Sajnos vannak ilyenek 
Nekem nagyon tetszett a bosszú (nem árt, vicces és örök tanulság- már ha nem színészkedés volt) 
Igen ahogy rémülten nézegette a körmeit az hatalmas volt ! 
Megérdemelte!
Fú, amúgy szerintem simán előfordulnak néha ilyenek sajnos.
Nem olyan régen olvastam redditen, hogy egy fiatal nő nem volt hajlandó átadni az ablak mellé foglalt helyét a repülőn egy hisztiző gyereknek, és ezért pellengérre állították a közösségi médiában. Ráadásul úgy, hogy a gyerek végül azt hiszem, valahogy kapott ablak melletti helyet, csak hisztizett, hogy neki akkor is a nő helye kell 
Itt a link, ha esteleg érdekel valakit:
https://www.reddit.com/r/SipsTea/comments/1pz7v16/hope_she_wins/
Lehet, hogy ezt a srácot is hasonló stílusban nevelték? 

Ez ki? Egész jó a csaj (már úgy értem amit előad a zinstán ) 
Nem tudom, csak bedobta, magyarokat nem követek, csak 1-2 arcápolással, webshoppal kapcsolatost.
De ez vicces volt.
Eddig én sem követtem magyarokat, illetve magyarul író tartalomgyártókat, de lehet, h most kivételt teszek.
Szerintem a sörös 
Én az “1 db hátizsákkal 5 napos kirándulásra menni”-re szavazok.
Huszonéve hálókocsis vonattal mentünk nyaralni, Montenegróba.
Utazási iroda szervezte. Az egyik utastárs a 10 éjszakás nyaralásra 1 db nem túl nagy kézitáskával ment. Egy másik utastárs megdícsérte, hogy milyen ügyesen be tudott pakolni. Mire közölte, hogy még napozógyékény is van benne. 
Anyósülésbe kapaszkodva tolatni 
ez eddig fel sem tűnt, nem is zavar… de tényleg!
Jesszus!
Én meg 2 bőröndben sem férek el a cuccaimmal, gyanítom, hogy ez kor függő lehet, mert fiatalon nem használtam ennyi mindent a bőrömre/hajamra , ez már egyből egy fél bőröndnyi cucc, ha beleveszem a hajszárítót, hajvasalót is.
Ruhából se vittem ennyit mint most.
Az is annyira tipikus 
Nekem a kedvencem a “Nem tudni semmit a menstruációról” 
Ezen vinnyogva nevetek… 

A szavazatom a bármiről politikai témát csinálni -ra esik.
Ezen elméláztam pár percig… 

Azta Q…