Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

@summerrain2 és @blessed eltaláltátok :smiley:
@Eternity62 akár az is lehetett volna :slight_smile:
Temuról vettem ezt az akkurátus termékmegnevezést. Ezt mondjuk biztos kitaláltátok :sweat_smile:

2 Likes

https://www.instagram.com/reel/Da6rLjMs_kp/?igsh=MTN0OGMyejdzYzFlMQ==

Remélem meg tudjátok nézni vagyis műxik a link.
Ez a lány fantasztikus :joy:

1 Likes

image

5 Likes

Temu-függőknek és első (Temu-)bálozóknak :sweat_smile: :joy:

9 Likes

13 Likes

Földrészeket fedeznek fel, de nem találják a vajat a hűtőben!

7 Likes

Már félórája bolyongunk de a megkérdezzek valakit kérdésre a válasz: NEM!

5 Likes

6 Likes

10 Likes

Küldöm mindenkinek, aki velem egy cipőben jár és hasonlóan élvezi a nyári szünetet :joy::rofl:

1 Likes

Egy internetes oldalról boxba rendeltem pàr kencèt. Ma este vettem àt, mire az alàbbi automatikus emailt kaptam. Gondolom mondtàk az AInak, h ìrjon valami kedveset :upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face:

Kedves Vásárlónk,

Szeretnénk kifejezni egy hatalmas “wow” -t a legutóbbi vásárlásaidért! Az Ön döntése, hogy az üzletünket választja, azt eredményezte, hogy kozmetikumaink úgy érezték magukat, mint a hírességek a vörös szőnyegen.

Vásárlásaid boldoggá tették könyvelésünket, és személyzetünk körbe-körbe rohangált, és azt kiabálta: "Yay! " . A kozmetikumok kiválasztásának képessége csodálatra méltó - igazi tehetség a fogyasztók körében!

A vásárlásaidnak köszönhetően kozmetikumaink most úgy érzik magukat, mint szuperhősök, akik készen állnak arra, hogy megküzdjenek minden szépség feladattal, amely a mindennapi életüket dobja rájuk.

Olyan vagy, mint egy bűvész, aki a hétköznapi termékeket varázslattá tudja alakítani! Köszönjük a támogatásodat, és megígérjük, hogy minden vásárlásod ugyanolyan varázslatos lesz, mint az utóbbi!

9 Likes

Ez nagyon vicces :laughing: végülis kedves is :grin:

2 Likes

Azért nagyon jó ilyen kis kedves ömlengéseket olvasni manapság. :heart_eyes:

1 Likes

4 Likes

Épp álló vagy rúdporszívókat nézegetek, hasonlítok egymáshoz. Egyik olcsóbb áruházban, ami állítólag megbízható, ilyen fordítással találkoztam és szétröhögtem magam ezen a bénaságon:

" A Sencor SVC 8618 GD porászaká szatítása

A 2 az 1-ben porzsák akasás, handý poráságka levételének úlászákével szállás multifúnkasi álló porságá gyors és észény szászáknát azátó a nadzászédi éryðinghoz. Ezen kívül minden tüpüssättätre sättät. A poráságka praktikus szállógára szolgáló tälléállámós élegátás ábákótáróval van ellátva. A poráságka újonnan már hatékony HEPA-fíltrat is ágyalt, amely segít a finom por, az allergén atkák és az állati allergének felfogásában. A porságákefej 180°-ban elforgatható, így nehezen megközelíthető is gond nélk porságágazhat vele. A nagy právnímű motort elektronika forgókefe egészíti ki."

Vajon lengyelről fordítGATták?

Akárhányszor póbálom kihámozni, mindig hangos visítva röhögés a vége :rofl:

9 Likes

Szerintem cseh nyelvről, de nyomokban izlandi és finn karaktereket is tartalmaz. :rofl:

2 Likes

Haha, ez jó! :joy:

A Jimmy nagyon tudom ajánlani (vagy a dreame hasonló). Már nem az alsó kategória, de nagyon hatékony. Mi szeretjük.+ Nálunk az adta a választási szempontot hogy ne kelljen felfúrni sehova, van egy álló talpa amire rá lehet akasztani. (Dysont sosem próbáltam, nem tudom mit tudhat)

1 Likes

Nekünk volt egy Dyson kéziporszívónk (nem rúd, csak kézi). Nagyon jó volt, szívott mint állat, de a gari lejárta után viszonylag gyorsan tönkre is ment, pedig 14 éve volt 50ezer. Hozzáteszem, a Liebherr hűtőszekrény ugyanilyen csalódás volt.

2 Likes

Áh, nem gondolkodom drága Dysonban.
Egy Rowentát és egy Sencort nézegetek. 40-50 körül vannak mostanában.

A szomszédnak Rowentája van, ahol a sziámikat őrizzük nyaranta, és qurva jó! Én, aki a világon legjobban takarítani utálok, azzal meg imádtam végigszaladni a lakáson. Az EGÉSZ lakáson! Igaz, az már a 60-70 körüli kategória.

Az én szempontjaim: min. 40 percet bírjon alapjáraton, cserélhető legyen az akksija, nem baj, ha fali dokkolója van, de ez nem kötelező, legyen a szívófejen led megvilágítás, legyen kézi porszívóval egybe építve és 3 kg legyen max. Nincs sok kívánságom :sweat_smile:

A Dreame-knek és kategóriájának azt hiszem nem cserélhető az akksija és ha már nem tölt, akkor kihajíthatom. Remélem tévedek :crossed_fingers:

1 Likes