Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Sajnos vannak ilyenek :expressionless:
Nekem nagyon tetszett a bosszú (nem árt, vicces és örök tanulság- már ha nem színészkedés volt) :laughing:

1 Likes

Igen ahogy rémülten nézegette a körmeit az hatalmas volt ! :smiley:
Megérdemelte!

1 Likes

Fú, amúgy szerintem simán előfordulnak néha ilyenek sajnos.
Nem olyan régen olvastam redditen, hogy egy fiatal nő nem volt hajlandó átadni az ablak mellé foglalt helyét a repülőn egy hisztiző gyereknek, és ezért pellengérre állították a közösségi médiában. Ráadásul úgy, hogy a gyerek végül azt hiszem, valahogy kapott ablak melletti helyet, csak hisztizett, hogy neki akkor is a nő helye kell :unamused:

Itt a link, ha esteleg érdekel valakit:
https://www.reddit.com/r/SipsTea/comments/1pz7v16/hope_she_wins/

Lehet, hogy ezt a srácot is hasonló stílusban nevelték? :rofl:

2 Likes

:joy:

2 Likes

Ez ki? Egész jó a csaj (már úgy értem amit előad a zinstán ) :wink:

Nem tudom, csak bedobta, magyarokat nem követek, csak 1-2 arcápolással, webshoppal kapcsolatost.
De ez vicces volt.

Eddig én sem követtem magyarokat, illetve magyarul író tartalomgyártókat, de lehet, h most kivételt teszek.

4 Likes

9 Likes

7 Likes

Szerintem a sörös :smiley:

3 Likes

Én az “1 db hátizsákkal 5 napos kirándulásra menni”-re szavazok.

Huszonéve hálókocsis vonattal mentünk nyaralni, Montenegróba.
Utazási iroda szervezte. Az egyik utastárs a 10 éjszakás nyaralásra 1 db nem túl nagy kézitáskával ment. Egy másik utastárs megdícsérte, hogy milyen ügyesen be tudott pakolni. Mire közölte, hogy még napozógyékény is van benne. :smiley:

8 Likes

Anyósülésbe kapaszkodva tolatni :joy::joy: ez eddig fel sem tűnt, nem is zavar… de tényleg!

5 Likes

Jesszus!
Én meg 2 bőröndben sem férek el a cuccaimmal, gyanítom, hogy ez kor függő lehet, mert fiatalon nem használtam ennyi mindent a bőrömre/hajamra , ez már egyből egy fél bőröndnyi cucc, ha beleveszem a hajszárítót, hajvasalót is.
Ruhából se vittem ennyit mint most.

4 Likes

Az is annyira tipikus :smiley:

1 Likes

Nekem a kedvencem a “Nem tudni semmit a menstruációról” :rofl:

4 Likes

Ezen vinnyogva nevetek… :joy::joy::joy:

A szavazatom a bármiről politikai témát csinálni -ra esik.

2 Likes

7 Likes

Ezen elméláztam pár percig… :joy:

Képernyőkép_10-2-2026_16546_www.facebook.com

6 Likes

Azta Q… :joy::joy::joy: