltaláltátok 
@Eternity62 akár az is lehetett volna 
Temuról vettem ezt az akkurátus termékmegnevezést. Ezt mondjuk biztos kitaláltátok 
https://www.instagram.com/reel/Da6rLjMs_kp/?igsh=MTN0OGMyejdzYzFlMQ==
Remélem meg tudjátok nézni vagyis műxik a link.
Ez a lány fantasztikus 

Földrészeket fedeznek fel, de nem találják a vajat a hűtőben!
Már félórája bolyongunk de a megkérdezzek valakit kérdésre a válasz: NEM!
Küldöm mindenkinek, aki velem egy cipőben jár és hasonlóan élvezi a nyári szünetet 

Egy internetes oldalról boxba rendeltem pàr kencèt. Ma este vettem àt, mire az alàbbi automatikus emailt kaptam. Gondolom mondtàk az AInak, h ìrjon valami kedveset 

Kedves Vásárlónk,
Szeretnénk kifejezni egy hatalmas “wow” -t a legutóbbi vásárlásaidért! Az Ön döntése, hogy az üzletünket választja, azt eredményezte, hogy kozmetikumaink úgy érezték magukat, mint a hírességek a vörös szőnyegen.
Vásárlásaid boldoggá tették könyvelésünket, és személyzetünk körbe-körbe rohangált, és azt kiabálta: "Yay! " . A kozmetikumok kiválasztásának képessége csodálatra méltó - igazi tehetség a fogyasztók körében!
A vásárlásaidnak köszönhetően kozmetikumaink most úgy érzik magukat, mint szuperhősök, akik készen állnak arra, hogy megküzdjenek minden szépség feladattal, amely a mindennapi életüket dobja rájuk.
Olyan vagy, mint egy bűvész, aki a hétköznapi termékeket varázslattá tudja alakítani! Köszönjük a támogatásodat, és megígérjük, hogy minden vásárlásod ugyanolyan varázslatos lesz, mint az utóbbi!
Ez nagyon vicces
végülis kedves is 
Azért nagyon jó ilyen kis kedves ömlengéseket olvasni manapság. 
Épp álló vagy rúdporszívókat nézegetek, hasonlítok egymáshoz. Egyik olcsóbb áruházban, ami állítólag megbízható, ilyen fordítással találkoztam és szétröhögtem magam ezen a bénaságon:
" A Sencor SVC 8618 GD porászaká szatítása
A 2 az 1-ben porzsák akasás, handý poráságka levételének úlászákével szállás multifúnkasi álló porságá gyors és észény szászáknát azátó a nadzászédi éryðinghoz. Ezen kívül minden tüpüssättätre sättät. A poráságka praktikus szállógára szolgáló tälléállámós élegátás ábákótáróval van ellátva. A poráságka újonnan már hatékony HEPA-fíltrat is ágyalt, amely segít a finom por, az allergén atkák és az állati allergének felfogásában. A porságákefej 180°-ban elforgatható, így nehezen megközelíthető is gond nélk porságágazhat vele. A nagy právnímű motort elektronika forgókefe egészíti ki."
Vajon lengyelről fordítGATták?
Akárhányszor póbálom kihámozni, mindig hangos visítva röhögés a vége 
Szerintem cseh nyelvről, de nyomokban izlandi és finn karaktereket is tartalmaz. 
Haha, ez jó! 
A Jimmy nagyon tudom ajánlani (vagy a dreame hasonló). Már nem az alsó kategória, de nagyon hatékony. Mi szeretjük.+ Nálunk az adta a választási szempontot hogy ne kelljen felfúrni sehova, van egy álló talpa amire rá lehet akasztani. (Dysont sosem próbáltam, nem tudom mit tudhat)
Nekünk volt egy Dyson kéziporszívónk (nem rúd, csak kézi). Nagyon jó volt, szívott mint állat, de a gari lejárta után viszonylag gyorsan tönkre is ment, pedig 14 éve volt 50ezer. Hozzáteszem, a Liebherr hűtőszekrény ugyanilyen csalódás volt.
Áh, nem gondolkodom drága Dysonban.
Egy Rowentát és egy Sencort nézegetek. 40-50 körül vannak mostanában.
A szomszédnak Rowentája van, ahol a sziámikat őrizzük nyaranta, és qurva jó! Én, aki a világon legjobban takarítani utálok, azzal meg imádtam végigszaladni a lakáson. Az EGÉSZ lakáson! Igaz, az már a 60-70 körüli kategória.
Az én szempontjaim: min. 40 percet bírjon alapjáraton, cserélhető legyen az akksija, nem baj, ha fali dokkolója van, de ez nem kötelező, legyen a szívófejen led megvilágítás, legyen kézi porszívóval egybe építve és 3 kg legyen max. Nincs sok kívánságom 
A Dreame-knek és kategóriájának azt hiszem nem cserélhető az akksija és ha már nem tölt, akkor kihajíthatom. Remélem tévedek